VuVej írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a fordítást. Kíváncsivá tettetek és nem tudom, kibírom-e a maratonig, vagy muszáj lesz elkezdenem![]()
Ildi
milomartin írta:Kedves Rita!Megint egy olyan sorozatott hoztál ami töbször nézős lesz !!!!!Nagyon szépen köszônöm az ujabb részeket már alig várom a folytatás![]()
novcsi6 írta:Nagyon szépen köszönöm az újabb 2 részt![]()
![]()
![]()
negro53 írta:Annyira vártam, hogy valaki rátaláljon és lefordítsa. Szokatlan témaválasztás, kiváló színészek, nagyon jó sorozat. Már vagy 3-szor láttam, de így még élvezetesebb lesz, magyar felirattal. Ezer köszönet. Üdv.
Jupiter88 írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a munkádat! Már régóta szeretném megnézni ezt a sorozatot. Valószínűleg egy jó hosszú maraton lesz belőle.
További kitartást kívánok a végéig!![]()
Üdvözlettel: Jupiter88
RiziBizi írta:Kedves Rita,
lehet, hogy már tudjátok, de sokunk kedvenc színésznője a The Queen of SOP-ból forgatott nálunk.
enik írta:Szia Ritám! Köszönöm neked az újabb sorozatot amelybe belevágtál. Nagyon tetszik, az egyik ok az, hogy korban kicsit közelebb állók a szereplők.Na nem mintha nem néztem meg volna más korúakkal sorozatot, de mégis. A másik ,van egyfajta hangulata ami eltérő az eddig látottaktól.Egyszóval jó lesz,ez érzem, és látom.
Üdvözlettel: Enik
ajussi írta:Ó, köszönöm, köszönöm:))) Csak titkon reménykedve beléptem - és lám készen vannak az új részek:) Hálás vagyok nagyon:)
Üdv.
Györgyi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég