virag1 írta:Kedves Rita !
Végignéztem a fennmaradó 4 részt. Nekem vegyes érzésem van a sorozattal kapcsolatba.
Ami zavar az idétlen sikitozásuk, ez oké az elején de most már talán abbahagyhatnák. Persze mikor megjelenik valaki mellett egy szellem az nem mindig kellemes ( aki látó azt tudja ) de ...........meg kell szokni. Semmi sem történik véletlen aki ilyen képességet kap annak azzal dolga van, és SEGÍTENIE KELL.
A történetekkel nincs problémám.
Irtad, és tettél fel képeket, hogy a főszereplő hölgy modell. Ez látszik a szinészi " munkáján" néha nem hiteles amit csinál, a férfi főszereplő sokkal jobb.
Az, hogy a sminkkel miket tudnak csinálni, ez nem újdonság, mert régebben volt egy Amerikai modelleket válógató sorozat és kiváncsiságból végignéztem és a " csúny, jellegtelen lányokból extra modellekat csináltak. Csak festék és frizura kérdése, ha aránylag elfogadható alakja volt.
De ettől függetlenül köszi ezt az új sorozatot, számomra nem akkora eltérés az eddigiektől ( Ázsiai).
![]()
![]()
![]()
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm a szellemes történet fordítását.Biztos jó lesz.Most letöltöm.Holnap dorama nézős napot tartok és megnézem.
Gabóci5 írta:Köszönöm Rita a befejező részeket.![]()
![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi a fennmaradó részek fordítását.
Majd......................irok
cicus írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az utolsó 5 rész fordítását.Lassan elkezdem nézni is
Látom a filmeket is feltetted,így azokat is köszönöm szépen![]()
Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Jó pihenést és nyaralást,meg megérdemled![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen a befejező részek fordítását!
nildiko írta:Köszönöm szépen Rita a fordítást.
Szia Dodo! Ha egy új nemzet filmjébe, vagy sorozatába kezdek, mindig szembesülök azzal,
hogy nem az idáig megszokott (koreai, tajvani, kínai) arcokat látom. Először idegenkedem
tőlük, aztán ha jó az alkotás, meg az alakítás hamar megszokom. Számomra eddig a thaiok
a legfurábbak, ha a nyelvet nézem abban is.
Nagyon örülök, hogy nem állított meg Sheila Sim (Xiao Yun), és folytatod tovább a sorit! Én
meg igyekszem befejezni a fordítást, hogy hétfőn kitehessem az utolsó öt részt is.
dodo írta:
Szia Rita! Először is köszönöm az utolsó 5 rész feliratát, nemrég fejeztem be a 13. részt. Nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog, mostantól a szingapúri sorozatokat/filmeket bátrabban nézem majd.Egyetértek, számomra is a thai nyelv a legfurább, amit eddig hallottam, nem hiszem, hogy azt valaha is meg fogom szokni....
![]()
Sheila Sim alakítását is sikerült megszoknom, a végén már nem zavart annyira a sok sikoltozása. Többször megnézem ezeket a képeket, hihetetlen, hogy mennyire más, soha nem ismertem volna fel.
Még egyszer köszönöm, hogy ismét belepillanthattam valami újba, visszatérő vendége leszek az oldaladnak!![]()
![]()
Darinka írta:Köszönöm szépen.
Magdimama írta:Éééés ! Megvan a videó is! Ez a sorozat talán elkerülte a figyelmemet,vagy az érdektelenségbe veszett?! Most azonban nem menekül.Köszönöm Rita!![]()
![]()
Rosarium írta:Ez a Szingapur-ügy engem is izgat, és mivel nem túl hosszú, a szemem ide vagy oda, megnézem! Köszönöm a munkád! Szeretettel: Rosarium
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég