Rita írta:Várakozás közben lefordítottam az utolsó részt. Most Wordben várja, hogy egy
beidőzített feliratom legyen valahonnan.
Rita írta:Várakozás közben lefordítottam az utolsó részt. Most Wordben várja, hogy egy
beidőzített feliratom legyen valahonnan.

Köszönöm ezt a hatalmas erőfeszítést, amit értünk teszel.

szaladok nézni, a főzés picit csúszik.

Hálás köszönet az új részért, és egyben a sorozat befejezéséért! Igazán megérdemelsz egy hosszabb pihenőt! remélem nem mostanában találkozunk újra e gy ilyen nehéz helyzettel! Most én is megyek és megnézem...Millió puszi! és jó étvágyat!

. azért sokat nyomott a latban a fordításod Rita, ezért van, hogy sok mindent értünk. de az árnyalatok mégiscsak a fordítással együtt teljesek! Így azért sokkal jobban tetszett a befejező rész, de sok mindent hiányoltam! Azért örülök, hogy pozitív kicsengése lett a dolgoknak!
. De győzedelmeskedtél, amihez gratulálok!

Nagyon szépen köszönöm e sorozat fordítását, örülök, hogy rád találtam, mert neked köszönhetem, hogy kitekintettem a korea-japán sorozatból és egy nagyon érdekes nyelvet, sorozatokat, filmeket ismerhettem meg általad.
Alig várom, hogy új sorozatodat is láthassam majd, de most neked is kell egy kis pihenés, jó nyaralást kívánok Londonban és legyél sokat a gyerekeiddel.
A két film a malajziai The Gathering volt, illetve a thaiföldi The Libary. The Gathering nagyon tetszett, annyit tudnék hozzá fűzni, hogy cuki és imádni való páros volt. Esti filmnek tökéletes volt. A the libary, az is tetszett, sejtettem, hogy valami ilyesmi vége lesz, de nem baj, így is remek alkotás lett. Itt érvényesül a mi lett volna ha dilemma...Szerintem azért ebből lehetett volna egy másfél órás filmet csinálni, jobbat a nézők elő vetíteni az idő múlását. De ettől függetlenül jó volt. A websorozat amit láttam, az nem más, mint a Noble, my Love volt. A minap néztem meg a My secret romance című sorozatot és annyira megtetszett a férfifőszereplő hangja, kinézete, hogy muszáj volt legalább még valamit megnézni tőle, így esett erre a választásom, egyáltalán nem bántam meg ez is cuki, aranyos és hasonló szinonimákat sorolhatnék..
Ez is egy nyári délutánra tökéletes választás. 

szilagyongyi írta:Drága Ritám! Hihetetlen vagy! Lassan megtanulsz indonézül -Fakírka ténykedésének váratlan következményeképpenKöszönöm ezt a hatalmas erőfeszítést, amit értünk teszel.
![]()

Gabóci5 írta:Wow! Micsoda jó hír! Akkor délután én is érkezem az utolsó rész gifjeivel.![]()
cicus írta:Drága Rita!
Hát ez a pillanat is eljött,köszönöm a sok munkát,amit belefektettél
ebbe a sorozatba.Ma különben is így érzem magam,ráadásul pezsgő
nélkül![]()

szilagyongyi írta:Megvaaaaaan!
Hálásan köszönöm az áldozatos munkádat.
Elsőként töltöttem le a feliratotszaladok nézni, a főzés picit csúszik.
KÖSZÖNÖM!!!!!!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég