Jól sikerült a ballagás, és az idő is kipendült, mire ki kellett neki.
Gabi! Gratulálok Pannának! Sok sikert a továbbtanuláshoz!

Gabóci5 írta:Hurrá Rita!
Elképzeltelek, hogy már a buszon előkapod a tableted és belekezdesz a fordításba. Nálad lelkesebb és gyorsabb fordító nincs is! Szeretünk!
![]()
![]()
VidékiÉva írta:Gabócinak köszönöm a Gifeket. Ritának a feliratot.
Nagyon tetszett nekem is ez a rész. Végre Inn is bevallja az érzelmeit. Jó apropó volt hozzá a gyakorlás és a színpad. Most Minnievel is egész határozottan elutasító volt. De én már sajnálom Minniet. Ő magától már le illetve visszalépett volna. CSak a felnőttek agymosása miatt nem sikerül neki. Szörnyella nem is burkoltan hozza tudomására, hogy mit is vár tőle pontosan. Szerintem meg is lepődött, hogy saját maga felé fordította a fegyvert és nem Kanningra támadt vele. Nagyon durva volt ez a jelenet. Remélem ez volt a mélypont és innentől kezdve már csak felfelé halad a történetük. Viszont én is Nakhun minden jelenete láttán Yult hiányolom. Amennyire jó volt a Goongban a másodherceg szerepére, annyira rossz Nakhun itt. A szerepe is sokkal rosszabbul van megírva, de a színészi játék sem fogható hozzá. Várom, hogy hogy oldják meg ezt a helyzetet.
Köszönöm: Vidéki Éva
gyomar írta:Drága Rita!
Hálásan köszönöm neked a 14. rész feliratának a fordítását.![]()
Igen! Ebben a részben már valóban volt romantika.![]()
Nagyon jól állnak a szerelmes pillanatok a hercegnek.
Marcsi
wsxwsx18 írta:Drága Rita!
Nagyon szépen köszönöm a feliratot, ez nagyon gyors volt! :OMindjárt neki is látok, tanulás után pont jó egy kis kikapcsolódás, mert már nagyon elegem van a bezártságból, tanulásból!
De nem hisztizek itt nektek!
![]()
A tegnapi rész nagyon tetszett, végre Inn és tudja már,hogy mit akar. Remélem ezzel a részben nem fogja azt érezni, hogy ez mind miatta van és ez miatt Minnie-t fogja most választani, mert akkor nagyon dühös leszek.![]()
cicus írta:Hát ez volt ám a meglepetés,derült égből Princess Hours![]()
![]()
Pedig gyakorolom a lemondást és sikerült is,de valami bevonzott ide a
fórumracsak nem a megérzés már megint
![]()
Köszönöm szépen Rita és már nézem is
novcsi6 írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm az újabb részt
Lehet csak Nekem tűnik úgy, mintha nyújtanánk egy kicsit.Alig történik valami
Lehet, hogy csak rosszul gondolom
Ennek ellenére még mindig kedvenc![]()
![]()
![]()
Ditta95 írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az eddigi összes rész fordítását. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, és elképesztő a gyorsaságod.![]()
Nem tudom, hogy megkapod-e, de írtam üzenetet neked, a címzett az adminisztrátor, így gondoltam, akkor talán megkapod.
Üdv: Ditta
B.Marika írta:Szia Rita!
Nagyon jó részek voltak, még tegnap este meg néztem őket. Az előzőek is nagyon tetszettek. Szeretem, hogy nem húzzák az időt hanem kiemelik a lényeget. Tetszik az is hogy nem ragaszkodnak az eredeti változathoz, hanem a saját elgondolásuk szerint haladnak.
Köszönöm a fordítást, várom a folytatást!
Jó pihenést a szünetben!
Kameko írta:Kedves Rita! Köszönöm minden fordításod igazi élményt nyújtanak, remélem jobb befejezést találnak mint a koreai változatban, nagyon élvezem újra nézni ezt a kis "butácska" történetet! Köszönöm és további jó egészséget kívánok.
VidékiÉva írta:Neked sikerült a Ázsia ékköveiről letöltened a Suspicius Partner feliratainak a 21 és 22. részét? Mert nekem nem. Párszor már próbáltam.
cicus írta:Kedves Rita!
Így a 15 rész megnézése után,számomra nem az jött le,hogy Inn végre kimutatta illetve ki is mondta az
érzéseit,mert inkább csak azt erősítette meg,hogy még mindig Minnibe szerelmes,de "jól" megszokta Kanint,
és amikor vele van felszabadultabb,sokat nevet is és különben is ha elválna nem lehetne király,tehát jól
elvan ezzel.Szerintem ezért nem tiltakozik amikor Minni rácsimpaszkodik vagy csak finoman lefejti magáról
újabban a kezét,de változás nincs,hiszen egy lesi fotós ugyan azt fotózná mint eddig és a következő rész
bejátszásában,már újra hagyja magát elkapni a sétányon.Szóval igaza volt Kaninnak amikor azt mondta,
hogy nem törődik senki érzéseivel,így sebeket ejt folyamatosan mind a két lányon.Az apja dettó ugyan az,
hiszen még ennyi év után is a Szörnyellára néz áhítatosan.Persze természetes,hogy az érzéseknek nem lehet
parancsolni,de ha választunk akkor vállaljuk is a felelősséget.Akkor biztos nem ílyen lenne az életünk,hiszen
most ez a jellemző a világunkban.Az is eszembe jutott,hogy már gyerekkorom óta amióta filmeket nézek
mindig csodálkoztam,hogy miért hazudnak egymásnak az emberek,hiszen mindig amiatt szenvednek,persze
ők nem tudják,csak aki nézi a filmet,hogy mi vezet el addig a konfliktusig,de ez annyira egyértelmű már
számomra.Így aztán igyekszem így élni,mert nem elég tudni,hiszen ha nem éljük,minden marad a régiben.
Hát ennyit erről,de majd meglátjuk mi lesz az ami megváltoztatja Inn érzelmeit Minnivel kapcsolatban![]()
A nagybácsira meg kíváncsi vagyok meddig tart az együttérzése,vagy tovább segíti azt az ijesztő boszorkát.
Köszönöm a képeket és Gabi gifjeit is![]()
Közben itt ma nézegettem a thai fotóimat és megtaláltam az elefátos egyenfotótjó volt emlékezni egy kicsit.
Spoiler: mutasd
Kata58 írta:Jöttem beszámolni..nem is tudom sorrendben vagy nem...Kiemelem ami tetszett először...pl. az anyakirályné sétája Kaninggal, és finoman odavezette Innhez. gyönyörű volt a háttér, és végre tudtak egy kicsit beszélgetni, bár egyenlőre még mindig nem az igazi felébredt érzései az uralkodóak, hanem a számítás, hogy koronahercegként nem lehet elvált! Nagyon tetszik a nővér viselkedése, ahogy elhárítja a villámokat és kivonja apját egy kicsit a taposómalomból..
![]()
. A koreaiban is nagyon szerettem..itt is jó a szerepvállalás és a története. Igazi gondoskodó!
Észrevetette apjával a fia hobbiját, és mennyire jó benne.
Más..szőrnyella megjelenése a pihenőn és felvillanva a múlt, nem is értem hogy tud a fiára haragudni Minnie miatt. hiszen ő sem azt vette el akit szeretett..megjegyzem fiatalként is kész borzalom szörnyella max az utálatom felé mert átgázol mindenkin csakhogy koronaherceg lehessen a fiából!
Nakhun szerepe, személye abszolúte mellényúlás még a szikráját sem hozza a koreai változathoz képest Yun 1o: az 1 hez...a különbség...még a szemöldökük is egyformán mozog időnként az anyjával...és igazából nem szerelmes Kaningba, csak a múlt igérete miatt ragaszkodott volna hozzá!
Nagybácsi..hát kérdőjel...vajon most tényleg észbekap, vagy most ő lesz a balek az unokahuga helyett, mert az biztos, hogy nem engedi egy darabig hercegnő hatása alá!
A barátnők milyen jól átlátnak a szitán! Bezzeg a király alkalmi vakságban szenved, jól meggyötri a fiát! Lassan báb lesz szörnyella kezében...remélem elbukik mint a koreai változatban a fiával együtt és mehetnek vissza Angliába..csak minél messzebb a palotától...csak még nem tartunk ott úgyhogy ez még csak egy vágy a részemről!![]()
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Köszönöm a 15. rész feliratát. Meg is néztem. Kicsit bosszankodom, hogy ugyanazt lépték mint a Goongban. Mármint a király és Szörnyella volt kapcsolatát. Nagyon reméltem, hogy eltérnek az eredetitől. Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen nőbe aki minden jó tulajdonságoktól mentes, minden irányban rosszindulatú, a kedvesség szikráját még nyomokban sem lehet felfedezni nála, akkor pont egy király legyen szerelmes belé. A múltban is és azóta is. Nem normálisak ezek a férfiak. Azt még megértem, ha valaki elrendezett házasságban veszi el és amiatt lett a kisherceg, de hogy önként beleszeressen egy ilyenbe?(( A másik szintén bosszantó dolog Inn amikor könyörög Kanningnak, nem azt mondja, hogy szereti vagy belé van zúgva ezért maradjon vele, hanem azért ne hagyja el, mert akkor nem lehet koronaherceg. Normális? Majd szét robbantam a méregtől. Minden férfi ilyen bugyuta amikor érzelmekről van szó? Most akkor visszafogtam magam és finom és nőies voltam.
Az előző rész után már azt gondoltam, hogy már a célegyenesben van most meg egy ilyen ordas hibát elkövet. Eszem megáll.
Bocsi ez az írók hibája nem a tied. Csak ide jöttem pufogni. Elnézést. Mecénás szeméről kissé eloszlott a lila köd. Már félti az unokahúgát. Hát ideje volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog viselkedni ezután. Tegnap is írtam, hogy én már sajnálom Minniet. A nagyi csupa kedvesség és jóindulat. Viszont a királyné most igen rossz passzban van. Ő nagyon félti a fiát, de tele van megfelelési kényszerrel és ez a gyerekeken csattant most. Egyrészt, hogy jó királyné legyen mindenki szemében, másrészt a királynak nem mer ellentmondani a legkisebb dologban sem. Mindig alárendeli magát mindenben. Megértem, hogy a férje a király, természetesen neki kell meghozni a fontos döntéseket, de a házasságban sem viselkedik egyenlő partnerként. Ott is csak alázatoskodik, olyan bocsáss meg, hogy élek a viselkedése mindig. Ezért nem tud hatni a királyra semmilyen téren. Nem látja nőnek, csak szolgának. Most például Kanning is így viselkedik Innel, mert még mindig azt hiszi, hogy Minniet szereti. Olyan másodrendűen viselkedik. Pedig az elején még egyenrangúként tudott viselkedni.
Köszönöm, hogy kibeszélhettem magamból.
Jó hétvégét.
Vaskica06 írta:Úgy látom ,nem én vagyok az egyetlen,aki mérgelődött Inn viselkedése miatt.Az előző részhez képest nekem kicsit visszalépés volt.Ott volt a szép szerelmi vallomás ,ebben a részben meg egy "nagy pofon" Kaningnak.
Már a kórházas jelenetnél "Fontos vagy nekem.Bármit teszel semmi nem változik."Itt reményt ad,de virágnyelven megmondja,nem válik el,feleség nem lehet Minniből.De fontos a hercegnek ,ezért egy kis kitartással talán valamit elérhet.
Minnie is furcsán bizonyítja a szerelmét.Ez max. a saját életével való fenyegetés,nem szerelem.A szemüveges barátnő jól átlát a szitán,nem a színpadra megyünk meghalni.
A vízesésnél durva volt amit Inn mondott.Itt erős volt a koreai hatás,Shin is hasonlót mondott.Ha Kaningnak voltak a szerelemről,szeretetről ábrándjai,itt elfelejthette őket.Teljesen elbizonytalanítja a feleségét,"akit már megszokott",mint a fogmosást.Biztos nem teljesen így gondolta,mert hercegünk gyakran mást mond mint,amit gondol és a tettei erre utalnak,de a felesége ezek után tényleg úgy érezheti,hogy ő csak egy báb,akit elő lehet kapni ha szükség van rá,de nem fontos a férje számára.Szükségből van vele együtt és próbálja jól érezni magát a lehetőségekhez képest.Nem csodálom,hogy Kaning egyre többet gondol a válásra.Az előzetesek is elég elszomorítóak.
Az alma nem esett messze a fájától.Jók a párhuzamok apa és fia nőügyei között.A nővérnek is feltűnt ,a király mennyire másként kezeli Nakunt,mint a saját fiát.Ez annyira szembe ötlő. Szörnyellát nem tudom,hogyan vette el a király bátyja,de szerintem már akkor is a hatalom miatt választotta az akkori koronaherceget.Zavar az önelégült viselkedése és ,hogy már most királynénak érzi magát.
Hozzánk most ért ide az eső.Szakad,mintha dézsából öntenék.Jól besötétedett.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Rita írta:VidékiÉva írta:Neked sikerült a Ázsia ékköveiről letöltened a Suspicius Partner feliratainak a 21 és 22. részét? Mert nekem nem. Párszor már próbáltam.
Éva, akkor nem sikerül az Ázsia ékköveiről letöltened, ha karbantartás van a D-Addictson.
Olyankor várni kell, amíg újra működni fog a D-A.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rita írta:
[b][color=#800000]Cicus, a képen a két cicus közül melyik vagy Te, a mi Cicusunk?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég