Nagyon szívesen a 34. részt is! Jó szórakozást kívánok!

Kata58 írta:Hát nagyon vártam már ezt az epizódot, remek történések voltak benne, végre egy kicsit fellélegezhetünk.![]()
Tetszett ahogy egyre jobban kinyílnak egymásnak, és hogy a barátság igy megmarad, miután tiszta víz kerül a pohárba.! Köszönöm a fordítást még egyszer!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jó nagy durranás lesz az biztos!

Húzták, nyúzták, de végre valami kisült már ebből a rétesből. Tettek a sorozatba több plussz jelenetet, olykor még vicceset is az erdetihez képest, mégsem vagyok tőle úgy elragadtatva, mint a thai Goongtól.

.Rendezem a manót aztán visszajövök..hátha addigra már kint is lesz..

Köszönöm szépen a 35. Feliratot.Puszi,szeretünk. 
A kis triumvirátus most a lábára állhat. Yumi megint hozta a formáját, de kiderült, nagyon kitartó tud lenni. Persze részéről a csattanó még hátravan!
! A főszerkesztő fejmosása nagyon tetszett!!!!
.
Az évzáró munkákhoz meg kitartást, türelmet, humort és jó egészséget kívánok!

Egy feszült időszakban állított be a központ bunkó embere (köszönés nélkül, szóra sem méltatva a szerkesztőség tagjait) semmit jóra nem számíthattak miután a főnök még több és jobb munkát kért tőlük de a bomba csak utána robbant és a központ levele csak olaj volt a tűzre.
Magyarázatot nem kaptak. így megbántva, szinte az egész szerkesztőség kilépett.

Gabóci köszi a giffeket!

Most kicsit később jutottam ide érte a szokásosnál. Hálás köszönetem a munkádért!
Nagyon megszerettem ezt a sorozatot( talán jobban is mint a koreai változatát), így szokásommá vált, hogy nem csak a fordított részt nézem meg, hanem az utána következőket is. Így nézve már többször is láttam a sorozatot, de amikor a feliratoddal újra nézem, még mindig találok benne egy-egy kis újdonságot, ami felett eddig valamiért elsiklottam. Szóval nem tudom megunni, bár az "író-úrfi" figurájától néha a falra mászok.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég