Drága Ritám ne keseregj, had hízzon a mája...majd csak lesz felirata...Úgy látszik, így egy kicsit be tudod hozni majd a másik sorit

. aztán ha meglesz a két felirat, legfeljebb abból egyszerre lesz a kettő!

.
Minnire még látatlanban is olyan dühös vagyok, hogy juszt se nézem meg fordítás nélkül, mert szerintem azt is éppen elég lesz elviselni. A srácot meg legszívesebben doronggal futtatnám körbe a palotában levő tó körül...
Más: Örülök, hogy jól sikerült a betervezett kirándulás, én is imádkoztam

értetek, hogy jó időtök legyen, és ne fogjatok ki még látvány erejéig sem baleseteket! Hálás vagyok Istennek Az Ő angyalaiért, hogy vigyázott rátok!

Köszönet a szép képekért, valóban látszik hogy jól érzik magukat az állatok ott, hiszen egész természetes a környezet ami ott van! Jó lenne nekünk is kijutni a Győribe, olyan hatalmas lett, hogy egy nap kell a bejárásához!

.
Kedves Brigi, cicus én is egyetértek az előttem említett dolgokkal kapcsolatban. Úgy látom a nyár többünknek kissé munkásabb lesz..nálam festés...ha egyáltalán lesz belőle valami...mert nem sok értelmét látom mert valaki fentről különböző intervallumban de beáztat...hólyagok vannak a falon. Már csak hab a tortán, mikor a kapcsolóból folyik ki a víz!
Na hogy valami jóval is szolgálhassak, Samukának javult a pajzsmirigy eredménye...nekem meg sikerült megint egy fogat kihúzni második nekirugaszkodással, és szinte vérzés nélkül. Sokan imádkoztak értem meg is lett az eredménye...12 órás vérzés helyett szinte semmi.

.
teljesen jól vagyok, 5 órakor már ettem!/igaz óvatosan és féloldalasan

/ ami nem igényelt rágást...
Gabóci, még nem láttam a videódat, de majd úgy szeretném megnézni, hogy nyugodtan kigyönyörködhessem magam benne...
Kellemes napot mindenkinek! Egy két sorozat felirata megjött amit folyamatában nézek, van amit először felirat nélkül

.mert annyira szeretem a srácot is és a főszereplő hölgyet is..Suspicious Partnert

.Lookoutot is elképesztő még nem tudom hányadán álljak az egyik főszereplővel, mindenesetre úgy néz ki remekül álcázza magát../lehetséges mégis ő a vezér/--Kicsit Healeres beütése van de csak azért hagyja abba az ember, mert még folyamatában van a sorozat forgatása...