Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm, hogy feltöltötted a Megára a 12. részt.Megnéztem, és legszívesebben elküldeném Minniet a francba!
Gabóci5 írta:Hi hi Rita, teljesen thai fan lettél, a mi nagy örömünkre. Hozzál csak minél több feldolgozást! Puszi érte.![]()
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Hát nagyon örömteli híreket hoztál. Meg még az előbb olvastam, hogy KissMe2 is lesz. Előre is köszönöm. Alig várom. A fated to love you szerintem a tajvani klasszisokkal jobb volt, mint a koreai változat. Alig várom mit alkotnak belőle a thai készítők. Emlékszem nemrégen vacilláltál, hogy megnézd-e koreaiban a Csillagfiút. Szerintem mindenképpen. nemcsak azért mert jó, de a szereplőkről is sokat meg lehet tudni. A feldolgozásokban a jellemeket veszik alapul a történet csak hasonlít. Szerintem könnyebb lesz ráhangolódni, ha tudod, hogy egy szereplőtől mit várhatsz majd el. De én nagyon szeretem a különféle feldolgozásait ugyanannak történetnek megnézni. Annyira érdekel, hogy szabják magukra. Én is a Palota ékköve miatt lettem függő.![]()
Éva
Vaskica06 írta:Rita!
Nagyon örülök,hogy a Fatedet bevállaltad.Egyik nagy kedvencem.A tajvani fényévekkel jobb volt,mint a koreai,ott nem szerettem a főszereplőket.Hátamon futkosott a hideg férfi főszereplő mosolyától. Queen of shop főszereplője volt a főszereplő a tajvaniban.Nagyon jó volt.Kíváncsi vagyok a tájok mit hoznak ki a történetből.Jó lenne,ha az előző kettő hibáját is kiküszöbölnék.A csillagos is jó. Remélem jobb lesz a befejezése.De sok kívánságom van! Most Princess...lázban égek és várom a hétfőt.
Kata58 írta:Csak beköszönök, mert már nagyon késő van! Kellemes utazás, és időtöltést! Remélem az időjárás is kedvezően alakul! szép álmokat mindenkinek
VidékiÉva írta:Tartalmas és mozgalmas nyarad lesz. Élvezd is ki a gyerekeid társaságát. Mi megvárunk. Azt sem tudom, hogy az alvásra mikor van időd. Késő éjjel és kora hajnalban is itt vagy. Mellette dolgozol, háztartásozol és fordítassz. Úgyhogy most majd családozz és pihenj. Ne hagyd ki az étkezéseket!![]()
![]()
Éva
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Vittem a 12.részt és megnéztem.
Gabócival és veled is teljesen egyetértek. Minniet most a szokásosnál is jobban utáltam,de a herceg is megérdemelt volna egy két nyaklevest.Allergia...,páros póló és a többi...nem is mérgelődöm tovább miatta.
Kellemes kirándulást kívánok ,érezd jól magad.
Jó éjszakát mindenkinek.
milomartin írta:Kedves Rita!Most láttam hogy fentvan a drakorindón a 13.részKellemes napot kívánok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég