Jó pihenést kívánok Neked is

Rita írta:Jó szórakozást kívánok a 11. részhez!
Bejött, amire számítottam. A főpáros közeledik/közeledne, de az idillt mindig megzavarják,
hol Minnie, hol a volt hercegné, de most már a Király és az Anyakirályné is. Szóval már nem
kell feltétlenül ellenségnek lenni, ha ártani akar valaki Innek és Kaningnak. Ettől függetlenül
megy a közeledés, és ez a lényeg.
Ma már "kiképzésnek" hívták a "házi feladatot"! És volt egy "mamutos" jelenet is (aki látta a
thai Full House-t, tudja, miről beszélek)!
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a 10. és 11. rész feliratát ..Tündéri a sorozat ...de én Inn hercegre haragszom ingadozik nem tudja mit akar nincs benne határozottság ! Na majd a boszorkány eldönti hogy mit akarjon !...
Vaskica06 írta:Nagyon szépen köszönöm a szuper gyors fordítást.Nagyon vártam már,pedig nyersen is megnéztem,de szöveggel az igazi.A fordításaidat meg amúgy is nagyon szeretem.A púpos gyerekes hasonlaton jót nevettem.Én is így érzem.Jó csevegést a fiaddal és jó pihenést.
virag1 írta:Köszönet az új részt és majd a következővel együtt irom meg amit láttam.
VidékiÉva írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen ezt a nagyon gyors fordítást. Vittem és megyek is rögvest nézni.
További szép estét és jó éjszakát mindenkinek.
Éva
novcsi6 írta:Szia!
KÖSZÖNÖM!!! KÖSZÖNÖM!!! KÖszönöm a 10. részt![]()
![]()
![]()
![]()
IMÁDOM...imádom![]()
![]()
sipaer írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a 10 részt. Gyorsan letöltöttem, és már néznem is.Ahogy olvasgatom, mindenkit beszippantot ez a sorozat,együtt szerethetjük a hercegi párocskát, és szurkolunk nekik, míg közösen mérgelődhetünk szörnyellán,meg Minnin.![]()
![]()
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10.rész fordítását és letöltési lehetőségét.
boszorkany írta:Olvastam Rita,amit a cserekereskedelemrol irtatok Videki Evaval.Mig az iskolaban dolgoztam mi is azt csinaltuk nehanyan.Nekem ugyan kertem nem volt(panelben laktunk)igy en varrassal csereltem,nemelyik kolleganom gyumolccsel vagy tojassal ertekelte,amit varrtam neki.En magam ajanlottam,igy mindenki jol jart.![]()
Mas:Jules vegre levethette a teli bundajat.![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég