Ezt a liliomot most 1/2 11-kor láttam.

Bocs, ez inkább a "Van képem" rovatba illene.

Rita írta:Köszi Éva! Most egyáltalán nem izgulok. Ma leszedem a videót, holnap fél négy felé
megint meg lesz a felirat, és fordítom, mint a sebes vonat!
erika001 írta:Kedves Rita!Köszönöm a 8és 9 részek fordítását.A királynét én is sajnáltam nagyon magányos lehet.Minniet nem tudom megérteni ugyanis kapásból nemet mondott a házassági ajánlatra.Talán kérhetett volna egy kis időt,hogy átgondolja vagy megkérdezhette volna a herceget mért olyan "sietős"a házasság.Ehelyett ő azt mondta megakarja valósítani az álmát.Most persze már más az "álma" mikor már a herceget elveszítette.Szerintem Minnie azt gondolta a herceg jobban szereti őt mint ő a herceget ezért várni fog rá a herceg.Ezért nem tudom sajnálni és valahogy az az érzésem,hogy tenni fog az ügyben,hogy utálhassam.Én is nagyon várom a 10részt.
macus írta:Kedves Rita! Először is köszönöm még egyszer h a te kezeid közül kerül ki eme remek sorozat.Remélem nem lesznek további problémák a feliratok megszerzése és hozzáférhetősége miatt sem. Bízom benne h folytathatjuk tovább ezt a sorit is.
macus írta:Sajnos az bosszant hogy időről-időre összehasonlítom a koreai változattal.A thailandi változatban a főszereplőket sokkal jobban kedvelem eddig.A hercegünk kifejezetten jobban teljesít.
macus írta:Személye olyan hercegi, azaz tekintélyt parancsoló, értelmes, racionális, érzelmeit visszafogja és elnyomja és persze nem mutatja ki.Tetszik h mindenre képes figyelni és főhősnőnk mellett egyre figyelmesebb, nyitottabb és kíváncsibb lesz. Mintha csak megnyílna előtte is a világ. Lassan de kezd kibontakozni közöttük valamiféle belsőségesebb kapcsolat, amit szerintem sokkal jobban játszanak. Azt is élvezem h játékuk nem annyira visszafogott és álszemérmes. Nyitottabbak és ez sokkal jobban tetszik. /kád-dézsa jelenet a parfümmel--vagy az álcázott ágyjelenet stb./. Nagyon klasszul fordítottad a feliratot és így még élvezhetőbb a szójátékuk. Egy szóval a hercegi párt nagyon szeretem és a koreait simán felülmúlja.
macus írta:A kis hercegné hebehurgya mókamester.Tele ártatlansággal, szeretettel tisztasággal kíváncsisággal és legfőképpen élettel. Minden amit tesz, kíváncsiságból jó indulatból teszi.Érdeklődik minden iránt ami új. Szeretné megismerni és megérten elfogadni és akár megváltoztatni. És ezt nagyon jól alakítja a kis hölgy. Nem játssza túl, bár néha kicsit nehézkesnek tűnik a játéka / de nem feltűnő/. Egyszóval főszereplőink nagyon helyesek és jól játszanak.
macus írta:A Yult alakító/koreai soriból / srác --hát nem nagy szám, színészi teljesítménye egyenlőre nem igazán bontakozott ki. Néha látom rajta az erőlködést , de nem igazán érzem a szerepében a változást. Olyan mintha helyben topogna és a következő jelenetnél upsz mintha kimaradt volna valami és belevágunk az egészbe. Lehet ez most kicsit zavaros volt.
macus írta:DE ami igazán zavar -és én nem értem az egyik fontos konfliktus- remélem eltudjátok magyarázni, mert ez szörnyen idegesít mindegyikbe az pedig az ,hogy a herceg megkéri szíve választottját. Ó visszautasítja mert, ugyan szereti, de karrierje jelenleg mindennél fontosabb. Hercegünk meghozza döntését ha nem kell neki a szerelem /ő is lemond róla/ és elveszi a család által kijelölt arát. És hopp menyegző után a szíve választottja meggondolta magát és hajt a hercig hercegre pofátlanul önzőn és sorolhatnám Egyszerűen utálom.Miért????? Hisz elvesztette neki már nincs joga. Erről ő mondott le -a szerelemről és mindenről ami a herceget jelentette- akkor miért?????????? Ő tudja a legjobban botrány nem lehet stb. és akkor mégis miért??????? Értem én az önzőséget, de akkor nem is szerette vagy szereti hisz mindent tud róla és tudja h a nyomulása milyen problémákat szülhet.
cicus írta:Kedves Rita!
Már én is tűkön ülök itt mert még mindig nem látom a 10. részt,pedig megnéztem
az előzeteseket,de csak még kíváncsibbá tett.Mivel már nem tudok újat írni,mivel
hasonlóan érzek mint amit már leírtatok,csak egy megjegyzés amire talán nem
figyeltetek fel,vagyis,hogy a királyunk szerelmes volt a szörnyellába,de ő mégis
bár a mostani királyt szerette a bátyjához ment feleségül,hogy királyné lehessen.
Ezért a férje halála után el kellett hagynia az udvart.Valami ilyesmire emlékszem.
Ezért fél a mostani királyné,hogy újra előjönnek az érzések,mert a király nagyon
elnéző vele,védelmébe vette a kiállításon is és a fiával is kedvesebb,mint a a saját
gyerekével és szerintem ez még fokozódni fog.Na meglátjuk,de bízom benne,hogy
a herceg rájön az ármánykodásra és változnak az érzései.
Na megnézem fenn van-e valahol a 10.rész.
Jó éjszakát szép álmokat!![]()
![]()
boszorkany írta:Tenyleg hasonlitasz egy sebes vonatra,nagy-nagy koszonet erte.
Már én is tűkön ülök itt mert még mindig nem látom a 10. részt,pedig megnéztem
az előzeteseket,de csak még kíváncsibbá tett.Mivel már nem tudok újat írni,mivel
hasonlóan érzek mint amit már leírtatok,csak egy megjegyzés amire talán nem
figyeltetek fel,vagyis,hogy a királyunk szerelmes volt a szörnyellába,de ő mégis
bár a mostani királyt szerette a bátyjához ment feleségül,hogy királyné lehessen.
Ezért a férje halála után el kellett hagynia az udvart.Valami ilyesmire emlékszem.
Ezért fél a mostani királyné,hogy újra előjönnek az érzések,mert a király nagyon
elnéző vele,védelmébe vette a kiállításon is és a fiával is kedvesebb,mint a a saját
gyerekével és szerintem ez még fokozódni fog.Na meglátjuk,de bízom benne,hogy
a herceg rájön az ármánykodásra és változnak az érzései.
Na megnézem fenn van-e valahol a 10.rész.
Jó éjszakát szép álmokat!![]()
![]()
Képet akartam küldeni a mai naplementéről,de nem tudtam sajnos
Rita írta:VidékiÉva írta:
Innek tényleg szerencséje van az elrendezett házassággal, de még nem igazán tudja ezt. Remélem nem válasszák szét őket, mint a Goongban. Bízom benne, mert nem sima másolat. Inn már lehetne kicsit felszabadultabb. A Kiss me-ben imádtam a karakterét. Remélem megmutathatja magát itt is.
Ha nagyon kicsit is, de látszik a változás. A 10. részben is igyekszik a szülei
ellenére a felesége kedvére tenni. Jó lesz a 10. rész is! El is érkeztünk a feléhez.
Hogy repül az idő!
Szóval nekem
elő sem kellett venni a gépet már,de rengeteg fotó van amit az itt létünk 14 évében
készítettem a naplementékről is ,mert mind más és gyönyörű.
Szépséges napot ma is![]()
![]()
Marika44 írta:Kedves Rita!
Ez miatt egy cseppet se aggódj, mi tudjuk, hogy te mindig megteszed Tőled telhetően a legtöbbet és a legjobbat. Köszönjük!
Üdv.: Mné/Marika
csip írta:Hát nagyon szomorú vagyok! Na de majd holnap , pedig nagyon jó rész lesz na meg a 11.is.Szeretném megkérdezni ismeri valaki ezt az oldalt?
http://fullshow.online/series/327875/1/ ... de-11.html mit kell itt csinálni, hogy elinduljon a videó?
Rita írta:csip írta:Hát nagyon szomorú vagyok! Na de majd holnap , pedig nagyon jó rész lesz na meg a 11.is.Szeretném megkérdezni ismeri valaki ezt az oldalt?
http://fullshow.online/series/327875/1/ ... de-11.html mit kell itt csinálni, hogy elinduljon a videó?
Csip! Én is! Jó lenne, ha Ingfakirata eldöntené, hogy youtube, dailymotion vagy facebook...
és hogy mely napokon és hová teszi ki a softsubot! Élvezni szeretném a sorit, nem bosszankodni!
Regisztrálni kell, addig nem lehet semmit csinálni az oldalon.
Rita írta:Kedves wsxwsx18!
Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából! Örülök, hogy beregisztráltál! Érezd jól
magad közöttünk!
Kívánom, hogy neked is annyira nagy kedvenceddé váljon a sori, mint ahogy nekünk,
akik már nézzük egy ideje!
Nem tudom láttad-e, hogy másik két thai feldolgozást is fordítottam. Azok is nagyon
klasszak!
Jó szórakozást kívánok! Nagyon szívesen!
Rita írta:Gabi! Gyönyörű mintája és színe van ennek a virágnak!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég