Kedves Ági, Kata, HKata, Nagyi, Marcsi, Marika, Leo-leo,
Darinka, Ildikó és Éva!Nagyon szívesen a feliratokat! Végre ma lesz időm a Pretty-vel is foglalkozni! Azt tervezem,
hogy hétfőre elkészítem a 30. rész fordítását. Remélem, nem jön közbe semmi! Magdimama írta:...Yimu és Hu Zhen között szerintem páratlanul jó a színészi összhang.
Egyetértek veled, Nagyi! Amikor összepasszoló párost sikerül találniuk a készítőknek,
abból csoda tud születni. Fang Bib Bin és Dilraba Dilmurat együtt még jobb színészek,
mint külön-külön, mert ha együtt vannak erősítik egymást. Nagyszerű színészek!!!!
Magdimama írta:Ez a fiú viszi a hátán az összes többi szereplőt.Ha ő megjelenik a munkahelyen,a folyosón,vagy a kávéautomatánál,
a téren a padon valakinek rögtön kisüt a nap.

Pedig Ő is nehéz időszakon megy keresztül.
Ezt olyan szépen megfogalmaztad! Nincs is mit hozzátenni. Így igaz, ahogy írtad.
Olyan jól meg van írva Yi Mu karaktere, de FBB a tehetségével még tesz is hozzá.
HKata! Örülök, hogy végül sikerült a letöltés! Átmeneti lehetett a gond, mert akkor,
amikor neked problémád volt mások is panaszkodtak, de mára már nem olvasom
sehol, hogy panaszkodnának a megára.
boszorkany írta:Legyszives,ne keseregj mar a valasztasodon,nekem nagyon tetszik es varom a folytatast,amikor van idod ra.
Szeresd a Pretty-t is,jol valasztottal,igaz en nem lattam a koreait,igy ezzel tokeletesen elegedett vagyok.

Szia Éva! Csak mérges vagyok! magamra azért, mert annak ellenére belekezdtem a
fordításába, hogy tudtam, a kínaiak nem sok mindenen változtatnak a feldolgozásaikban.
A thaiok a jó példa, hogy kell ütős, a legendás, tömegek által imádott eredetit leköröző
remake-ket készíteni.
Szeretem a Prettyt, ezzel nincs gond. Szerencsére én sem láttam az eredetit. Azt azért
sajnálom, hogy pont most, a célegyenesben nem tudok annyi részt hozni belőle, amennyit
megszoktunk, de nincs mit tenni, a Princess muszáj ez elé tennem, annyira de annyira
tetszik!
Kellemes hétvégét kívánok Mindannyiunknak!Újra együtt! Fang Bin Bin és Dilraba Dilmurat a King's Woman forgatási helyszínén: