Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.Most viszem,este meg megnézem.
Nagyon tetszettek a képek.A macskás,a cinkés és a holdas volt a kedvencem.
További kellemes napot kívánok.
Kata58 írta:Sziasztok! kicsit előreszaladtam a történetben...és aj mikor érünk a 28. részhez....már nagyon várom...addig meg sok víz lefolyik a Dunán!
![]()
De megérjük azt is remélem...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
B.Marika írta:Szia Rita! Vidám részek voltak és végre Peter is mosolygott! A "szerencsevadász" kisasszony engem kimondottan idegesít.
A vendéglős jelenet nagyon mulatságos volt, nem beszélve a csinos ruhákról amiket kaptak.
Köszönöm a munkádat!
Kellemes ünnepi készülődést!
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Szilvia333 írta:Drága Ritám!!
Nagyon nagyon szépen köszönöm az újabb részek feliratát!!
Látom nem lesz unalmas a Húsvét!!
nildiko írta:Kedves Rita!![]()
Köszönöm szépen az újabb 3 részt.
Lassan haladok én is.
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 15-16-17. részek feliratainak a fordítását.![]()
Egyre többet mosolyog BH, ami igazán jól áll neki.A barátnő nálam már messze átlépte azt a határt amit már nem tudok neki megbocsátani. Li Huizhen pedig egyre jobban kinyílik, kommunikál, nem baj ha kibújik a csigaházból.
Szép estét kívánok. Marcsi![]()
A lefordított új sorozatot hétvégén nézem majd.Köszönöm neked.
Magdimama írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.Nagyon vártam,várom továbbra is a folytatást.![]()
Mint írtam,belelestem a koreaiba is,de csak annyit,a vége felé,hogy össze jönnek e valaha.Amennyit meg tudtam a két sorozat ,bár a történet egy,de ez a változat a játékos, légies,mint valami balett a táncok világában.Nagyon szeretem a szereplőket.Nem tudok haragudni senkire.KIVÉVE az ál Huizhent. Na, őt nagyon nem bírom. Ennél fogva a színésznőt sem kedvelem.Nézegetem,mitől is szép?Jó ,az eredeti kicsit vissza húzhatná a fogait,de talán később.Az ál Huizhen ,amikor még a hiányzó kirakót is ellopja...Remélem gyorsan dönt a Haoyu szíve,hogy merre is húz.Imádom a hangbarát tanácsait.Egy gyermekkori emlék,ígéret, amúgy is kevés lenne a mai felnőtt kapcsolat kiteljesedéséhez. Kell ez a próba.A nyuszi Huizhen ,aki nem vállalta magát,talán ő is megérdemli a "leckét"!Jaj de várom a következőket.Ezt a hármat pedig csak módjával szopogatom.
Kedves Rita!
Kedves fórumozó társaim!
Mindenkinek Szép időt,könnyű készülődést,vendéglátást kívánok húsvétra.![]()
![]()
![]()
Nagyi
Szilvia333 írta:Drága Ritám!!
köszönöm szépen az új sorozatod!!
Most pedig bősz letöltésbe kezdek,aztán holnap jöhet a tejjel-mézzel folyó sorozatnézős vasárnap!!!
Kellemes Húsvétot !!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()