először! A filmekről már nem is beszélek (Vietnám, Bhután, Irán, Irak, Izrael, Mongólia...)
Nagyon szívesen a feliratokat! Jó szórakozást kívánok!
Férjvadász lányka lebukott:

leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!!!
Üdv: Leo45

Rita írta:Szia Szilvia! Nem akarok dicsekedni (de akarok!), hongkongit, és thait is én fordítottam
először! A filmekről már nem is beszélek (Vietnám, Bhután, Irán, Irak, Izrael, Mongólia...)
Nagyon szívesen a feliratokat! Jó szórakozást kívánok!
Férjvadász lányka lebukott:

de nem kiabálom el
már rámférne egy kis lazítás. 
nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm az újabb részeket, begyűjtöttem. A hétvégére tervezek filmezést, talán vasárnap pihenés lesz, nem megyünk sehova és nem jön senkide nem kiabálom el
már rámférne egy kis lazítás.
Szép hétvégét, jó pihenést kívánok Neked

..jókat fogunk derülni ha maradnak a kaptafánál...

)Viszont,ami kesik,nem mulik.
Szórakoztató volt, és nagyon tetszettek nekem is ezek a részek. 
Kata58 írta:Phű ez meleg helyzet volt! Valaki átírta a felhasználónevem, és majdnem nem tudtam belépni.... Ki volt írva a gmail címem..csak lestem
Köszönöm a feliratokat.![]()
![]()
![]()
Kellemes Hetet mindenkinek.![]()
![]()
A képelőzetesek szerint valóban nem fogunk unatkozni...![]()
![]()

B.Marika írta:Ritám! Köszönöm szépen a feliratokat!![]()
![]()

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm az újabb részeket.Nagyon jó,/ismétlem/a "szövegelés"!Kíváncsiságból letöltöttem a koreaiból pár részt.Mindegy,hogy ez negyven.Itt maradok inkább.Bár nem egy sokszor nézős,-legalább is nekem-de inkább ezt nézem végig.Hangosan kell röhögnöm.Minden páros,fiú lány,nekem jó kikapcsolódást"okoz"!Üdvözlettel Nagyi.![]()
![]()
![]()

boszorkany írta:Kedves Rita!
Koszonom,hogy hianyoltal,Te is hianyoztal nekem es a csapat is!
E kozel 2 honap alatt csak egyszer "ugrottam be",mikor irtal nekem.
Meg februar 3-an veglegesen tonkre ment a kazanunk(50 eve gyartottak!)alkatresz hijan ujat kellett beszerezni,beszerelni.Par napja megszunt a "hibernalasunk",vegre poloban is lehe lenni a hazban.![]()
Latom azota uj sorozatba kezdtel,az eddigi feliratokat vittem,de a videokat sajnos nem tudtam meg letolteni.(a Mega nem megy jelenleg,a v-rol nem tudom hogyan kell letolteni)Viszont,ami kesik,nem mulik.
A meleg oromere megneztem egy hosszu sorozatot,(kinai)a Nirvana in fire-t,fantasztikusan jo volt!![]()
Jovok mostmar gyakrabban.

Gabóci5 írta:Rita! Köszönöm az új feliratokat.Szórakoztató volt, és nagyon tetszettek nekem is ezek a részek.

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az új részeket, gyorsan letöltöttem és este megnézem és írok.
![]()
![]()

picike írta:Nagyon köszönöm a fordításokat! Alig vártam már! Egy kis nevetés!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég