Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (8/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 26. 17:26

Kata58 írta:hát ebből is látszik nem vagyok nagy matekos, de azért nem tévedtem sokat...csak Rita riadozott a 4o részen, én meg mindig csodálkozom, hogy olyan hamar leperegnek a részek...mert ugye szinte pont ott kezdek ahol kezdődik...rutinból minimum 1 percet előremegyek.. :)) :)) ugyanúgy a végével... :)) :)) :)) szóval sokat spórolok így és nem maradok le semmiről

Szia Kata!
Nekem a 40 rész kimondva, látva, hallva ijesztő. Lélektanilag mennyivel jobban hangzik,
hogy egy sorozat 16 részes. Hamar befejezed a fordítását, és máris választhatsz egy
másikat. Ez így szórakoztatóbb, kevésbé monoton. Nekem az egyhangúsággal gyűlik
meg a bajom. Már többször írtam, hogy bármennyire kedvencem egy hosszú sorozat,
nagyon tudom várni a végét, hogy másba kezdhessek. De nem azért mert unom, hanem
azért, mert változatosságra vágyom.

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. március 26. 19:23

Ezek szerint viszik őt mint a cukrot :x Még a végén befutott színész lesz. :x :littlehearth:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 26. 19:34

Igen! A tehetség nem mindig számít. A jóképűek elmennek az arcukkal és a testükkel is,
míg a kevésbé helyeskéknek teperniük kell. Tehetség nélkül nem maradhatnak.

Peter Shengnek isteni hangja van. Ott lenne keresni valója.

Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 27. 19:26

Rita írta:
virag1 írta:Kedves Rita !

Betörölköznek finoman fogalmazva berúgnak, sokat isznak.
:flower1: :littlehearth:

Köszönöm szépen, Virág!

Nahát, még soha nem hallottam ezt a szót használni az ivással kapcsolatban. Örülök, hogy
újabb kifejezéssel gyarapodtam!

Utánanéztem a szinonima szótárban, hogy mely szavakat ismerem a berúgás, és fokozatai
kifejezésére: részeg, ittas, illuminált, bekávézott, piás, kapatos, elázott, berúgott, spicces,
pityókás, becsiccsentett (anyukám használta gyakran), beszívott, kótyagos, itókás, mátyós,
benyakalt, beszopott, beszeszelt, tintás, szottyós, be****** (ezt nem merem kiírni).

Elájultam! Bizony sokan ihatnak ott, ahol ilyen rengeteg szóval fejezik ki a részeg állapotot,
és van egy pár tájnyelvi szó, amit nem is írtam ide, mert nem ismertem.

Kép[/quote
Mifelénk a "mákos" kifejezést is használják,na meg a "be kómált" -tat =)) =)) =)) =)) =))
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 27. 19:30

dolores953 írta:

Ezek szerint viszik őt mint a cukrot :x Még a végén befutott színész lesz. :x :littlehearth:

Meglátásom,hogyjobban illenek hozzá a kosztümös filmek.Ezt a fegyelmezett ideális harcos stílust pont neki találták ki legalábbis szerintem.
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. március 27. 19:45

Leküzdve az óra át állítást,megnézve az eddigi részek.
Gazdag barátnőt valahol megértem hogy miért fúj a mostohájára,és talán még igaza is lesz,miszerint az a nőt csak a pénz vezérli.Apuka meg tipikus egógóré!!
Legfrissebb gyanúm szerint,a rejtelmes unoka öcsike,a "büdüscukros bácsi" lesz,őt meg nem féltem hogy annak a férjvadász ribinek a hálójába beleessen.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 27. 20:03

Szilvia333 írta:
Rita írta:
virag1 írta:Kedves Rita !

Betörölköznek finoman fogalmazva berúgnak, sokat isznak.
:flower1: :littlehearth:

Köszönöm szépen, Virág!

Nahát, még soha nem hallottam ezt a szót használni az ivással kapcsolatban. Örülök, hogy
újabb kifejezéssel gyarapodtam!

Utánanéztem a szinonima szótárban, hogy mely szavakat ismerem a berúgás, és fokozatai
kifejezésére: részeg, ittas, illuminált, bekávézott, piás, kapatos, elázott, berúgott, spicces,
pityókás, becsiccsentett (anyukám használta gyakran), beszívott, kótyagos, itókás, mátyós,
benyakalt, beszopott, beszeszelt, tintás, szottyós, be****** (ezt nem merem kiírni).

Elájultam! Bizony sokan ihatnak ott, ahol ilyen rengeteg szóval fejezik ki a részeg állapotot,
és van egy pár tájnyelvi szó, amit nem is írtam ide, mert nem ismertem.

Kép[/quote
Mifelénk a "mákos" kifejezést is használják,na meg a "be kómált" -tat =)) =)) =)) =)) =))

Nálunk beállt, és elázott... :)) :))
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. március 28. 15:25

Sajnos Magyarország az első 10.ben benne van az alkoholfogyasztók között,így persze hogy sok szavunk van rá.
Az ázsiai országok között Dél Kórea van még elöl.
Próbáltam rájönni miért van ez nálunk, ahogy mondták iszunk örömünkben és bánatunkban. Mit kell elfeletenünk az alkohol álltal..............hát nem tudom, mert Én nem tartozom az alkohol fogyasztók közé. Nem vagyok abszinens de..........csak mértékkel iszom.
Mivel itt van a Föld SZív csakrája néha az az érzésem mintha a világ fájdalmát viselnénk és csak így lehetne feloldani a fájdalmat.................szerintem a másik út a TUDATOSODÁS.
Tudatmodosító szerek, italok mindenütt vannak a világon nálunk ez a menő.
De ázsiában is mindig a modern filmekben sorozatokban mindig szerepel az alkohol szélsőséges formában.
Jó e ez.???????
Sajnso elfogadott lett a mai világban, szerintem kifordult magából a világ. A tiszta értékeknek kevés az értéke.
Na de ki ki szíve szerint.
:flower1: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (11/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 28. 16:46

Jó szórakozást kívánok a heti három új részhez!

Nagyon sok aranyos-vicces jelenet volt ebben a három részben is. Közben egyre többször
gondolkodóba esik Haoyu. Még nem gyanakszik, hogy esetleg nem a jó Huizhent találta
meg, de több dolgot is furcsáll. Izgulok, hogy mikor esik le neki a tantusz.

A reptéri kirohanása után Huizhen nem kap több leszidást, amire igazán furán reagál a
lány:

Kép
Kép
Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. március 28. 17:02

Újabb részeket köszönöm!!! :movingflower: :movingflower: :movingflower: :) :) :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 28. 17:04

Szívesen! Te lettél a leggyorsabb!

:movingflower: %%- :movingflower: :) %%- :D :movingflower: %%- :movingflower:
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. március 28. 17:07

Üdv.
Köszönöm szépen a 9-11.részek feliratait.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 28. 17:13

jelentem 3. befutónak jó leszek,?
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 28. 17:19

:)) :)) :)) csak azért küldtem gyorsan, mert máma is jártam így hogy egyszerre lajkoltunk :)) :)) :)) . És én maradtam le :)) :)) :)) .

Na nem hiszitek el, most értünk haza....sőt eljutottam a révais gimniig, Ritának küldtem képet, olyan a tulipánfa, mintha kipusztult volna, na majd meglátom...hátha csak kései májusi lesz a drágám igen sajnálnám, mert mindig gyönyörű volt!

Kicsit elkalandoztam...köszönöm az újabb csomagot! hú de jó kis kikapcsolódás lesz ma estére... \:D/ :ymparty: . Á igen, megnéztem a másik film elejét és dobtam egy hátast, mert a mi kis csigánk van benne a főnökével...de jó lenne neki e \:D/ :-bd :ympray: @};- gy fordítás! :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
https://www.viki.com/videos/1100992v-od ... -episode-1
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 28. 17:22

virag1 írta:Sajnos Magyarország az első 10.ben benne van az alkoholfogyasztók között,így persze hogy sok szavunk van rá.
Az ázsiai országok között Dél Kórea van még elöl.
Próbáltam rájönni miért van ez nálunk, ahogy mondták iszunk örömünkben és bánatunkban. Mit kell elfeletenünk az alkohol álltal..............hát nem tudom, mert Én nem tartozom az alkohol fogyasztók közé. Nem vagyok abszinens de..........csak mértékkel iszom.
Mivel itt van a Föld SZív csakrája néha az az érzésem mintha a világ fájdalmát viselnénk és csak így lehetne feloldani a fájdalmat.................szerintem a másik út a TUDATOSODÁS.
Tudatmodosító szerek, italok mindenütt vannak a világon nálunk ez a menő.
De ázsiában is mindig a modern filmekben sorozatokban mindig szerepel az alkohol szélsőséges formában.
Jó e ez.???????
Sajnso elfogadott lett a mai világban, szerintem kifordult magából a világ. A tiszta értékeknek kevés az értéke.
Na de ki ki szíve szerint.
:flower1: :flower1:

Kedves virág..egyet kell értsek veled...mint mindenben az alkohol és drog dolgokban nem nagyon szeretünk hátul kullogni, pedig milyen jó is lenne, szebb lenne ez a világ, és nem történnének annyi tragédiák amik ennek következtében történnek meg, hiszen ezek a dolgok kódolva vannak! Legyen szép délutánod, és jó szórakozást a sorihoz. :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 28. 19:01

Szilvia333 írta:Meglátásom,hogyjobban illenek hozzá a kosztümös filmek.Ezt a fegyelmezett ideális harcos stílust pont neki találták ki legalábbis szerintem.

Igazad van Szilvia! Izmosnak izmos, és szépen mutat a lovon, ezt már láttuk a
Go Princess Go-ban. Csak ne kelljen sokat beszélnie.

Egy Dolce & Gabbana bemutatón:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 28. 19:12

Szia Virág! Én sem értem, hogy ha a cigarettát tűzzel-vassal írtjuk, akkor a kábítószert
és az alkoholt miért nem. Pedig a három közül a cigaretta legalább nem módosítja a vele
élők tudatát, nem úgy, mint a másik kettő.

Azt meg egyenesen katasztrofálisnak gondolom, amit az ázsiai sorozatokban művelnek
az ital, és az italozás reklámozása terén!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 28. 19:14

Kata58 írta::)) :)) :)) csak azért küldtem gyorsan, mert máma is jártam így hogy egyszerre lajkoltunk :)) :)) :)) . És én maradtam le :)) :)) :)) Na nem hiszitek el, most értünk haza....sőt eljutottam a révais gimniig, Ritának küldtem képet, olyan a tulipánfa, mintha kipusztult volna, na majd meglátom...hátha csak kései májusi lesz a drágám igen sajnálnám, mert mindig gyönyörű volt!

Kicsit elkalandoztam...köszönöm az újabb csomagot! hú de jó kis kikapcsolódás lesz ma estére... \:D/ :ymparty:

Szívesen, Kata! Azonnal kiteszem a képeket!

:flower1: :littlehearth: :flower1: :D :flower1: :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 28. 19:15

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 9-11.részek feliratait.

Szia! Nagyon szívesen!

:littlehearth: @};- :D %%- :D @};- :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. március 28. 19:16

Kata58 írta:jelentem 3. befutónak jó leszek,?

Ügyes voltál, Kata!

Jó szórakozást!

%%- :flower1: %%- :D %%- :flower1: %%-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. március 28. 19:57

ez a 3 rész is nagyon aranyos volt, bár néha majdnem kinyilt a bicska a kezember a barátnőtől, hogy mennyire nem látja a valót... :-o
alig várom már a nagy jelenetet amikor a társszerkesztő rájön amire rá kell :D :)) :)) \:D/ :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
a puzzle darabos jelenet aranyos volt ...kicsit aggódtam nehogy a levesbe essen... :D :ymapplause: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. március 28. 21:29

Szia Rita! Köszönöm az újabb részek feliratát! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Gyors voltál! Ma még csak kedd van, még jó, hogy benéztem!

Kép
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. március 28. 21:40

NAgyon szépen köszönöm az újabb részeket :)
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. március 28. 23:47

Kedves Rita !

Köszi az újabb részeket. Alakulnak a dolgok.
A Főszerkesztőnő megnevettet.
Yimu most kissé sok volt nem vicces mindig valakit "piszkálni" vannak határok. Az már kiderült, hogy Li Hui bejön neki de nem az oviban vagyunk ahol huzogatjuk a lány haját mert tetszik nekünk!
Ami még furcsa volt mikur Li Hui hazamegy és a családja észre sem veszi, mert a kedves barátnőjének kedveskednek, de mikor rájuk szól és felháborodik, hogy a vacsora Ő érte van, utána mindenki csak mondja a magáét hát............. fura. Mindha a családja nem támogatná Őt.
Bai Haoyu meg kezd ébredezni, az hogy emlékezett milyen Li Hui-t megölelni az érzésre érdekes volt.
De jó lenne ha a buta tanácsoktól megkímélné magát. ( telefonos barátja)
A végén a pazl keresés hatalmas volt, ennyire béna tud valaki lenni...............úgy látszik.
Majd meglátjuk hogyan folytatódik.
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. március 28. 23:55

Kedves Rita!
Csak benéztem egy kicsit olvasni és nézelődni.Nem is számítottam az újabb részekre.Ha nem olvasom ,észre sem veszem,mert megszoktam a hétvége közeli időpontot.Nagyon gyors voltál.Nagyon megörültem neki.Nagyon szépen köszönöm a feliratokat.Most letöltöm és holnap az estémet kellemessé varázsolom vele.
Peter Shengnek szerintem is kosztümös darab való kevés beszéddel.

Vissza: “Kína”