Rita írta:f.ági írta:Szia Rita!
Igaz, nem a napján, de nagy szeretettel jöttem gratulálni Neked, Nekünk ehhez a nagyon szép és felejthetetlen évfordulóhoz.
Mert ugye első év, az csak egyszer van! A többi is igaz, de megélni az elsőt,az akkor is egy teljesitmény. Jelzi, hogy volt érdemes belevágni, mert van igény a munkádra, a légkörre, ami itt vár bennünket.
Rita, örülök, hogy vagy nekünk!

Sok-sok újabb évet kivánok még ugyanilyen családias légkörben, mint ami teremtődött ebben a fórumban.
Szia Ági! Igazad van! Az első év meghatározó. Nem önszántamból jöttem el a DFF-től és
emiatt még több félelem volt bennem. Ha nem lenne a kisebbik fiam ilyen ügyes, nem is
tudom, mi lett volna. Biztosan össze tudtam volna hozni egy blogot, másnak is sikerül,
miért ne sikerült volna nekem is, de azoknak korlátozottak a lehetőségeik. Egy fórum az
a hely, ahol pont ott, pont arról tudsz beszélni, írni, ahol kell, és amit írsz, az látszik is.
Egy fórum áttekinthetőbb, mint egy blog, nem kell keresgélni, mindenki azonnal el tudja
olvasni a hozzászólásokat, és az egyéb lehetőségek is sokkal jobbak.
Én is örülök, hogy itt vagytok velem! Hány fordító kesereg az érdektelenség miatt, ami a
munkáját, és a sorozatának a D-A-s topikját illeti. Lehangoló tud lenni, ha nem állnak
szóba az emberrel, ha nem írnak a sorozatról, "csak" megköszönik. Kell a biztatás, a jó
szó, a támogatás, az ad kakaót a folytatáshoz. Az is igaz viszont, hogy a jó kapcsolathoz
két fél kell. Mi itt jól egymásra találtunk! Szerencsére!
További jó fórumozást Nekünk!