..nincs meg minden számla...
.
. Ebből is látszik, milyen sok a sablon! De ügyesen megcsináltad a távoli képet. A jácintok is szépek, biztosan jó illatosak is! Paggy! nyugodtan merjél úgy képet csinálni, hogy nem muszáj az egésznek látszani, amiről a téma szól, meglátod ha próbálkozol, rájössz, a te géped milyen távot szeret bent illetve kint. Próbálkozzál azzal is, hogy kicsit döntve tartod a telefont. Meglátod milyen érdekes lesz úgy is...Örülök, hogy így élvezed a fényképezkedést... 

.
...
. Most sajnálom csak nagyon, hogy a bátyám zenitje nincs már meg! Igaz előhívni sem tudnék mint ő...mindent maga csinált!

Nagyon szép ajándékokat kaptál.
Nekem még várnom kell egy kicsit az enyémre, mert Koreából jön.
Ma nagyon szomorú időnk van megint, de hogy egy kicsit vidámabb legyek, vettem a Lidlben egy tavasz váró virágot, a neve fekete hunyor.

. A combinónak különösen örültem olyan régen voltunk mi Pesten...van már pár éve...és Samu is nagyon élvezte...csak már fáradt volt úgyhogy két megállóval odébb le kellett szálljunk, hogy hazafelé vegyük az utat!
.A virág is nagyon szép lett. Idén én is veszek majd egy két cserepet... Bár én a ciklámenért vagyok oda...
. A kis barátnők milyen aranyosak..
.
Samu torkoskodott! De nem baj, holnap almás pite lesz !

Látszik, hogy sok lehetőség rejlik benne, a használatához jó tanulást, na meg szabadidőt! 

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég