Örömhírek

gyomar

Re: Örömhírek

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. február 25. 18:32

Kedves Gabi!
Amikor megnyitom ezt az oldalt, olyan jó látni olvasni a Te mondatod: Akkor mindjárt az első örömhír, hogy megszületett ez a fórum! Gratulálok hozzá!
A mai nap örömhíre pedig a TE születésnapod.
Nagyon sok boldogságot, és nagyon jó egészséget kívánok neked.
Virágot és tortát már kaptál, én pedig szeretnélek egy jó pohár borral megkínálni Téged.Egészségedre.Marcsi :)
Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. február 25. 19:16

Kedves Gabóci

:littlehearth: Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok neked. :littlehearth:

Mivel már kaptál virágot, tortát, finom borovicskát,
tőlem egy szép képeslapot kapsz.

https://www.jacquielawson.com/sendcard/preview?cont=1&hdn=0&fldCard=3451217&path=83542&pmode=init
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. február 25. 19:45

Marcsi köszönöm a jókívánságaidat, kedves vagy. :) A tokajit választottam. ;)

Dolores! Szeretem a képeslapjaidat, köszönöm szépen! :) Koccintsunk!

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. február 26. 0:01

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. február 26. 0:12

Alföldi Róbert ismét rendezett Dél-Koreában. :)

2017. február 24-én óriási sikert aratott Alföldi Róbert rendezése, Euripidész Médeia című drámája a szöuli Nemzeti Színházban. :)

Gratulálok a sikeréhez! :ympray: \m/

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. február 26. 0:15

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 26. 7:39

Kedves Gabi! Nagyon cuki vagy! Köszönöm a megemlékezést! Ünnepelhetünk ma is,
azt hiszem, ma nem megyünk sehová (tegnap "kiugrottunk" Lengyelországba, képek
mennek fotósarokba!!), úgyhogy lesz időm együtt örömködni Veletek!

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 25-én kezdtünk nem hivatalosan, amikor nagy
örömömben pár kedves Társamnak - köztük Neked is - megadtam a fórum címét,
hogy próbálgassátok Ti is a gombokat, használjátok a felületet, hogy még indulás
előtt jöjjenek ki a problémák, ha vannak. Ám a hivatalos indulás, amikor nyilvánossá
tettem a linket, az február 28-án volt.

Én is nagyon-nagyon szeretem a saját fórumomat, mert itt vagytok velem. Tudom,
erre az a válasz, hogy ehhez én is kellek, az én habitusom, és ez így is van, nem
tagadom. Életem során felnőttek és gyerekek közt dolgoztam, ami nem könnyű dolog.
Osztályfőnökként a legegyszerűbb szülőtől, a legrosszabb természetűig mindenkivel
meg kellett találnom a hangot. Ez soha nem esett nehezemre, és egyetlen egyszer sem
okozott problémát a 36 éves pályafutásom alatt.

Itt a fórumban pedig még ennyi variáció sincs. Egész egyszerűen a hozzám hasonlóakat,
Titeket, vonzom, akik a nyugalmat, a békét, a kellemesen vidám, humorral fűszerezett
légkört kedvelik. Csoda, hogy mindannyian jól érezzük itt magunkat? Nem!

Beindítottam, aztán közösen alakítottuk a fórumot olyanná, amilyennek jelenleg látható.
Egyedül nem ment volna!

Az első hozzászólásokban le is írtam, hogy voltak félelmeim, hogy mit fogtok szólni ahhoz,
hogy előállok egy ekkora fórummotorral, mint amekkora a D-Addictsnak is van, és mi lesz,
ha alig nyitják rám az ajtót, de szerencsére feleslegesen aggódtam. Természetesen nem
azért kellett egy ilyen "nagytudású" fórum, mert megalomániás vagyok, hanem azért, mert
ezt a fórummotort már többen ismertétek, nem kellett egy újat megszokni, és a kedvenc
dolgainkról - képbeillesztés, gifek, youtube videók, jó szerkeszthetőség - sem kellett
lemondanunk.

Egy filmet szerettem volna lefordítani erre az eseményre, de nem jött össze. Azt hiszem,
elteszem húsvétra. Ha újra lesz időm (jövő hét vége felé), akkor a Lovas karavánútból
fogom hozni a következő részt.

Tegnap olyan szép felvételt készítettem az első hóvirágaimról, hogy megállják a helyüket
egy ilyen ünnepi pillanatban is.

További kellemes időtöltést kívánok Magunknak a
Rita Bemutatja: ezoritu feliratai fórumban!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 26. 8:22

Sziasztok! Kellemes vasárnapot! :movingflower: :movingflower: Kedves Rita! Nagyon jó ötlet volt ennek a fórumnak a létrehozása,a másikon nem is férnénk el, és nem is lenne ennyire meghitt, mert sok mindent nem is mernénk talán kitenni. Itt viszont itthon érezhetjük magunkat! :x :) :ymhug: mert még ha dolgokról más a véleményünk, akkor is szeretetben meg lehet beszélni.. nincs kitiltva emiatt a másik. Volt rá példa! :( .

Gyönyörű lett a hóvirág képed, látod, ennyit tesz egy profibb masina....most sajnálom csak, hogy az első próbálkozásaidat törölted, mert így nem látjuk ugyanazzal a géppel fejlődést, vagy hogy milyen tech.-val lett jobb a másik kép! Bár kétlem, hogy valaha lesz ilyen masinám :)) ..de álmodozni szabad, sőt kell is...hiszen én sem akarom az életemet csak a 4 fal között leélni, hátha egy csoda folytán ki tudunk mozdulni. Ha egy picit jobb lesz az idei tavasz, nyár akkor már hurrá.../a lábbelink megvan hozzá/ csak Samukának kellene hogy gyalog kakukkolni legyen kedve.... :D
Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. február 26. 8:37

Boldog évfordulót magunknak!!!

Ritám! Köszönöm neked, hogy már hosszú idő óta, ellátsz minket jobbnál, jobb fordításokkal!

Kép
MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2017. február 26. 8:39

Hihetetlen, hogy ez még csak az 1 éves születésnap.
Még sok-sok együtt töltött születésnapot kívánok Neked és magunknak is !

Kép
jubus

HozzászólásSzerző: jubus » 2017. február 26. 11:05

Köszönet az elmúlt egy évért! Én ugyan meglehetősen ritkán írok, de benézni beszoktam, hogy olvassalak titeket!
Még sok-sok remek fordítást, jó beszélgetést és kellemes időtöltést kívánok! ;)
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2017. február 26. 12:10

Rita, nagy-nagy örömünket leljük az új önálló fórumodban. :x @};- Köszönöm, hogy megalkottad, és megtöltötted élettel!
Most Jerry Yannal kívánok nagyon boldog szülinapot! :ymparty: Rájössz-e vajon, hogy miért pont őt választottam a sok sorozat fordításod szereplői közül? :) ;;) Spoilerbe elrejtem a választ... :D
Spoiler: mutasd
Az első sorozatod főszereplője, melyet már ezen az új fórumodon követtem. :x

Még nagyon sok szülinapot szeretnék veled, veletek együtt, itt a fórumon ünnepelni. :littlehearth:

Kép
Kép
KépKépKép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. február 26. 14:47

Sok Boldog Szülinapot az Ezoritu Fórumnak 1 éves megalakulása alkalmából !!
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. február 26. 16:34

Drága Rita!
Befutottam én is,mert most mentek el a vendégek Zsuzsi lányom neve napját ünnepeltük.
Ezoritu 1 éves évfordulóján kívánok neked nagyon sok örömet, és boldogságot,legyen részed sok meleg szeretetben ahogy TE általad mi is abban részesülünk.
Marcsi :)
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 26. 19:49

Kedves Gabi, Kata, marika, Zsike, Jubus, Unni, Szilvia és Marcsi!

Köszönöm szépen! Jó veletek lenni! Írtam már egyszer-kétszer, hogyha valaki nekem
pár éve azt mondja, hogy milyen jól érzi magát a virtuális barátai közt, hát betegnek
néztem volna, és kiröhögtem volna. De most már tudom, hogy ez is egy létező dolog,
így is lehet ismerkedni, barátkozni, és így is érezheti kellemesen magát az ember.

Gabi! Én is nagyon sok évet kívánok még Magunknak! Ebből az is következik, hogy
még sokáig szeretném folytatni a fordítást! Jó lesz együtt megnézni az elkövetkező
sorikat is!

Kata! Így van, ahogy mondod! Elfogadó ember vagyok. Nem szeretem a véleményemet
ráerőltetni másokra, és maximálisan elfogadom, ha más másként látja a világot. Miért
is ne? Változatosan szép az élet! Soha nem zavar a véleménykülönbség, csak ha nem
megfelelő hangnemben adják elő. A kulturálatlanság, a neveletlenség, a kötözködő stílus
halálra idegesít, nagyon nem bírom. Akkor erősen meg kell tartóztatni magam, hogy
meg tudjam őrizni úrinő stílusomat.

Marika! Nagyon szívesen!

Zsike! Igen! Irtó gyorsan elrepült ez az egy év! De csak a fórum egy éves. Nyáron már
az ötéves fordítói szülinapomat fogom ünnepelni. valami jó meglepetés kéne hozzá!

Jubus! Köszi szépen! Neked pedig további jó időtöltést a fórumon!

Unni! Nem jöttem rá, meg kellett nézni mi van a spoiler alatt. Hát erre nem is gondoltam!
Sajnálom, hogy a munkádból kifolyólag egyre kevesebb az időd! Nemcsak azért, mert
kevesebb idő jut a kedvenc időtöltésedre, hanem azért is, mert ezzel együtt pihenésre,
kikapcsolódásra is kevesebb jut. Talán lesz időd az új sorira, a Pretty Li Hiu Zhenre, amiben
a Go PrincessGo koronahercege, Peter Sheng játsza a főszerepet, vagy talán a Lovas karavánútra,
ami csak hat részes. De ha nem, tudod, hogy akkor sincs harag!

Szilvia! Köszönöm szépen!

Szia Marcsi! isten éltesse a Te Zsuzsi lányodat is! Ti is nagyon sok meleg szeretetet adtok
nekem, azért van ilyen nagy kedvem még mindig a fordításhoz!
Remélem, a Pretty Li Hiu Zhent nagyon fogjuk élvezni! Több helyen is azt olvastam, hogy
jobb, mint az eredeti. Majd meglátjuk, Ti, akik láttátok a She Was Prettyt hogyan gondoljátok!

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. február 26. 21:11

Kedves Gabi!
Sok boldog örömökben gazdag születésnapot kívánok.

Kedves Rita!
Gratulálok a fórum 1 éves születésnapjához.Remélem még sokáig látogathatom.Sok örömet szerzett számomra.Köszönöm az eddigi szorgalmas munkádat.
Az első hóvirágos kép nagyon szép lett.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. február 26. 21:17

Vaskica06 írta:Kedves Gabi!
Sok boldog örömökben gazdag születésnapot kívánok.

Kedves Ica!
Köszönöm a köszöntésed!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 27. 6:32

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Gratulálok a fórum 1 éves születésnapjához.Remélem még sokáig látogathatom.Sok örömet szerzett számomra.Köszönöm az eddigi szorgalmas munkádat.
Az első hóvirágos kép nagyon szép lett.

Szia Ica! Köszönöm szépen! Én is azt kívánom, hogy még sokáig legyen kedved ide látogatni!
Mindent nagyon szívesen!

Kb. egy órával ezelőtti napkelte. Ez az első az új géppel (a színes sáv alatti szürkeség a ködöt
jelzi):

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. február 27. 8:45

Szia Rita! Milyen izgalmas az első napfelkeltéd...olyan az alsó szürke kékes sáv, mintha hegy emelkedne a távolból :D .
Kellemes hetet és sok szép képet...itt párás a levegő, de majd győz a napfény! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. február 27. 14:45

:littlehearth: Drága Ritám, jöttem én is gratulálni az 1 éves évfordulódhoz. :littlehearth:

Kicsit elkéstem az igaz, de most is csak oldalazva fértem a számítógépemhez.
A lányom és a vejem egy kis időre hazaköltöztek, és mindenhol doboz, zsák, kosár,
( kifelejtettem valamit?) van. Aztán mivel állandóan dolgoznak, próbálok segíteni nekik
főzés, mosás stb. Amint normalizálódik a helyzetem jövök.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2017. február 27. 18:12

Szia Rita!

Igaz, nem a napján, de nagy szeretettel jöttem gratulálni Neked, Nekünk ehhez a nagyon szép és felejthetetlen évfordulóhoz.
Mert ugye első év, az csak egyszer van! A többi is igaz, de megélni az elsőt,az akkor is egy teljesitmény. Jelzi, hogy volt érdemes belevágni, mert van igény a munkádra, a légkörre, ami itt vár bennünket.
Rita, örülök, hogy vagy nekünk! :-) Sok-sok újabb évet kivánok még ugyanilyen családias légkörben, mint ami teremtődött ebben a fórumban.
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2017. február 27. 22:40

Rita, gyönyörű képeket készítettél az új gépeddel! Igazán megérdemelted! @};- Használd egészséggel! :x
Örömhír gyanánt még megosztom veletek a magyar Oscar-díjas rövidfilm linkjét, (tegnapi sikerek) melyen a film teljes terjedelmében megtekinthető: :)

Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 28. 5:34

Kata58 írta:Szia Rita! Milyen izgalmas az első napfelkeltéd...olyan az alsó szürke kékes sáv, mintha hegy emelkedne a távolból :D .
Kellemes hetet és sok szép képet...itt párás a levegő, de majd győz a napfény! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kata! Az valójában a szemben lévő dombok sziluettje. Feketének kéne
látszódnia ebben a hajnali sötétségben, de a köd megszürkítette.

Szép napot Mindannyiunknak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 28. 5:40

dolores953 írta::littlehearth: Drága Ritám, jöttem én is gratulálni az 1 éves évfordulódhoz. :littlehearth:

Kicsit elkéstem az igaz, de most is csak oldalazva fértem a számítógépemhez.
A lányom és a vejem egy kis időre hazaköltöztek, és mindenhol doboz, zsák, kosár,
( kifelejtettem valamit?) van. Aztán mivel állandóan dolgoznak, próbálok segíteni nekik
főzés, mosás stb. Amint normalizálódik a helyzetem jövök.

Szia Dolores! Akkor most nálatok is zajlik az élet! A zsúfoltság miatt viszont nem irigyellek.

Köszönöm szépen! Várlak szeretettel! A jövő héten talán el tudom kezdeni az új sorozatot.
Jó lenne együtt nézni!

Szép napot és sok türelmet kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. február 28. 5:58

f.ági írta:Szia Rita!

Igaz, nem a napján, de nagy szeretettel jöttem gratulálni Neked, Nekünk ehhez a nagyon szép és felejthetetlen évfordulóhoz.
Mert ugye első év, az csak egyszer van! A többi is igaz, de megélni az elsőt,az akkor is egy teljesitmény. Jelzi, hogy volt érdemes belevágni, mert van igény a munkádra, a légkörre, ami itt vár bennünket.
Rita, örülök, hogy vagy nekünk! :-) Sok-sok újabb évet kivánok még ugyanilyen családias légkörben, mint ami teremtődött ebben a fórumban.

Szia Ági! Igazad van! Az első év meghatározó. Nem önszántamból jöttem el a DFF-től és
emiatt még több félelem volt bennem. Ha nem lenne a kisebbik fiam ilyen ügyes, nem is
tudom, mi lett volna. Biztosan össze tudtam volna hozni egy blogot, másnak is sikerül,
miért ne sikerült volna nekem is, de azoknak korlátozottak a lehetőségeik. Egy fórum az
a hely, ahol pont ott, pont arról tudsz beszélni, írni, ahol kell, és amit írsz, az látszik is.
Egy fórum áttekinthetőbb, mint egy blog, nem kell keresgélni, mindenki azonnal el tudja
olvasni a hozzászólásokat, és az egyéb lehetőségek is sokkal jobbak.

Én is örülök, hogy itt vagytok velem! Hány fordító kesereg az érdektelenség miatt, ami a
munkáját, és a sorozatának a D-A-s topikját illeti. Lehangoló tud lenni, ha nem állnak
szóba az emberrel, ha nem írnak a sorozatról, "csak" megköszönik. Kell a biztatás, a jó
szó, a támogatás, az ad kakaót a folytatáshoz. Az is igaz viszont, hogy a jó kapcsolathoz
két fél kell. Mi itt jól egymásra találtunk! Szerencsére!

További jó fórumozást Nekünk!

Kép

Vissza: “Társalgó”