Kedves Gabi, Ica, Kata és Unni! Nagyon jólesett, amit írtatok, és ahogy vártok haza!Nem is voltam olyan messze. Repülővel 2 és fél óra Manchester és Budapest. A mellékes
utak, vagyis eljutni a manchesteri repülőtérre (35 perc), és Budapestről a transzferrel
hazaérkezni (2 és fél óra) több, mint maga a repülőút. Késett a Bp. - Manchester járat,
ezért mi is késve indultunk, mert ugyanaz a gép hozott haza bennünket. A transzfer
hozzám képest is késett egy negyed órát a kiszámíthatatlan forgalom miatt, plusz a
másik utas, aki nemcsak kézipoggyásszal utazott, hanem bőröndje is volt, még tovább
várakoztatott bennünket. Szóval négy óra előtt értem haza.
Még a bőröndöm sincs kipakolva, azonnal a laptophoz ültem, hogy írjak nektek. Éhes
vagyok, ezért rövidre fogom (legalább is ez a szándékom, de úgyis írok egy litániát).
Ma csak egy rövid ideig utaztunk "jégmezők" és "félig felvert tejszín" fölött, ezért jól
kivehető volt a táj, amerre jártunk. Klassz volt ez is! Legalább annyira érdekes, mint
a felhők.
Még épphogy csak elindultunk...

...máris sűrű felhők közé és fölé érkeztünk:

Ezen az érdekes képen már látszik, hogy mi következik:

Jöttek a pamacsok:

A mai videóm sokkal jobban sikerült, mint a múltkori, és még érdekesebb is, mert több
időt töltöttünk a felhők közt a leszállásnál. A második felétől a legizgalmasabb. Amikor
nagyon mozog a kezem, az azért van, mert légörvényben jártunk:
https://mega.nz/#F!dsQ2EAjJ!d7QlWwaKryiwRr-szw7FSgA leszállás, amikor már minden felhő felettünk van: