minden időben szeretem...szerettem láncot csinálni a kis ovodásoknak... és amikor fehér akkor meg elfújni..

Megyek főzni...kellemes vasárnapot!
Gabóci5 írta:Nem az én képem, de szeretném megmutatni az esti vasútállomásunkat, szerintem nagyon szép.![]()
![]()
![]()
Rita írta:
Tegnap a honlap (nem a fórum) elérte a 20 ezer megtekintést. Boldog vagyok!
Rita írta:Unni! De jól tetted, hogy megálltál, és lefényképezted ezt a gyönyörű épületet!
Rita írta:Ez az épület is nagyon szép, de ugyanakkor látszik is rajta, hogy vasúttal kapcsolatos.
Valahogy ezekre az épületekre rá van írva. Van valami közös bennük, amiről azonnal
beugrik a vasút. Persze ez semmit nem von le a szépségükből. Az Indóház belső
lámpái azonnal megragadtak. Ilyen stílusút még nem is láttam. Nagyon tetszenek!!
Unni2011 írta:Rita, ez az előbb még ez kimaradt, hogy én is így látom.Talán még néhány "nagy posta" épületnél is így van, hogy rögtön tudod róla, hogy az posta.
A lámpái szerintem is nagyon egyediek, ezért is tettem be a belsőtér kialakításáról képeket.
Még azért teszek be egy fotót, mert itt meg jobban kivehető az, hogy tégla burkolata van.
boszorkany írta:Orulok Rita,hogy megmutattad a miskolci palyaudvart,sosem lattam ilyen szepnek.A '70-es evekbol ismertem csak,akkor igazan nem volt szep,sot.![]()
Atutazoban voltam sokszor,Forro-Encsre mentem a noveremhez,akkor ott dolgozott.Telen is kinn koptattam inkabb a peront,minthogy benn maradjak az epuletben,szornyu koszos volt akkoriban.
Nos,ha allomas megmutatom a mienket,bar ez modern,2005-ben kezdtek el(spanyolok epitettek),5 evi munka utan adtak a varosnak.
boszorkany írta:Gaboczi,hol laksz,nagyon szep az allomasotok,akar nappal,akar ejszaka.
Rita írta:Még a "katicás" korszakomban fényképeztem le ezeket a csipkebogyókat. Milyen
érdekes megfigyelni, hogy mi lett a porzókból:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég