Már harmadszor teszem fel.
Kedves Lányok, annyi mindent írtatok, míg olvastam megválaszoltam, aztán hussss már nemis tudom a kérdést.
Éva, én is a papagájra gondoltam, nem is pont rá, hanem amit fogyaszt, és annak pora, vagy valamilyen összetevőjére, a tollra, stb.
Esetleg valamilyen sós tengeri fürdőre is gondoltam, vannak ilyen kis zacsis fürdők, vagy inkább lemosók, valamelyik részen ki kellene próbálni. Van az a kék kenőcs is. Nem tudom mennyire jó, amíg nem sebes azt is meg lehetne próbálni. Égésre is szokták használni. Nálunk mindig van itthon.
Kata jó sokat vásároltál, megérted haza vinni. Nekem is van egy kisebb méretű "utazótáskám" nem direkt "banyatank" de csak végső esetben viszem, felrakni a buszra elég nehéz, főleg most, hogy olyan szük ajtók vannak, és a két ülés között is nagyon kicsi a h ely. Nem is tudom testesebb emberek hogy tudnak ott elközlekedni. Kata mostanság mi történt veled? Remélem az oltást kiheverted. Nem tudom még mennyit akarnak beadni az embereknek. Ritánál olvastam nem jó a vérképed. Vagy lehet rosszul láttam.
Rita, felirtam a magkeveréket, kendermagot majd kell venni, mert az nincs itthon. A fotók nagyon étvágygerjesztők. Hummuszt még sohasem láttam. Egyszer meg kell kóstolni. Nem tudom kis tételben kapható-e. Lilyke fotói nagyon szépek, nagyon szép kislány, és okos. Várom a műveidet Rita. Talán majd Ági is jön az övével.
Ági, ha lesz időd, mesélj majd a csontkovácsolásról. Nálatok hogy csinálják. Legutóbb nem lett kovácsolva semmim, én csak a nyakamat akartam kihagyni, de mind elmaradt, csak a masszázs volt meg. Most nem tudok menni, megbetegedett a csontkovács.
Paggy Csoki olyan mint a miénk volt, és most is néha csinálja nagy örömében, hogy ketten megyünk ki. Mikor már mondom mindjárt megyünk, akkor mindenfélét keres /valami játékot, vagy botot/ hogy legyen mivel játszani, és ugat, mindenkinek tudtára adja, hogy megyünk. Az erdő alján mint összejár, megszimatol, akkor semmivel sem törődik elviszik az illatok. Csoki is körbefutja az udvart nagy örömében. Jó, hogy hoztad ezt a kutyust, kényeztetve van látom. Van egy rokonom, aki mindig hív, menjek reggel hozzá, és majd csak este térjek haza. Hiába mondom egész napra nem zárhatom be a kutyát, nem érti, minden kutyának kell lennie egy házának, de hát neki nincs. Ő velünk él, tud miden szabályt, és be is tartja. Mondjuk a kutya nem az enyém, az unokámé, de ő általában nincs otthon, tanul, dolgozik, ritkán van itthon. Nyáron meg lehet tenni, hogy kint marad az udvaron.
Eddig értem el, kicsit visszaolvasva. Adós vagyok még a videókkal, majd talán sor kerül rá. Ma takarítottam, de nem végeztem el a szobámban. Majd folytatom holnap.
Leckéből festettem egyet, úgy emlékszem nem mutattam meg. Ha mégis akkor bocsánat, de a visszaolvasásnál nem találkoztam vele.
30*40-es kép, akril festékkel, kasírozott vászon.