Van képem hozzá

bearbear

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: bearbear » 2021. augusztus 10. 14:49

f.ági írta:Kedves Lányok!
Sok minden volt ami miatt nem jelentkeztem, de jött a "sugallat" :flower1: :littlehearth: messziről, hogy kapjam már össze magam és ideje volna normál életet élni, igy itt vagyok.
Most csak pár kép erejéig azt hiszem, olvasás még későbbre hagyva jelen állás szerint, de nagyon igyekszem. Hátulról kezdem, mert azt hiszem lassan több, mint eg yhónapja nem voltam.

Lótusz napok ismét Szegeden, ahol a Konfúciusz Intézettel ismét kint voltunk és kalligráfiát, festészetet "oktattunk".

Első nap vége hulla fáradtan egy kép erejéig az alvó lótuszok és a kedvenc mocsári ciprusom előtt.

Kép

Második nap első fél órája, amikor mindenkiről készült kép. Életemben nem kaptam ilyen instrukciókat, hogy : fejet fel, tokát be, mellett ki. Úgy röhögtünk ezeket hallva, hogy majd leestünk az ecsettel együtt a székről. Velünk szemben volt egy könyvárus pasi, annak meg a hallottak után majd kiesett a szeme. =))

Kép

Pár kép a legújabbtól visszafelé.... Kint a Füvészkertben ott volt tanár úr is, itt élőben már mivel másként látszanak a képek elmondta a hibákat, mi miatt, mivel nem él a kép úgy ahogy ő szeretné a legutolsó óránk a sziklák megelevenitése volt.
Amúgy nagyon tetszett neki a részletesség, kidolgozás, de ez a fontos dolog hiányzott belőle sok képnél.

Kép

Kép

Ezek megint megosztó képek lesznek, de hát ez a kinai festészet. Mindegyik kép nagyon nehéz volt. Nem is csinálták meg sokan.

Kép

Nem tudom Ramosról irtam-e, hogy kozmetikusnál voltunk? Azért teszek be egy képet róla.

Kép

Most csak ennyi, de legalább már itt vagyok. Mindenkinek ölelés! :-)

Csinosak vagytok.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. augusztus 10. 16:09

Ági, hogy Ramos milyen kisfiú lett .... nem semmi! ezek szerint a múltban történt valami, amiért a lefelé lépcsőzés majdnem nyüszítésbe ment át! Édes! Szerencséje hogy nem voltam a közelében mert megzabáltam volna a nagy sikerélmény után!

Csak lassan azzal a takarítással, úgysem fut el elöled! További szép napot mindenkinek!
Most főzöm még csak az ebédet, mert kissé kacskaringós és hosszú utunk lett képek nélkül.
De ha lemegyünk holnap lesznek képek, ugyanis semmi nem lesz velem, csak a hátizsákom szokás szerint! :x :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. augusztus 10. 18:38

Nelli!
Köszönöm szépen! :-) A Lótusz Napoktól a bandában mindenki megtáltosodik minden téren. :-)

Kata, szerencsésen hazaértetek és ez jó. :-)
Kaja meg jobban esik ha farkas éhes az ember. :-) Persze, ha kivárja és nem csal előtte kicsit. :-)
Ma én is gyors kaját csináltam, tyúklevesem még volt szerencsére, mindenki más tésztával, meg májgombóccal ette.
Gyors darálthúsos feltuningolt üveges szósz nekünk a fiammal, a férjemnek meg prémium sajtos tészta. - prémium: párolt-piritott császárszalonna- :-)
De senki nem panaszkodott. Mertek volna :-)
Végre belocsoltam mindent kint, árasztás volt a tulipánfa és a füge, rózsák alatt az utcán is. Szerintem aki látja, hogy locsolom a kerités alatt kivezetett slaggal, vagy épp a tetejéről lelógó ugyanezzel a rózsákat, meg a két nagy fát, az árokban levő fekete nadálytövet meg iriszt és gyöngyvirágot, annak kétségei vannak az elmeállapotom felöl. :-)
Volt mikor a férjem szokásához hiven elárasztotta a tulipánfákat, ami körbekeritve járdák között van és már folyt kifele az utcára a viz - szerinte igy nem kell külön a rózsákat locsolni, egyszercsak csöngettek és szóltak, hogy ömlik ki a viz, figyeljünk oda és zárjuk el a csapot. =))
Nálunk most csend van.
Ramos horkol,
Kép

a fiam is végzett a munkával - jó ez a home office-, a férjem kártyapartin a haverokkal, csak a konyhát kell elpakolni , jön a barátnője a fiamnak, aztán már vége is a napnak.

Ramos vacsija, 1,3 kg szinhús és csontos husi egyben, némi belsőséggel, a nasi pedig utána egy házitojás sárgája. :-)

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. augusztus 11. 8:18

sziasztok, szép reggelt!
Köszi Ági a gyorstalpalós beszámolót! Jót mosolyogtam, ahogy elképzeltem a háztetőről az öntözést :)) :)) :))
Ramosnak látom igencsak megjött az étvágya! :-bd Nem semmi az a húsmennyiség amit megeszik! :-bd :ymhug: :x

gyorsan hozom a múltheti képeket és egy két ma reggelit..

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ma reggel
Kép
Kép

4 éve
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. augusztus 11. 18:51

Sziasztok!
Kata, köszi a képeket!
Ahogy hazaértem ma délelőtt úúúgy megettem volna a rózsaszinesből egy darabot. :-)
Nagyont tetszik igy a hajad.!!! Mondtam én, hogy jól áll!!! Ennél nagyon hosszabb már nem kell, de jobb sokkal, mint a rövid. Persze ez saját vélemény!
Szép közeli képeket csináltál!
Hogy ment a mai kirándulás?
tt nemrég ért véget egy nagy esőzuhé. Dörgéssel persze, hogy teljes legyen a nap.
Akartam ma szép művirágot venni, de nagyon nem találtam sehol sem.
Kettőből csináltam egyet:

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 11. 20:49

Sziasztok!Be vagyok havazva,de közben gyakorolnám,ha érteném ,a Püssmesék társast.Találtam egy játékbemutatót.Sajnos, még így is nehéz!!Ennyire hülye lettem....????
Köszönöm a képeket és a bejegyzéseket.majd jövök.Üdv:paggy/most kis betűvel,mert le vagyok sújtva,muszáj megtanulnom,hogy Lillával legalább ezzel tudjak játszani.A lányom meg van döbbenve,hogy nem értem.Azt mondja,amivel ők játszanak 30 oldalas a szabálya.Nem nagyon együttérzők a mai fiatalok,konkrétan azt hiszik,hogy minimálisan is fogyatékosok vagyunk. :(( :(( :((
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 11. 20:54

Itt a szabválymagyarázó:

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 11. 21:06

Komplett baromság nekem ez a játék.Mármint ,annyi mindent csinál egy játékos,amikor ő jön,hogy elveszti a játék a pörgősségét.Lehet,hogy ez a világ van?Úr Isten!Hogy fogok szót érteni 5 év múlva akár a lányommal,akár az unokámmal??? :ympray: :(( :-q
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. augusztus 11. 21:50

Jajj Paggy! Bocs, de vigyorognom kell. Beállok melléd a sorba. Tudod, én már meg sem próbálom ezeket érteni. Elég nekem, mikor a fiamék társasoznak és hozzák a szerintük jobbnál jobb játékokat, mint most pénteken majd. Mikor kérdezi, hogy anya, nem próbálod meg? Már menekülök.
Kitartást!!! Menni fog az. A mai gyerkeek agytekervénye totál fel van már gyorsulva.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 8:18

Lányok!Ma reggel is a társast tanulmányoztam.ŐSZINTÉN MONDOM,bár bonyolult ,de meg tudnám tanulni,NEM AKAROM.Ahelyett ,hogy boldog viháncolásban lenne részük,ahelyett ,hogy igazán egymással együttműködnének,ahol alkalmazkodni kell élő személyként,fejben ,egy széken ülve,kockák dobálgatásával 65x egy akcióban,hosszú perceket várva egymásra, játszanak.MAGÁNYOSAN AGYALVA A STRATÉGIÁN.Mint a kínai filmekben a stratégák..Rettenet,ez lesz a világ????Inkább húzz be neki egyet élőben,ha nem túl erősen ütsz,mint széken ülve gyorsasági lövöldözéssel!Jó ,persze biztos az űrkorszakban ,majd így harcolnak.Tényleg ,fogalmam sincs ,mi a mi szerepünk még ebben a világban?Nem tudunk beszélgetni,mert bámulják a gépet,nem elég erős inger egy virág illata,egy szelet süti.El vagyok keseredve.Lányok!Hozom fel a lépcsőn a gyönyörű, kertben termett sütőtököt és a házban lévő fiatalok elmennek mellettem.AHA-mondják-jópofa- már csukják is be az ajtót.Nem akarok órákat beszélgetni,de 3 mondat is fárasztó .Ők még rendesek,mert ha kérek valamit pld.öntözés ,fűnyírás,akkor megcsinálják a KEDVEMÉRT!!!!Csak ne szólaljak meg,ne tartsam fel őket.Állandóan sietnek valahová.Most egy kicsit kivagyok ettől.Sziasztok.Paggy/virág és lóhere nélkül.../
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 8:22

Joli fényképezett ,először egy grimaszolót:
Kép
azután egy véletlenül kétértelmű képet =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Spoiler: mutasd
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 8:30

Bár még nincs itt a szezonja,de mit csináljak,megérett.Le kellett szedni ,mert elrohad.Megsütöttem.Vittem belőle 1-1 szeletet a fiataloknak.Nem lett túl édes,viszont az állaga csodás.Állítólag ,ebből a fajtából ,készülnek a legfinomabb krémlevesek.
Kép
Kép
Kép
Kis mézzel meglocsolva,nem volt rossz.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 8:35

Lányok!Este már tényleg jövök nézelődni.Rengeteg dolgom volt és még ma is lesz.Most mennem kell vásárolni.Üdv..........Paggy :(
https://eletemetelei.hu/2019/11/08/suto ... an-tokbol/
.... Sütve, levesként is isteni finom, tökéletes őszi átmelegítő. Használjátok ki, amíg szezonja van. ...
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. augusztus 12. 14:14

Sziasztok lányok, kicsit itt felejtettem magam a gép előtt, pedig már húz egy kicsit az ágy, hazaérve gyorsan csináltam egy mákosgubát, és délután meg majd rántotthús rízs uborkasaláta!
Paggy, nem csak te vagy így hogy valami nem megy. Én ma azért mentem be az Árkádba, hogy a telefonon állítsák be az órát, mert csak egy élvezhetetlen időmutatója volt! S sikerült a lépésszámlálót is rátetetnem!

Ettünk sütit a Tsibóban, tuti nem jól írtam, de ez van. Most nem fog az agyam hogy hogyan kellene!
Viszont a virágcsokorral megnevettettél, mert azt hittem élő, s erre írod hogy mű :)) :)) :))
Paggy, remekek lettek a hokkidótökös képek! Legközelebb talán lesz is bátorságom venni és megcsinálni! Pláne hogy írtad, hogy levesnek kitünő!
Én ha kint vagyok igyekszem az idősekkel, gyerekekkel is szépen beszélgetni, tény nem mindenki vevő a közeledésre, de ez van. Most még talán egy kicsit jobb a helyzet. Eddig a nagy zártság után egyesek még megszólalni is féltek az utcán!
Mindig sokkot kapok viszont az új lakóktól, mind a feleség mind a férj tetkós, de nem akármilyen szinten
ma meg a buszmegállóban is láttam egy hölgyet, annak meg csillagkép volt a alkarjára tetoválva egy férfinak meg bokától térdig.! Normálisak!?!?!?!?!
Na mentem, majd hozom azt az egy két képet! Most nem sokat csináltam, de majd még megyünk le.addig is :x :ymhug:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 14:22

Lányok!Megjöttem, most végeztem a munkámmal és leülök végre nézelődni.
Előbb azonban,leírnék néhány gondolatot,ami a fejemben kavarog.
A kérdés:
Van-e értelme........?
Van-e értelme udvarnyi levéllel 3 szem tököt felnevelni?---ha minden újabb kis tök elszárad.
Van-e értelme millió órát a szgép előtt üldögélve filmet bámulni?.....ahelyett,hogy élnél.
Van-e értelme barátságosnak lenni egy barátságtalan közegben?......a legtöbb ember csak magát dédelgeti.
VAN-E ÉRTELME A KÖZ-ért BÁRMIT IS TENNI?.......
Ti mit válaszolnátok a kérdésre?
Néhány ember megkérdeztem ,s ők azt mondták:
CSAK AMÍG EZ NEKED NEM OKOZ NAGY GONDOT,CSAK AMÍG KELLEMES.....
AHA,AHA,AHA!-már értem,csak amíg kellemes.

Szia Kata!Örülök,hogy hazaértél.Mindjárt nézem a képeid. :flower1: :littlehearth: :flower1: :)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 15:04

A felét sikerült elolvasnom újra.Bár a sok meggytől az epém miatt kicsit vacakul érzem magam,de ez a sok jó kép és írás jókedvre derített . :) :flower1: :flower1: :flower1:
Rita!
Hát igen megint Lilyke az,aki rögtön mosolyra fakaszt
.Mennyire édes az előszobában a kistáskájával és a nejlonzacskóval.Nézzül meg,ilyen tiszta az ember gyerekként!Látszik rajta minden......Most megyek,összeszedtem,ami kell....nem gondolja túl a dolgokat.CÉLSZERŰ és HATÉKONY. :flower1: :littlehearth: :flower1: --Ez kéne nekünk is!!! :)) A másik kép ,ahol a bottal piszkál valamit.--ÉRDEKLŐDŐ,KÍVÁNCSI-hát megvizsgálja.Most és azonnal.Azután, a jó kis szandiban ücsörög a fűben,majd szembenéz a telefonnal,értelmes tekintettel.-Olyan szép és megható:
LÁM, ILYEN NYÍLT AZ EMBERGYEREK.Jó látni .Köszönöm,hogy mindig hozol róla képeket.----Lilyke ,Te nem egy szemléltető vagy a számomra,hanem egy igazán aranyos kislány,csak közben,látod ,én nem vagyok olyan természetes, mint TE, mindjárt túlgondolom és magyarázom.
Köszönöm szépen a fotóidat. :flower1: :littlehearth: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 15:08

Rita!Szépek a felhők és különleges,hogy úgy látszik,mintha a lámpaoszlopok alulról támasztanák némelyiket,hogy le ne szakadjanak.
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 15:34

Köszönöm,hogy megmutattad az ablakmosáshoz használt víz eredetét.Nektek is nagyon barátságos kinézni a konyhaablakon.A torták szörnyűek.Édesek és ragacsosak.ÚÚÚÚÚÚÚ!!!!A babfasírt színpatikus,főleg a sok nyers zöldséggel.Rita!Mindet köszönöm.Már lassan"otthonosan mozgok"a környéketeken.Jaj mégegyszer leírom:ÉN MÉG ILYEN GYÖNYÖRŰ NAPLEMENTÉS FOTÓT NEM LÁTTAM!!!Beküldhetnéd valahová!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Ágika!Üde,fiatal nőt látok a füvészkerti képeken.Nem csak nekünk írod,hogy ne irigykedjünk,miszerint halál fáradt voltál??? :)) Sziklás képek:Irtó sok munka lehetett.Komorak és különlegesek!!! :-bd :-bd :-bdNagyon,nagyon köszönöm.Még mindig előttem van az a csónakos kép,ahol a háttérben egy nagy hegy van.A komposzt egyik része várja az október eleji kirakást,a másik részében rengeteg előkészített ide félkész talaj ,amire ősszel megy a sok lehullott falevél.A jövő őszi táp lesz.Nagyon szeretem csinálni.Megszagolom a sok finom füvet és magát a szép fekete komposztot is.Teszek bele a nyulak alól szalmát,amikor cseréljük az almot,füvet,konyhai zöldhulladékot,fehér újságot és színtelen kartont ,száraz ágakat apróra törve és falevelet.Locsolom időközönként,ha meleg van letakarom,hogy ne száradjon ki. Ennek a KINCSNEK,mármint a keletkezett komposztnak, köszönhetem a sok szép növényemet.Meg a nem szépet,de egészségeset is.
Ramos a lépcsőn :aranyos,ahogy óvatoskodik.Ti is állatbolondok vagytok,mint én.Meg ne sértsek valakit!!!
A szépen nyírott fűben kis kádban pancsikol a "kutyagyerek".Már csak 1 unoka kéne!!! :)) :)) :)) :littlehearth: :-bd
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 15:46

Kata!Gyorsan megnéztem A győri Frigyláda-szobor a eredtét

Győr legszebb barokk szobra a Gutenberg tér közepén áll négyszög alaprajzú talapzaton, sarkain volutás lámpatartókkal, előlapján a Golgotát ábrázoló domborművel.
A díszített, íves záródású talapzaton váza áll, és két lebegő mozgású angyal felemelt kezében barokk ládát tart. A kocsin utazó kereskedőknek volt ilyen ládájuk a XVIII. században.

A frigyládán dicsfénysugárban ül egy könyvön Isten báránya, az Agnus Dei. A szobor 1731-ben készült. Tervezője Joseph Emanuel Fischer von Erlach, szobrásza Antonio Corradini.

Története nagyon érdekes. Egy 1729-es, a Széchenyi tériSzent Ignác templomból a Bazilikába tartó körmenet során a ministránsok között egy álruhába öltözött szökött katonát vett észre a várőrség és elfogta.

A dulakodás közben a pap kezéből kiütötték az úrmutatót, amely összetört. A botrányos esemény heves tiltakozást váltott ki. A győri püspök elégtételt követelt, mire engesztelésül III. Károly király a Frigyláda-szobrot építtette oda, ahol az úrmutató összetört.
A Gutenberg téri frigyszekrény szobrot tehát III. Károly király faragtatta, méghozza a győri zsoldos katonák ellátmányából. A császár és király így büntette meg azokat a katonáit, akik a monstranciát hordozó szökött katonatársukat megtámadták.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 15:49

Kata!Látszik a kedves képen,ahol mindketten rajta vagytok,hogy nagyon meleg volt.Jól megnőtt a hajad!!!Hagyod félhosszúra?Biztos jól áll majd,de gondolom kicsit meg kell igazítani.Samuka az egyik képen a válla fölött "mutatja" a házakat.Aranyos.
Csónakos bronzszobor:HŰHA!!!!! :))
A Baross Gábor út Győr egyik legkedveltebb sétáló utcája. Nem lehet úgy áthaladni rajta, hogy már messziről ne tűnjön fel a csónakban ülő fiú, mely egy utca közepén igen szokatlannak tűnő alkotás. Ha arra gondolunk, hogy Győr a folyók városa - négy folyó (Mosoni-Duna, Rába, Rábca, Marcal) szállít vizet Győrben, illetve a város környékén - akkor már természetesebbnek tűnik a szobor felállítása. A folyók közelségéből következik, hogy Győr a kajak-kenu sport egyik hazai központja, melyet 1964-ben indítottak útjára.

A szoborkompozíció "népszerűségét többek közt annak köszönheti, hogy a helyi legenda szerint aki a csónakban ülő férfialak intim testrészét megérinti, azt szerencse éri a magánéletben. A hölgyek, akik szerelmi életükben, netán gyermekáldásban várnak a szerencséjükre, nem hagyják ki a lehetőséget, így aztán a szobor bizonyos testrésze láthatóan egyre fényesebb."
Köszönöm szépen a felhőket is.Szép késődélutánt Lányok!Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. augusztus 12. 16:01

Még valamit elfelejtettem!!
Az első fotótémám,még csak vaktában fotózva a ...NYÁR lesz.
Nektek mi jut eszetekbe a nyárról?Miről csinálnátok képet?Kb. 3 hétig dolgozom egy tém .Hetente 1x hozom a képeket ,végül összeválogatjuk a jókat.Egyszerű képeket .Várom a tiéteket is!Most még semmi kompozíció,csak úgy,ahogy jön,majd ha haladok a fotókönyvben ,összehasonlítjuk a végén,hogy mire volt jó a könyv tanulmányozása.
Tehát Lányok!Néhány vagy sok fotót a várnék szeretettel a NYÁR témakörében!Nem kell filózni,csak ,ami eszetekbe jut és a szemetek elé kerül/gyümölcs,napsütés,víz,fény...bármi/ :-h :flower1: :littlehearth: :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. augusztus 12. 18:59

Hozom a mai képeket!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. augusztus 12. 19:13

Most csak egy rövid válasz a feltett kérdésre! Addig vagyunk emberek, amíg mások merünk lenni, mint azok akik belesüllyedve az apátiába, örömöt érezve a rombolásban mindenféle értelemben ellene állunk!
Persze nem lehet minden pillanatban startra kész állapotban állni, de nekem is most éppen a kimozdulással van gondom s nem a Sámuel miatt. Meg is lepődtem magamon! szóval ez most egy rám váró harc lesz ez!

A másik kérdésedre a válasz..igen, érdemes bármit csinálni, és még ha nem is lesz 100-os eredménye, még akkor is jobb, mert a Te kezed munkáját dicséri, a hasznosság és szépség jegyében. Így is lehet! Sajnos nekem nem ilyen itt a lakossági környezet. Vagy tönkreteszik vagy ellopják, köztes nincs!

Az embernek mindig képesnek kell lennie ha kell önmagát is legyőznie, s mindenben amennyiben lehetséges meglátni a jót és a szépet! S csak mert! :D :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. augusztus 12. 20:56

Jó estét.

Nagyon szép fotókat és érdekességeket hoztatok.
Ági jó,hogy jött a sugallat és összekaptad magad. Gyönyörűek a festményeid és te magad is nagyon csinos vagy. Jó, hogy láttalak.
Ramos jól tűri a szépítkezést.
Felhőfotós Kata szépek a képeid. Ma nálunk is gyönyörű az égbolt pirosban, rózsaszínben és közben komor felhőkben játszik a fény. Jó lenne leutánozni a festésben. Micsoda finomságokat eszik Samu. A gyümölcsöset igazán megenném. Lehet, hogy holnap sütök is valami hasonlót.
Paggy a tökeid nagyon szépek, de jobban örültem neked. Igazán aranyos vagy a fotón.
Gondolkodtam a kérdéseiden, talán megválaszolom.
Nekem ilyen bonyolult játékokhoz nincs kedvem, és igazán annyira játszani sem szeretek. Én biztos nem tanulom meg. Nekem már nem kell az unokával játszani, régen rengeteget játszottunk, szumóztunk, homokoztunk, rajzoltunk bicikliztünk, kirándultunk stb.
Jártam Győrben kétszer is de nem emlékszem a csónakosra. Biztos lefényképeztem volna, ha látom, úgy látszik nem arra haladtunk, kiesett a látóteremből.
A kérdéseket később válaszolom meg, és hozok pár képet, de most mennem kell. Meditálunk minden este. Most van itt az ideje.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. augusztus 12. 21:55

Képanonymous picture sharing
Kép
Kép
Kép
Kép
Képrussian image hosting site

Nem mondom, hogy a legsikeresebb felvételek, de ezeket fényképeztem a napokban.
Jó éjszakát!
Kép

Vissza: “Társalgó”