Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 14. 17:57

Kép

Kép
:x :D :ymhug: :flower1:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 14. 19:13

Kedves Kata, már lassan pékmester lehetsz.
Nagyon szép a kenyered. Jó étvágyat hozzá.
Gondolom az almás sütemény már elfogyott.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 14. 19:24

Kedves Paggy, bizony nem készültek el a házi feladatok. Nagyon sok az anyag, 21 nap egy kurzus, addig nem bírom megfesteni a 21-et sem. Mindig nem festhetek, mert nincs mindenre időm. délelőtt általában a h áztartási munkák vannak, vagy boltba menet, vagy akárhova, múlt héten a szemészet volt. Kutyával is ki kell menni,mert egyedül nem megy el, pedig mehetne, be van keritve a külső rész is. DE nem megy.
A legutóbb megfestett kék virágot javításkor, elrontottam. Így ma megcsináltam még egyszer másik fajta papírra, és még csináltam egy másfélét is, mert ahhoz is volt kedvem. Ezek elvettek pár órát, de ez nem is sok.
Én szívesen megmutatnám neked, fent van a FB-on egy mappában, mondjuk nem mind, mert van a nyilvánosban is pár db. Még nem raktam a mappába, Ide nagyon sok lenne elhozni. Szívesen bejelölnélek, ha tudnám ki vagy akkor megnyitnám, mert különben zárva. Birinél van egypár rajzom fent, azt hiszem azt láttad is. /Nem tudom fent vagy-e a FB-on? /
Jobbak, rosszabbak mind fent vannak. Mai kettő nem tananyag. Most Kinva szeretné, ha befizetnék hozzá festeni, de nem tudok százfelé szakadni, meg most az akvarellt csinálom, és azért az ára is számít nekem.
Itt ma hideg idő van, fagyos minden.
Köszönöm a virághagymák gondozásának módját. Már várom a tavaszt.
Ha tartjátok a Valentin napot, akkor azért, h a meg nem akkor azért, kis jó kívánság arra, amit a jövőben is szeretnétek magatoknak.

Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 14. 19:33

Visszafele haladva, látom Samuka vidám képét, hogy milyen édes a nevetése.
Mindig komor képet láttam róla.
Sok-sok ilyen nevetést kívánok neki.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 14. 19:57

Paggy, én is használtam húsevő koromban a sütőzacskót, főleg, míg nagycsalád voltunk. Utána már inkább
a főzőautomatában készítettem a húst is, mert abban még a csirkemell se száradt ki. Szerettem én is.

Hű, arra nem is gondoltam, hogy a kávéba is beleteszed a datolyát.Elhiszem, hogy nem volt jó! Abba én
pötty édesítőt szoktam tenni.

Az a fehér sportos cipő csodaszép! Elfogadnám.

A felső két képnél, ami a szobám ablakából készült, nem használtam színes szűrőt, mert azt a fényképezővel
lőttem, és bár abban is van színszűrő, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Az azért lett olyan kékes, mert
még nem volt teljesen világos, és a fényképező így reagált rá. ;) A többit telefonnal készítettem, és ott
használtam a szűrőt.

Spoiler: mutasd
Kép

Kép

Az ellátással nincs semmi gond. Csak a buszok engedik meg maguknak, hogy ne jöjjenek fel a faluba. Sokszor
akkor is megteszik, amikor se hó, se tél nincs. Hányszor jártam már úgy, hogy a polgármester vitt el a falu
autójával dolgozni.

Nagyszerűek lettek a budapesti fotók! A napsütés miatt, elevenek rajta a színek. Valami mégis zavart, miközben
nézegettem őket, meg a videót. Aztán rájöttem: sehol egy hó se... =)) Itthon bár sokat olvadt, még mindig
fehér minden.

Annak a hokkaidó töknek meg lehet enni a héját. Így sütés előtt hihetetlennek tűnik, mégis igaz.

Igen, teljesen új életem lesz! Alig várom már!

Gyönyörű lett a Bálint napi fotód. Nagyon jót tett neki a fény-árnyék játék. Lillának keddre boldog névnapot kívánok!

Mennyi kutyajáték! Az én Dundimnak alig találtam kellően kemény játékot. Mindent nagyon hamar szétrágott.

A fokhagymás videót megnéztem, mert érdekelt. Érdemes volt, tetszett. Majd mutasd meg, mire megy a tiéd idővel.

Kata, én is sütöttem ma kenyeret. A felét felszeletelve lefagyasztom, a többire meg rájárok vagy négy napig.
készítettem babkrémet is hozzá, mert az is elfogyott az előző kenyérkével. A tiéd is nagyon kívánatos lett.

Milyen jó, hogy a barátnőd bevásárolt. Itt is segítenek egymáson az emberek. Ha megyek vásárolni, én is
mindig megkérdezem a szomszédasszonyomat, hogy hozzak-e neki valamit. Cserébe ő meg átveszi a
csomagjaimat (pl. a laptopomat csütörtökön), meg bármilyen ajánlott levelet, meg akármit. Ő már itthon
van, nyugdíjas.... és én is nemsokára... :D

Samuka nem sokat változott az évek alatt. Férfiasabb lett persze, de az arcvonásai mit sem változtak.
Milyen jókedvű a második fotón! Nem is láttam még ennyire nevetni. Aranyos nagyon!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 14. 19:57

Kata, Paggy, többféle paprikát is kipróbáltam sütve, és mondhatom, hogy a kápiának jön le legkönnyebben a
héja sütés után. Úgy szoktam csinálni, hogy jól megpirítom a sütőben mindkét oldalát, majd amikor kész,
letakarom egy konyharuhával a tepsit, és hagyom állni pár percet. Úgy működik, mint a sütőben sült héjas
krumpli. A meleg dunsztban szinte magától lelökődik a héj. A palermó paprika héja is elég könnyen lejön
így, de a kaliforniai paprikával küzdeni kell. Kápiát már egyáltalán nem veszek. Szörnyű vastag a héja. Ha
sült paprikára vágyok, ott van a palermó.

Könnyű összetéveszteni őket. A palermó paprika vékonyabb húsú, hosszabb, kecsesebb, és ráncos a nyaka. :D

Kápia:
Kép

Palermó:
Kép

Ildikó, túlélem a hosszú gyaloglást, csak a két laptoppal, plusz a táskámmal, a nagy hidegben most nem esett jól. :(

Ha van kedved, nyugodtan mutasd meg itt is a képeidet. Én, amióta nem fordítok, alig vagyok fb-on, vagy
ha bekukkantok, célirányosan megyek a kedvenc Téné és fermentálós csoportomba.

Nagy ajándék neked a sorstól a rajzolás, festés képessége. Vajon mi lett volna, ha akkoriban nem mész el a
bal agyféltekés rajz tanfolyamra?
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 14. 20:06

A következő képeket tegnap kora délelőtt készítettem fényképezőgéppel. Itt most semmiféle szűrő
nincs, csak ahogy a természet akarta. Nem tudtam kevesebbet kitenni, mert mind annyira tetszik.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 14. 20:12

Ma diós kekszet sütöttem (TÉNÉ). Nem ezt akartam, de elrontottam egy sütés nélküli sütinek szánt
alapot, ezért tettem hozzá egy kevés teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztet, meg egy kevés szódabikarbónát,
és megsütöttem. A mintákkal több időm ment el, mint a süti összerakásával. =))

Hozzávalók: dió, tk. tönkölyliszt, banán, datolya, citromlé, pici víz, szódabikarbóna

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 15. 6:13

Egy kis Lilyke:

Csatatér evés után. Lilyke kerítés mögül nézi, hogy takarítanak utána. :)) Azóta már kapott új
etetőszéket, amit könnyebb tisztán tartani. Ennek a párnáját már hiába mossák ki, büdös marad.

Kép

Ez a "busy box" nevű játék (nincs magyar neve) nagyon jó vásár volt. Minden oldala tele van
érdekességekkel. Pörgettyű, kapcsoló, fogaskerekek, cipőfűző, kis ajtók különféle reteszekkel,
duda, fotelkerék, kihúzható, betolható mütyürök, csingilingik... Fél órákat képes állni, ülni,
térdepelni mellette. Teljesen belemélyed, a világ megszűnik körülötte, és csak ügyködik...

Kép

Kép

Kép

A pakolás is a kedvenc tevékenységek közé tartozik még, csak most már nem elégszik meg a
neki szánt fiók kirámolásával, több kell... rendszeresen vadászik az szekrényen véletlenül otthagyott
"kincsekre". :))

Kép

Ébredés a nagyágyban. A déli alvás itt a legélvezetesebb:

Kép

Lilyke nagggyon szeret enni. Egy reggeli és egy ebédfotó. Mindent a lányom főz neki, a TÉNÉ szabályai
szerint. A goffri három összetevőből (banán, zabpehely, víz) áll. A növényi joghurtban fekete szeder és
áfonya van (napi tucat szerinti bogyós gyümölcs adagját mindig a reggelivel kapja meg). Hiába adnak
neki reszelt almát, narancsot, mandarint, a körte soha nem maradhat el a reggeli mellől. Ha a lányom
elfelejti, akkor hangoskodva mutogat a körtés tálra. :D
Az ebédnél és a vacsoránál a mézdinnye a konstans gyümölcs. Mindig evés után kapja meg, mert képes
azzal teleenni magát. Természetesen más gyümölcsöt is kap, de ezek az állandók.

Kép

Kép

Vacsora utáni dinnyézés, az új, könnyen tisztán tartható etetőszékben:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 15. 9:22

Sziasztok! Gyönyörű napsütésre, de hidegre ébredtünk még ma is! :D Remélem a cserebogarak nem élik túl vagy a büdösbogarak! :D

Ildikó, én is mindig élvezem a képeidet, és az ottani csoportban más gyönyörűségek is vannak! Nem mindig megyek végig az újdonságokon, mert egyszerűen annyi felé kell menjek ha fellépek a fb-ra, hogy már szinte szörnyű. Még a gyülisekhez sem megyek minden nap! Alapvetőleg a közvetítéseket szerencsére kiteszik a youtubra is! Le is szedem őket, de van egy nő testvérnő is akinek a prédikációját szinkronizálják, Csúcs ez a hölgy , nagyon inspiráló buzdító, és szeretetre méltó!
Nem hosszúak, kb fél óra még annyi sincs, de ha elkezdem hallgatni, akkor adja magát a következő téma is...s mire észbe kapok megint ott ragadtam! :(( :)) :)) :)) :)) .vagyis minden kitolódik :D ;) :-bd

Milyen jól teszi Negró hogy nem hajlandó egyedül kimenni hátra, a Gazdinak is kell valami kellemes és egészséges kikapcsolódás! Itt változatlanul nincs hó, csak hideg.

megjött az újabb vitamincsomag!

Rita, csodaszépek a természeti fotók, és bizony én sem hagytam volna ki egyiket sem, kár lett volna nem látnunk ezeket a gyönyörűségeket!
Köszönet a tanácsokért is, milyen jó hogy meglehet különböztetni a kétfajta paprikát. Ha veszek én is kipróbálom a gyorssütéssel!

Lilyke képeit megint csak nem lehet megunni, csodaszép, aranyos, és milyen elmélyülten tud tevegelődni! Még egy két centi, s már semmi nem lesz biztonságban, ha anya előhagy valamit! :)) .

Tényleg, ott már 5G-sek a telefonok?
Lilyke igen aranyos a ruhácskájában! S ahogy éppen felébredt, az is olyan kis megható pillanat!

Annyira hálás vagyok, hogy ha csak így, mégis egy icipicit én is részese lehetek életének!

Rita, jut eszembe, megkaptátok már az oltásokat? milyen változatot?
Margitkának rossz lesz majd egyedül, van olyan szomszéd akivel még ott jóban van?

Kicsit izgulok minden téren, mert azért ez is egy komoly élethelyzet változás lesz, de remélem minden úgy fog alakulni, ahogy szeretnétek!

Megyek, mert Samunál kinyitottam az ablakot bukóra, s már itt érzem a hideg levegőt! Nem akar múlni a hőemelkedés!
:( :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 15. 10:48

Lillyke,Samuka és Negro :littlehearth: :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 15. 11:54

Hú Paggy, mennyi irgalmatlan munka van egy ilyen finomságok elkészülte mögött! Köszönöm a videót, picit előre is szaladtam benne, mert nem tudtam teljesen végignézni, de jó volt, hogy egy két trükköt éppen sikerült is le lesni!!
De azok az ételköltemények ...csúcs... :D ;) :x :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 15. 21:47

Kedves Lányok!Megint hoztam valamit és nézelődök,olvasgatok.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 15. 21:49

Kedves Ildikó!Köszönöm a jókívánságot.A FACEBOOKON nem vagyok fent,mert annyi ismerősöm van,hogy rettenetesen sok időmet elvinné a válaszolgatás.Inkább ide írok,mert itt személyesebb,ezért Ildikó,ha és amikor van kedved,tegyél be néhány képet!Örülök majd neki.
Rita!Bár nem készült színszűrővel mégegyszer leírom gyönyörűek a kora reggeli fotók.És a hóolvadás az ágakon,szintén.Fény,kékség fehérség,rózsaszínes árnyalat,vízcseppek,tükröződés SZÉP!!
Lilyke nagyon aranyoska a különböző tevékenységek közepette.Gondolom a nagymamai szív telve szeretettel. Most Rita stikában beteszek Lilla-képet,hogy lásd a kis tündérkékből hamarosan nagylányok lesznek.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 15. 22:22

Kép

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 15. 22:32

Szóval Rita!Minden pillanat fontos ,mert elillan. :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Persze Te is tudod,hiszen 3 gyereked van.csak valahogy mikor anya az ember,benne van a mókuskerékben,nagymamaként pedig több idő van.Köszönöm a sok kedves Lilyke képet.Öröm nézegetni.
Kata!Nem lehet valami gyulladás Samuka szervezetében amiért hőemelkedése van?Pld.torok,a száraz levegőtől?Esetleg fogprobléma?Olyan bájosak a gyerekkori képei.Sugárzik róla a jókedv.Kedves kisgyerek lehetett.Kata!megint nagyon szép lett a kenyered,de mitől sárga?Kurkuma vagy curry?Ügyes vagy!!Próbáld ki a csörögét,nagyon könnyű!!!Semmi faxni!Lassan paradicsommag vetés következik.Nem próbálod meg?Köszönöm szépen Samuka képeit és a kenyérfotókat.
Lányok megyek még a konyhába mosogatni,mert ma elbeszélgettük az időt a párommal .Jó éjszakát kívánok!Üdv:Paggy %%- @};-
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 16. 0:35

Kedves Paggy Sok képem van már, nem tudom áthozni. De majd csöpögtetek belőle, meg is unod.
Ezt festettem legutóbb, fabriano papíron van. De szerintem nagyon durva, így lefestettem másik papírra is. Sokkal finomabb lett.szóval sokat számít a papírféleség, és az ecset, a festék. Jó éjt nektek,megyek aludni.

Kép
Átfestve Hahnemühle papírra. és még egy másik festemény.

Kép

Ne várj tőlem csodát, most tanulom.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 16. 0:54

Sziasztok lányok, nem tudok aludni visszajöttem egy pillanatra, s mennyi szépség fogadott! :-bd :D
Paggy, unokájának aranyos képei, meg Ildikó bájos virágcsendélete! Szerintem csodaszép! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Paggy, talán a fényviszonyok okozzák sárga szint a kenyérnél, mert szép fehér lett, s látod a héját meg barnábban hozza ki mint a valóság! Na mindegy , ez van!
holnapra, azaz mára már csak egy pici csücske maradt, vagy bolt vagy saját sütés lesz.
Beszélek majd a dokival, csak adtam 4 nap türelmi időt, hogy az antibiotikum kikopjon belőle!

Megyek, jó éjszakát, talán sikerül visszaaludnom! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 16. 6:13

Kata, a paprikát olaj nélkül, akár tapadásmentes serpenyőben is megsütheted. Időnként megforgatod,
és kész is. Letakarva álljon-hűljön pár percet, és már lehet is lehúzni a bőrét. Szerintem nagyon finom,
én nagyon szeretem vékonyra szeletelve, az ételhez hozzáadva.

Igen, nagyon kell figyelni Lilykére, mert most már pillanatok alatt ott van, ahol semmi keresnivalója.
A konyha el van kerítve, az egész nappali az övé, de ha nyílik az ajtó, akkor azonnal ki akar surranni
az előszobába, és máris a fürdő felé veszi az irányt. Ott is sok kincs van elérhető magasságban, szokta
látni fürdéskor. :))

Én nem regisztráltam oltásra. Szerencsére nem kell az utazáshoz. Margitka is el fog költözni. Itt lakik a
faluban az egyik lánya a férjével (a gyerekek már ott is kiröpültek), szoktak vásározni a kézműves
termékeikkel, és egy olyan helyre akarnak együtt költözni, ahol sok a turista. Aggteleken néztek ki egy
házat, de előbb mindkettejük házát el kell adni, hogy azt meg tudják venni. Májusig kéne fizetniük, de
még nem találtak komoly vevőt. Szóval én hamarabb költözöm.

A lehető legjobb döntés volt, hogy a nyugdíjba vonulásommal teljesen új életet kezdjek. Minden szempontból
hátrahagyom a régit, és lelkesen várom az újat. Tele vagyok ötletekkel, tervekkel. Hatalmas energiát ad
ez az egész. És boldog vagyok, hogy a gyerekek is nagyon várják, hogy a közelükben legyek. Kicsit szomorúak,
hogy a költözés után nem sokkal máris elmegyek fél évre, de persze megértik.

Paggy, Lilla kicsinek is épp olyan szép és különleges kislány volt, mint nagynak. A haját mindig megcsodálom.
A lányodé is gyönyörű, de a Lilláéhoz fogható színűt még nem is láttam. Nagyon cuki volt és most is az.

Nagyon várom már, hogy mehessek. De bizony abba csak mostanában gondoltam bele, hogy ha hazajövök
tőlük, megint fél évig csak virtuális nagyi leszek. Nagyon rossz lesz elválni, de ezen most még nem gondolkodom,
elég lesz akkor, ha megtörténik.

Ildikó, őszinte leszek. Nekem a fabriano papírra festett virágod jobban tetszik, mint a másik. Persze a másik
is nagyon szép, de ha választanom kéne köztük, gondolkodás nélkül azt választanám. Nagyon tetszik!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. február 16. 6:27

Tegnap reggel még körbe mentünk dolgozni, de hazafelé már a rövidebb úton jöhettünk haza.
Jól látható a szántóföldeken lévő fagyott víz. Szemből sütött a nap, így muszáj voltam a kék
szűrőt használni. Ez olyan a telefonnak, mint nekünk a napszemüveg. :D

Kép

Kép

Kép

Ez pedig itt az a főút, ahová le szoktam gyalogolni. A fácska háta mögött van az én kis falucskám.
A fotó közepénél látható fasor a bekötő utat szegélyezi. Én fent lakom a falu legmagasabb pontján,
onnan indulok lefelé, és a bekötő úton végig menve jutok el a "lenti" buszmegállóba. A szántőföldön
nem az árvíz nyomai láthatóak, szerencsére mi nem vagyunk annyira közel a Sajóhoz, hanem a belvízé.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 16. 8:25

Kedves Rita!Mindjárt megnézem a szép tájképeket ,csak beteszek az én kisnagylány vagy inkább NAGYKISLÁNY unokámról még egy képet.Ez LILLA:
A "WESTERLOVASNŐ",mert westernlovagol.A képen a lovagló ruhája ,ami a farsangi jelmeze is. :)) :littlehearth: :flower1:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 16. 8:29

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 16. 8:41

Most nézem Rita!Úristen!Nem lesz baj a földekkel,hogy így megáll rajtuk a víz és megfagy?Mi lesz a vetéssel?Egyébként gyönyörű a kékes napsütés a havas tájjal!!!Látszik az úttesten is ,hogy síkos.Ide biztosan téli gumi kell és vezetési gyakorlat.Gondolom sokkal jobban összetartanak az emberek.
Rita!Nem akarok a lelkedben vájkálni,de nem fáj hogy ott kell hagynod az eddigi otthonod,ezt a tájat ,a falut?Tudom,hogy izgat az új élet,de mégis?Te valószínűleg egy szabadabb lélek vagy mint én.Sokat költöztem,s talán ezért jobban ragaszkodom az emlékekhez.
Nekem a szívemnek polcain ott van minden egyes elhagyott hely.Persze,persze Anglia,a gyerekek,az unoka-ezek mind nagyon klassz dolgok !!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: Meg fogsz fiatalodni!!!
Most megyek Lányok teregetni,sziasztok.Paggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 16. 10:25

Sziasztok, most csak beköszönök, olvaslak benneteket, s pillanatra belenéztem a western filmbe is..nagyon szeretem filmekben is ezt a világot! Hát még a valóságban! Lilla tünemény nagylány, újfent megállapítva!

Rita a belvizes terület is szépséges, de nem biztos hogy hasznos. De ott már biztos tudják hogyan tovább.

Várom az eredményt most nézi az Őrház a kamerát hogy ki a tettes, aki eltépte a levelemet! Muszáj elkapni az ilyen gernyó embereket akár gyerek akár felnőtt.. Jövök majd! :x :ymhug: :littlehearth:

ide illesztem utólag, azért csak elkészült!
Kép

Kép

Csak ez még nem a kovászolt! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 16. 22:16

Jó estét.
Rita Lilike csodás baba, biztos nagyon fogod élvezni a vele való együttlétet. Milyen nyelven fog beszélni, vagy mindkét nyelvet fogja használni? Az ételei is nagyon egészségesek, az anyukája nagyon ügyes ebben.
Nagyon szép képeket készítettél most is.
Biztos nagy öröm lesz a nyugdíjazás, és még közel leszel az egyik gyermekedhez, vagy mindkettőhöz? Az is jó,hogy ide is visszatérhetsz, bár nem tudom mennyire kötődsz a jelenlegihez.
Én nagyon kötődöm a mostanihoz, hisz itt születtem, /nem ebben a házban/ de minden ismerős, és ez nekem nagyon jól esik. KELL ez nekem.

Kata: azért az a hőemelkedés nem semmi, hogy ilyen sokáig fennáll. Nem fáj valamije Samukának?
A kenyered nagyon szép. Az esti fotózások nem jók általában minden átveszi a környezete színét. Legalábbis nálam így van, nem lesz hiteles a festés sem.

Ági régen láttalak. Javultál valamennyit? Lassan csak tompul a fájdalom. Az embernek be kell látnia, hogy ez a történik vele, és velünk. Szép foglalkozásod van,bár mondjuk ebben az időszakban semmi sem olyan, mint lennie kellene. Ezen kívül ha van időd festegethetsz is. Szépek a dolgaid, és nem is szokványos.

Paggy köszönöm a videót, szép ez a kisleány, kiskorában is szép volt. Nagyon ügyes, gondoskodó vagy,hogy minden héten sütsz valamit, és örülnek neki. Annyi érdekes dolgot találsz, amit megosztasz velünk is.

Holnap nálunk fánksütés lesz, én fogom csinálni, mindig lutri, jól sikerül-e.
Ma megint festettem, muszáj, mert lejára befizetés, és akkor nem találom már meg. Ma könyvfestést választottam, sajnos a maszkoló felszedte a papírt,így már akárhogy is sikerül ront az állapotán. Még vissza van egy kis munka rajta, majd holnap megcsinálom. Tegnapi alma jól sikerült, majd hozom.
Ennyi jutott eszembe, nem tudom, hogy kell itt visszamenni, hogy válaszolhassak mindenre, ennyire emlékeztem.
Szép estét, jó éjszakát. :movingflower:

Vissza: “Társalgó”