Dorina, nagyon szép az orchideád! Nálam a " kis " virágok nem maradnak meg. A fiam barátnőjétől kaptam az egyik évben, mire megtaláltam a helyét, ahol nincs útban - áblakba nem teszek virágot-, próbáltam ápolgatni, utána is néztem, de nem birta a kiképzést.
Kata, lemaradtam valamiről?
A mosásra értem, amit a szomszéd vitt el.
Nagy szél volt Nálatok? Én is kérdezem, hogy birjátok az otthon létet Samukával?
Paggy, nézem ezt a képet az ablakba kifeküdésről - találkoztam már vele a neten-, de rám a frász jönne, ha meg kellene csinálnom

Nagyon szép az új fréziád!
Amikor néztem a palántákat, azon gondolkodtam, hova ülteted, aztán esett le, hogy a magaságyásokba. A többiek is serénykednek már ott? Midnenki otthon neveli, vagy vesznek a piacon?
Párod hogy viseli a munkanélküliséget? Nincs még hir a másikról??
Nálunk nyugi van változatlanul. Ha jön a május 3.-ai felszabadulás, várok még egy hetet, aztán kiderül, hogy szép lassan el tudok-e kezdeni doglozni.
Aput be kellett vinni a kórházba a mellékhatások miatt egy napos infúzióra.
Kata, a gyógygombát annak idején kérdezte a hugom, de nem ajánlották ott ahol el is adták. Már gyanús, mert most ahogy utánanéztem nem igazán állta meg ez a helyét.
Piacra muszáj mennem hetente egyszer tejtermékekért, mert a termelőktől veszek mindent. Kivéve a joghurtot a páromnak, ami kell neki a korpához, meg a cserpes tejszint. Kora reggel nincsennek annyian, mint már nyolc óra felé.
Mivel még mindig el vagyok látva mindennel egy darabig, igy boltba szerencsére nem kell menni. Szombaton jutott ela tudatomig, hogy a répa szerdáig elég, akitől vesszük, ő meg talán most csak szombaton van a piacon.
Hát nagy kinkeservesen nekikészülődtem. Kiérve meg is döbbentem a piacon, mert a belépőket számolták, 500 - nál nem engednek be nagy piaci napokon több embert. Kint álltak az emberek, mint a heringek. Nyergelj, fordulj volt, igy meglocsoltam az üzlet előtt a rózsáim.
Pakolásztam kicsit, mert el lesz adva ahogy vége ennek az egésznek, remélem sikerül rövid időn belül.
Festettem két nap, bár a szél miatt nem voltam toppon.
Végleg feladta magát a mosogatógép, bár még nem fenyegettem meg a fiúkat, ha nem segitenek mosogatni, akkor nincs kaja.
A kezem nem birja a napi dugig ötször tömött mosogatógép tartalmat mosogatni.
Varriációk sünre:
Sünike a szomszédban a fa vonalában van

Itt pedig a tónál:

Egy darabig beszéddel sikerül lenyugtatni Ramost, de aztán kitör belőle a valódi énje

festés:
Nem emlékszem, hogy a következő kettőt betette-e már...

Ezek a pár naposak:
Itt a törzs technikája más, mint a fentebbinél:

Betolakodó a Ramos - lakban: