Sziasztok!
Kata, tényleg, én is észrevettem,hogy végre látjuk a nagy fát a házatok előtt teljesen a gyökerétől. Nagyon szép fa! Csupaszon is, meg levelesen is.
Hogy sikerült ma a kimeneteletek? rendben volt minden? Buszoztatok, ugye?
Megcsináltad már a sonkát?
Valami finomságot is vettetek hazafelé? Mindig szoktatok, csak azért kérdezem

Paggy, jó kis sétád volt. Szinte magam látom, mikor bevásároltam a húsokat most Ramosnak és kétszer fordultam, hogy mire is van időm, hogy hazaérjek kilencig. De jó is volna, ha mindenki igy betartaná az időpontokat.
A sárga és kék kuka az a magaságyásoknál van? Mert hogy nem nálatok, az biztos. Legalábbis úgy gondolom.
Kaptál akkor mindent a kutyaboltban ugye? Nászasszonoyd nem lepődött meg a küldött dolgokon?
Azt a sátras zöldségest még nem láttam. Vagyis úgy emlékszem. Van, vagy volt minden amit szerettél volna venni?
A villamoson sokan voltak?
Újra nézve most ovlastam, miért te mosod a lépcsőházat. Mit kell azon félni. Jó kis domestos, vagy hipó, aztán törlés. Ennyi. Közben jól elnáspángolni aki összejárja, mig mossa az ember fel a követ.
Örülök, hogy a croissant megcsináltad. Na nekem biztos kifolyna a töltelék, mert higabbra hagyom a lekvárokat.
Jajj, micsoda ötlen a hangulatjeles mai napod

A gondolkodó fejre kiváncsi vagyok, a lila nevetős ördögre is. A lóherének örülök. Az ejnye-bejnye gondolkodóvá tett, ugyanigy a halowin tök is
Úgyhogy várom szóban is az élményeket.
Épp a karantén vacsoránkat esszük a fiammal. Pizza helyett, ami holnap lesz, mert a párom megette vacsira a maradék ebédet, igy elnapoltam a sütését, igy házi krémsajt, tegnapi sonka felszeletelve, meg pocokméregerős paprika. Azért megennék még egy jó kis csokitorta szeletet, onnan, ahonnan a fiaméknak a cég rendeli a szülinapi tortát. Hát álom, édes álom
Jöjjenek videók az ugatóbajnokról.
A szomszédba járó szép, háromszinű cicmic a tónál. Persze, hogy Ramos azonnal kiszúrta.
Itt látszik a sünvédelemre feltett háló is.
A valamelyik nap lekapott maradék csirkehúsos menű a rakott zöldséges bulgurral. Csak most a cukkinit hozzá nem találtam, igy Rita cukkini pörköltjéhez elrakott héjasat használtam fel. Sokkal finomabb lett, szaftosabb maradt. Igy csinálom összekverve legközelebb is, nem pedig rétegesre. Rá a fehér mártás. Finom lett, még a ház ura is azt mondta.

Sima gulyás

Nem tudom szoktatok-e csinálni: Ronda és finom: mákos nudli.
Nálunk otthon anyuéknál sima, zsemlemorzsás nudli volt mindig. János meg ilyet szokott. Én is szeretem. Hallottam már olyat, hogy valaki túrósan eszi.

Na és a nap legizgalmasabb képei itthonról : a gyümölcsfák virágai
Cseresznye:
érdekelt a porzó és bibe a festészet miatt, milyen lehet a képen közelről. vagyis a telefonom hogy adja vissza.

meggy labda

körtefa körtéje

A levideózott cicmic napozik

A vérehulló fecskefű is kiviritott a fűszeresbe. Bele fogom egy cserépbe - nagyba- ültetni, mert mégsem szeretném, ha tele lenne a kis rész vele

Hát ennyi volt a napi izgalom.
Holnap már nekikezdek azt hiszem festeni is. Ma kicsit kóvályogtam az induló melegtől. Nem szereti a fejem.
Reggel mennem kell a piacra, mert szerdán nem volt Ramosnak a rendelt farhát. Vaj se volt a tejesnél. Meg almát is elfelejtettem venni. Meg jó lenne cserpes tejszin is, ha lenne ott a kis boltba. Persze, ha nem lesznek sokan. De már a múltkor kinn álltak és úgy várták a vásárlót.