Sziasztok!
Pár oldal lemaradás elolvasva, hiányzás pedig a festés miatt volt. Egyszerűen, mint a narkó, nem lehet abbahagyni.

Most csak ami eszembe jut az olvasottakból, aztán majd pótolom a lemaradtakat.
Először is Dolores. Miylen igazad volt abban amit irtál!.

Igaz nincs már itt, de még olvastam.
Rita, nem fogod elhinni, ma a gyermekem odaáll mellém, mig festek és azt mondja: Anya, jövő héten te az asztal egyik oldalán, én a másik oldalán festek. Nézek nagy szemekkel, kiderült, hogy olyat akar szinezni, amit most betettél.
Nagyon tetszik nekem, bár nem volna türelmem hozzá azt hiszem. Furcsa, ugye?

Az okot nem tudnám megmodnani, ez olyan, mint a tánc.
Ugyanaz vagyok, mint Te. Lakodalmakban, bulikban, összejövetleeken ülök szépen és nincs olyan, hogy én felkeljek és táncoljak. Régen hastáncolni hivtak, na oda mentem volna, de aztán elmaradt.
A zenehallgatással vagyok még igy. Nincs rá időm, ha mégis, akkor meg kiüldöznélek a világból benneteket vele. Tegnap pl. Vikidál egy számát adta elő egy rocker srác. Nagyon jó volt!
Emlékeszem, mikor megismerkedtem a párommal kérdezte milyen zenét szeretek, mert megveszi lemez formájában. Edda és Modern Talking. Tudom, tökéletes párositás.
Nagyon guszta amit ma betettél!. Tegnap mondta az egyik vendégme, hogy csicseriborsó krémet csináltak. Elképzeltem tortillára kenve.

Kata, Samuka szereti a thai ételeket is? Olyan jó látni amilyen élvezettel eszi a süteményt .

Anyu köszöni szépen jól van. Ma felhivtam mikor kell jönnie varratszedésre. Egész mást modnott, mint amikor bent volt és váltig állitotta, hogy ezt modnta..... Bakfittty. Nem tudtam mit kezdeni vele, mert csak a vita van utána. Apu tartja változatlanul az étkezést úgy, ahogy anno megbeszéltük. Vele sokkal könnyebb doglom van, bár kemény egyéniség, mint a kőszikla.
Paggy, isten bizony azt hittem, hogy a teknócke megy le a lefolyón. Az egyik kép totál úgy nézett ki. Frászt is kaptam rögtön. megint megcsodáltam a virágaidat.
Guszta a pogi is, megnézem majd a receptet, csak ma már kifolyt a szemem a festéstől, pihentetem amennyire tudom.
A céklasalátán is átrágom majd magam, mert szeretem.
Micsoda ötlet a madárfészek.

Valamelyik nap azt hittem nem jól látok. tengelice jelent meg az etetőnél. Egyik nap egy, másnap meg öt, ma is egy. Még a férjem is jön megnézni őket, ha szólok, hogy itt vannak. Nagyon szép madarak.
MinGi! Szép képeket hoztál!

Gabóci! Ez az ipari hó csodákra képes a tájjal. Anyuéknál sorba megy el az áram, meg a net a faluban. Akkor ez okozhatja a vezetékek vesztét, hogy leszakadnaka súly alatt. Ki gondolná? Bár a kert végében valamelyik nap olvadáskor tiszta jég volt a föld, ahogy a fákról leesett ez a fagyott fehérség.
Még nincs minusz, bár holnapra megint hideget mond.
Szandra, üdvözlet!
Lányok, ennyi volt fejből az irás. Képek is jönnek majd, de most fáradt vagyok. Jó éjt mindenkinek.