Iron Ladies (online is nézhető)

virag1

Re: Iron Ladies (3/13)

HozzászólásSzerző: virag1 » 2018. szeptember 4. 12:46

Kedves Rita !

Mivel már mident leirtatok igy csak köszönöm az újabb részt továbbra is tetszik és várom a folytatást.
:flower1: :littlehearth:
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. szeptember 4. 12:54

Szia Rita! Nagyon esemény dús rész volt, tetszett nagyon! Ivan olyan mint egy igazi modell, bájos arca van az elejétől a kedvencem. Kedvelem a három hölgyet is. Az asszisztenstől hidegrázást kapok, ilyen béna csetlő-botló nőt nem láttam és a frizurája is borzalmas. Nem szeretem, de Tse-Shant sem. A befejező képsorok mindent elmondtak! Jól szórakoztam!
Köszönöm szépen a fordítást és kíváncsian várom a folytatást! :littlehearth: :x

Remélem jól indult a tanév!
Kép
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2018. szeptember 4. 15:02

..Kedves rita koszonom a harmadik rész forditását meg is nézztem és huuuu de várom a további feliratokat.Végigolvasva a hsz at mindent leirtak a lányok elotem ,hát igen mikor elkapta ée olelísében megforditotta Kai Tinget hogy ne lássa meg a volegénye olelo karjában az asszisztensét olyan olvados pillanat volt .....igen ahogy Kata itra ...libabor...:)...szeretettre méltoak a barátnok is és a fopárosrol nem is beszélve...... :flower1: Anna
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. szeptember 4. 15:38

Megnéztem a 3. részt és ahogy én látom és már mások is
észrevették a 3 lánynak minden a munkáról szól,ami persze egyfajata
menekülés a valóság elől.Minden a terv szerint kell alakuljon,jó munka,
megfelelően magas fizetés,persze kell a párkapcsolat és utána jöhet a
házasság.Nyilván nem fog működni,mert nem ismerik egymást,de magukat
sem,pedig 8 év bőven elég idő lenne hozzá.A gyűrű vásárlásnál tisztán
látszik,mennyire nem egymásra figyelnek és itt még a férfi éppen jelen is
van,de Kai Ting folyamatosan a telefonjával volt elfoglalva.Látszott,hogy
csak a gyűrűt látta ,hogy végre felkerült az újjára és ahogy a barátnőjének
mondta,nem is gondolkodott még rajta,hogy jól érzi-e magát a vőlegényével.
Ezek a felszínes kapcsolatok,amik csak a külvilág felé mutatják,milyen boldogok.
Természetesen erről szó sincs,csak meg akarnak felelni másoknak,ahogy a házas
barátnő is hazudik és boldogan mosolyog,amikor írigylik,aztán kifelé menet látjuk
az igazságot.Sajnos e felé megy a világ most,tisztelet a kivételnek,mégis hiszem
ez változni fog,mert így nem lehet élni sokáig.Mindenképpen változni kell az
embereknek,hogy változzanak a kapcsolataik,mert minden belőlünk indul ki és
így megteremtjük azokat az eseményeket amit át kell élni ahhoz,hogy lássuk,min
kell változtatni és akkor még ez nem is elég,hanem tennünk is kell,másképpen mint
addig.Hát ezt majd meglátjuk,hogy történik ebben a mesében :) Érdekes volt,hogy
az asszisztens,nem engedte munkával foglalkozni Kai Ting vőlegényét (a nevét nem
jegyeztem meg :) ) és ezt pozitívan értékeltem,meg is lepődött a férfi,hiszen nem
ehhez szokott hozzá.Nem is értem hogy lehetnek kapcsolatban úgy,hogy nem is
figyelnek egymásra,egyszerűen elmennek egymás mellett és a saját világukban
lavíroznak.A kis srác még tiszta,nincs a fejében a program,de nagyon résen kell lenni,
mert az emberek utánozzák egymást,így működünk ha nincs tudatosság.
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. szeptember 4. 18:59

Rita,megnéztem Ben Wu koncertjéből a részletet,amit felraktál és
nagyon ügyes a fiú,jó a hangja,nagyon jól táncol és még kínaiul is akcentus
nélkül beszél.Jó volt hallgatni,mert nekem a koreain kívül a kínai nyelv ami
tetszik és közel áll hozzám. :x
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2018. szeptember 4. 19:13

Szia Rita!
Még tegnap éjszaka megnéztem, de nem volt időm irni ma, csak most este.
Jó kis rész volt. Tetszett ahogy a szaunában beszélgettek, vagy ahogy a nagymama elmondta a véleményét.
Azt hittem Li Sha a mosdóban jól kiosztja az aszisztensnőt, mert a szeme az ölni tudott volna. Meglepett, mert szerintem volt benne valami megértés, amikor megkérdezte, hogy fáj-e neki ez az egész. Gondolom, ha kiderül a 3 barátnő múltja, megértjük ezeket az apró, vagy nem apró megnyilvánulásaikat. Ugyanez vonatkozik a férjnél levő barátnőre, ott is van valami titok. Mindenki boldog kifelé, aztán belül meg őrlődik.
Jót mosolyogtam Li Sha vadiúj hódolóján, akivel ugyanazokat gondolták. Tetszett amikor üvegen keresztül integettek egymásnak.
Akkor viszont majd leestem az ágyról, mikor megláttam hős szerelmesét ki is valójában. Tudtam, hogy naaagyon ismerős. De hogy az, aki együtt dolgozik Su-Tsannal, na az totál meglepett.
Kiváncsian várom a következő részt is.
Köszönöm a mostanit!
Jóbi Éva

HozzászólásSzerző: Jóbi Éva » 2018. szeptember 5. 10:05

Köszi Rita! :flower1: :flower1: :flower1:
Marika53

HozzászólásSzerző: Marika53 » 2018. szeptember 5. 15:02

Kedves Rita!
Imádom! , nagyon szépen köszönöm hogy lefordítod, külön köszönet az online lehetőségért.Várom a következő részeket ,sajnos vagy nem? én is átéltem hasonlót valamikor az őskorban ,de már csak mosolygok rajta.
köszönöm szépen még egyszer szép napot kívánok :movingflower: :flower1: :littlehearth: :x
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 16:40

Magdimama írta:Kedves Rita! Mire ide értem hozzád,már három részhez van fordítás.Köszönöm,és a videókat is.Le fogom tölteni.Ilyen hosszú sorozat részeket,ha éppen nem muszály ,nem fogom telefonon nézni. :ymdaydream: Üdv. Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Nagyi! 6-7 óra körül kikerül a negyedik rész is! Tényleg hosszú egy epizód, és
jó sokat is beszélnek benne. Lesz olyan rész a vége felé, amelyik 1100 soros lesz. De
nem baj, csak jó legyen!

Jó szórakozást kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 17:02

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 3. rész feliratának a fordítását. ^:)^
Több dolog van a tetszett például a srác olyan mint egy ösztön lény, nem tudja mit érez de mindig ott szeretne lenni a lány körül és ezt teszi nagyon kedvesen, óvatosan.Fájdalom volt a szemében amikor Kai-Ting kimondta, hogy Ő a vőlegénye, de nem bántódott meg, mert tudja, hogy nincs miért.

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen! Minden szavad az enyém is! Sojókat gondolkodtam már
Su-Tsanon, hogy miért is annyira megnyerő az a fiatalember. Én is azt gondolom, hogy az
ösztönössége nagyon fontos. Mindig pontosan tudja, hogy mennyit adjon a másiknak, és
hogy hol az a határ, amikor már tolakodónak tűnne.
De van benne valami jó értelemben vett régimódiság. Ez talán a nagymama nevelésének
a következménye. Egy jól nevelt, józan paraszti ésszel, és bölcs gondolatokkal megáldott
finom vidéki úriember, aki még valóban hiszi, és be is tartja azt, amit a 4. részben mond
Tse-Shannak: "Az a férfi, aki nem tudja megvédeni a szerelmét, és még meg is bántja őt,
az nem férfi."
gyomar írta:Szomorú volt látni amikor a buszmegállóban üldögélt a harmadik barátnő, ez már előre vetítheti, hogy gondok vannak.

És még szomorúbb lesz látni, hogy mi várja otthon, ha hazamegy. Azért nem szállt fel a
buszra sem, hogy minél később érjen haza.
gyomar írta:Az asszisztens csajszinak azért van helye a háromszögben, mert valami nem kerek egész.Például nagyon mérges voltam Kai-Ting-re a gyűrű vásárlásakor, hogy háromszor vette föl a telefont, ez már három A4 oldalt elmond, hogy jobban oda kell a másikra, de ugyanezt tette a vacsora alatt a másik oldal is.

Nagyon fura, hogy sem Kai-Tingnak, sem Tse-Shannak nem hiányzik, hogy megpuszilják
egymást, amikor találkoznak, vagy elbúcsúznak egymástól. Nincs egy simítás, egy érintés
közöttük, egy ölelés... Ez egy hideg-rideg, talán még barátinak sem mondható kapcsolat.
Mégis annyira ragaszkodnak egymáshoz, pedig a megszokáson kívül semmi sem tartja őket
egymáshoz.
Az egyik legjobb barátnőm ugyanígy ment férjhez. Akkor kezdték szervezni az esküvőt,
amikor már mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy kihűlt a kapcsolatuk, hogy lassan
szakítaniuk kéne már, se ők ezt belülről nem így élték meg. Másfél év után el is váltak.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 17:05

virag1 írta:Kedves Rita !
Már mident leirtatok igy csak köszönöm az újabb részt továbbra is tetszik és várom a folytatást.
:flower1: :littlehearth:

Kedves Virág! Kb. egy óra múlva kint lesz a negyedik rész! Izgalmas lesz!
Lesz mit elemezgetni rajta.

Végre sokat emlegetett vezérigazgató is megmutatja magát:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 17:18

B.Marika írta:Szia Rita! Nagyon esemény dús rész volt, tetszett nagyon! Ivan olyan mint egy igazi modell, bájos arca van az elejétől a kedvencem. Kedvelem a három hölgyet is. Az asszisztenstől hidegrázást kapok, ilyen béna csetlő-botló nőt nem láttam és a frizurája is borzalmas. Nem szeretem, de Tse-Shant sem. A befejező képsorok mindent elmondtak! Jól szórakoztam!
Köszönöm szépen a fordítást és kíváncsian várom a folytatást! :littlehearth: :x
Remélem jól indult a tanév!

Szia Marika! Bátran mondhatom, hogy a most következő résznek mind a 80 perce izgalmas
és eseménydús lesz. Van olyan jelenet, amely hatalmas indulatot váltott ki belőlem, pontosabban
tehetetlen dühöt. Ha az életemben hasonló helyzetbe kerülnék, nagyon nehezen tudnám fékezni
magam.

Imádom, ahogy morálisan helyreteszi a riválisát Ivan:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 17:30

annamama írta:..Kedves rita koszonom a harmadik rész forditását meg is nézztem és huuuu de várom a további feliratokat.Végigolvasva a hsz at mindent leirtak a lányok elotem ,hát igen mikor elkapta ée olelísében megforditotta Kai Tinget hogy ne lássa meg a volegénye olelo karjában az asszisztensét olyan olvados pillanat volt .....igen ahogy Kata itra ...libabor...:)...szeretettre méltoak a barátnok is és a fopárosrol nem is beszélve...... :flower1: Anna

Kedves Anna! Jókat mosolygok azon, ahogy Kata is és Te is írsz a harmadik rész utolsó
jelenetéről. Különben tényleg kifejező volt Su-Tsan arca, és mozdulata is. Kifejezte azt
is, hogy "megvédem a barátnődet attól, hogy óriásit csalódjon benned", de az is, hogy
"jól nézd meg, azzal, amit csinálsz, az én malmomra hajtod a vizet, a barátnőd, az én
karjaimban fog kikötni".

Nem sokára érkezik a negyedik rész!

Az első összebújós képet a negyedik részben tudtam kifotózni az állítólagos szerelmes
párról:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 17:56

cicus írta:Megnéztem a 3. részt és ahogy én látom és már mások is észrevették a 3 lánynak minden
a munkáról szól,ami persze egyfajata menekülés a valóság elől.Minden a terv szerint kell
alakuljon,jó munka, megfelelően magas fizetés,persze kell a párkapcsolat és utána jöhet a
házasság.Nyilván nem fog működni,mert nem ismerik egymást,de magukat sem,pedig 8 év
bőven elég idő lenne hozzá.

Teljesen egyetértek veled. Nagyon, de nagyon nem ismerik egymást, nyolc év sem volt elég
hozzá. De mintha nem is vágynának többre. Az jutott eszembe, hogy az elsők lehettek egymás
életében, mert csak a nagyon tapasztalatlanok nem jönnek rá arra, hogy ez, ami közöttük van,
még véletlenül sem szerelem.
Tse-Shan már kapiskálja, és Kai-Ting is hamarosan rájön, addig pedig kapaszkodnak egymásba.
De csakis megszokásból. A My Sunshine jutott eszembe, amikor Ji-chen azt mondta Mo-shengnek,
hogy csakis azért kezdené vele újra a kapcsolatot, mert nincs ideje ismerkedni, udvarolni, a
lánynál meg már nem kell tiszteletköröket futnia (persze itt azért más volt a helyzet, JC és MS
tiszta szívből szerették egymást).
cicus írta:A gyűrű vásárlásnál tisztánlátszik,mennyire nem egymásra figyelnek és itt még a férfi éppen
jelen is van,de Kai Ting folyamatosan a telefonjával volt elfoglalva.Látszott,hogy csak a gyűrűt
látta ,hogy végre felkerült az újjára és ahogy a barátnőjének mondta,nem is gondolkodott még
rajta,hogy jól érzi-e magát a vőlegényével. Ezek a felszínes kapcsolatok,amik csak a külvilág felé
mutatják,milyen boldogok.

A mai részben a menyasszonyi ruha kiválasztásánál is látszik majd, hogy nagyon nem figyelnek
egymásra.
Én úgy gondolom, hogy egyik félnél sem tudatos ez az egész. Valahogy rosszul értelmezik a
szerelem fogalmát, és az bennük lévő baráti érzést is összetévesztik vele. Ők ketten ennyit
tudnak nyújtani egymásnak, mert nem egymáshoz valók, csak ők ezt még nem tudják, de jó
úton haladnak, hogy megtudják.
cicus írta:...ahogy a házas barátnő is hazudik és boldogan mosolyog,amikor írigylik,aztán
kifelé menet látjuk az igazságot.Sajnos e felé megy a világ most,tisztelet a kivételnek,mégis
hiszem ez változni fog,mert így nem lehet élni sokáig.

Ha Kai-Tingékre igaz, hogy nem lehet tovább így élni, a házas barátnő helyzetére méginkább.

Lesz mit elemezgetni a 4. részen. Annyi minden fog benne történni.
cicus írta:Érdekes volt,hogyaz asszisztens,nem engedte munkával foglalkozni Kai Ting vőlegényét és ezt
pozitívan értékeltem,meg is lepődött a férfi,hiszen nem ehhez szokott hozzá.

Az asszisztens úgy viselkedik, mint egy igazi szerelmes, mert igazából szerelmes. Ő tényleg
akar beszélgetni Tse-Shannal, és azt is szeretné, ha a férfi figyelne rá. Tse-Shan is csak az
asszisztenst ölelgeti, Kai-tingnál nem jön elő ez a késztetése.
cicus írta:A kis srác még tiszta,nincs a fejében a program,de nagyon résen kell lenni, mert az emberek
utánozzák egymást,így működünk h a nincs tudatosság.

Egyetértek! Tiszta, őszinte, bölcs, és vannak elvei, amikhez tartja magát.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 18:16

f.ági írta:Szia Rita!
Még tegnap éjszaka megnéztem, de nem volt időm irni ma, csak most este.
Jó kis rész volt. Tetszett ahogy a szaunában beszélgettek, vagy ahogy a nagymama elmondta a véleményét.
Azt hittem Li Sha a mosdóban jól kiosztja az aszisztensnőt, mert a szeme az ölni tudott volna. Meglepett, mert szerintem volt benne valami megértés, amikor megkérdezte, hogy fáj-e neki ez az egész. Gondolom, ha kiderül a 3 barátnő múltja, megértjük ezeket az apró, vagy nem apró megnyilvánulásaikat. Ugyanez vonatkozik a férjnél levő barátnőre, ott is van valami titok. Mindenki boldog kifelé, aztán belül meg őrlődik.
Jót mosolyogtam Li Sha vadiúj hódolóján, akivel ugyanazokat gondolták. Tetszett amikor üvegen keresztül integettek egymásnak.
Akkor viszont majd leestem az ágyról, mikor megláttam hős szerelmesét ki is valójában. Tudtam, hogy naaagyon ismerős. De hogy az, aki együtt dolgozik Su-Tsannal, na az totál meglepett.
Kiváncsian várom a következő részt is.
Köszönöm a mostanit!

Szia Ági! Li-Sha új hódolójára reagálnék, mert az azelőtti véleményedre fentebb többször már én is
megírtam a magamét.

Davidnak hívják, és nagyon bolond ember benyomását kelti a mai részben. Jókat röhögök rajta.
De azt is látni, hogy van neki komoly oldala is, csak az még nem annyira mutatja magát. Szerintem
jó páros lennének Li-Shával.
Úgy érzem, hogy Su-Tsan barátjától nem akar semmi komolyat LS, csak együtt lógnak. Bár a fiú
lehet, hogy többet is szeretne az együtt vacsorázásnál.

Mindjárt befejezem a válaszadásokat, és pakolom is ki a folytatást!

Itt épp mindketten erőt demonstrálnak :

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 18:17

Jóbi Éva írta:Köszi Rita!

Szívesen, Éva!

:flower1: :littlehearth: :D :littlehearth: :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 18:23

Marika53 írta:Kedves Rita!
Imádom! , nagyon szépen köszönöm hogy lefordítod, külön köszönet az online lehetőségért.Várom a következő részeket ,sajnos vagy nem? én is átéltem hasonlót valamikor az őskorban ,de már csak mosolygok rajta.
köszönöm szépen még egyszer szép napot kívánok

Kedves Marika! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik a sori!!!
Sajnos, én is átéltem hasonlót, el is váltam. Ez se ma volt már.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2018. szeptember 5. 18:32

Jó szórakozást kívánok a negyedik részhez!

Tömény rész következik! Sok minden történik majd benne, és az is mind nagyon izgalmas,
mozgalmas, eseménydús.

Nem árt tudni: némelyik jelenet dühkitörés kiváltására alkalmas! :))

Jókat röhögök rajta, hogy Su-Tsan környezetében mindenki rájön előbb vagy utóbb,
hogy a srác Kai-Tingba szerelmes, és mindenki meg is ragadja az alkalmat, hogy
ötletekkel, jó tanácsokkal lássa el. A mai részben a nőcsábász David lesz a mentora:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Iron Ladies (4/13)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. szeptember 5. 18:40

Na..régen voltam első..köszönettel vittem a feliratot, ref. majd holnap .... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2018. szeptember 5. 18:45

Nagyon szépen koszonom a negyedik rész feliratát kedves Ezoritu...ma már nehéz volt megálnni hogy ne kukucskáljak elore kulonosen mikor benéztem hozzád és még nem volt felirat...:)...de most megyek is és nézzem.....Kosziiii mégegyszer és.. :-*
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2018. szeptember 5. 19:19

Rita! Köszönöm a 4.rész feliratát! :littlehearth: :x
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2018. szeptember 5. 19:38

Üdv.
Köszönöm szépen a 4.rész feliratát.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2018. szeptember 5. 20:21

Szia Rita!
Köszönettel vittem a 4. rész feliratát. ^:)^ \:D/ :-bd
Marcsi :)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2018. szeptember 5. 20:23

wow! mégis sikerült megnéznem most, és egy kicsit akarok most írni...ahogy várható volt több minden kiderült, de legfőképpen Ivan hatalmas fejlődése, hogy még yint is meggyőzte a sminkkel. Nagyon tetszett ahogy kinézett, legfőképpen amit mondott. Nagyon építő volt. és ami a legfontosabb, hogy jó hatása is volt. Talán most már a régi barátnők is ismét jó kapcsolatban lesznek. Mennyi mindent tud elrontani egy féleértett helyzet, vagy érzelem... :-o
A férjes barátnő...nocsak a férfi bigámiában él?! azta ... :-o . Mi ő egy basa?!
Ehhez képes a másik nőfaló több szimpátiát érdemel. De van egy olyan érzésem, hogy nem eszik olyan forrón a kását.. :D .Itt még lesznek meglepetések. ;)
Bemutató...jól sikerült, a vezérigazgatótól kissé kirázott a hideg..micsoda számító renvéja van, brrr. :(
Asszistensnő végül lebukik a vőlegényjelőlttel végre, nagyon vártam már, hogy ő maga legyen szemtanúja, merre hány méter, mire megy ki a játék. Az előzetesből megnyugtató végkifejlet...a gyűrű visszaadva! :-bd :-bd :-bd :-bd
Izgatottan várom a folytatást.
Milyennek az első iskolai napjaitok? Kedves mindenkinek ebben a csopiban.. :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: i-)
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2018. szeptember 5. 20:27

Jajj de jó,hogy itt a 4. rész is :) Köszönöm szépen és
máris nézem :x
Szép esté :-h t

Vissza: “Tajvan”