The Chaser / Az üldöző (online is nézhető)

Kata58
Kapcsolat:

Re: The Chaser / Az üldöző (2012) (10/16)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 23. 16:39

szia Gyöngyi..de örülök, hogy te is tudod nézni... \:D/ :ymapplause: :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 23. 18:24

szilagyongyi írta:Drága Rita! Mostantól van hol laknia az "Üldözőnek". ;;) Olvaslak Titeket, és kezdem a nézését. Örülök, hogy itt lehetek. Köszönöm az eddigi részek magyarosítását. :x Szép napot, békés ünnepet kívánok Mindenkinek! :movingflower:

Szia Gyöngyi! Ígérted, és itt meg is érkeztél! Én is nagyon örülök, hogy itt vagy!
Azt kívánom, hogy neked is legalább olyan jó szórakozást nyújtson Az Üldöző,
mint nekünk, akik eddig együtt néztük!

Kellemes hetet kívánok! Jó szórakozást az elkészült részekhez!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 23. 18:39

B.Marika írta:Szia Rita! Egyéb elfoglaltságaim miatt, egyszerre néztem a négy részt. Továbbra is fordulatokban bővelkedik a sorozat, gondolom már így is marad. Az após és a vő állandó politikai harca egyre élesebb. Az igazáért küzdő nyomozóból már valódi bűnözőt csináltak, és még elképzelni sem tudom, mit tesznek vele. A szerelmes titkárnő, utálatos egy nőszemély, az első résztől nem szimpatikus. Valamiért úgy érzem a kisebb lány a családja ellen fordul.
Nagyon köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét kívánok!

Kedves Marika! Hű! Négy rész együtt, az valóban tele lehetett fordulattal! Egyben
is akad egy pár, nemhogy négyben!

Igaz! Most hogy meglőtték a nyomozót, és egy rövid időre kivonódik a forgalomból,
látszik igazán, hogy mennyire egymásnak feszül az após és a Kang. Hogy ebből mi
lesz? Bár az após sem szeplőtlen, de gyilkossággal nem hozható össze a neve, ebből
azt gondolom, hogy kettejük csatájából ő kerül ki győztesen. De a legnagyobb hősnek,
győztesnek Hongseoknak kell lennie! Érte, és a kis csapatáért drukkolok!
Tudom, valamiféle büntetésben neki is részesülnie kell. Sajnálom, hogy meghalt PK Jun!
Már csak azért is, mert megérdemelte volna, hogy pár évig a börtönben csücsüljön.

Jiwon egyelőre beállt segíteni az ügyésznek. A családja még nem sejti!

Szép hetet kívánok! Nagyon szívesen a feliratokat!

Még lehet, hogy az apósnak is igaza lesz. Hyera szeret együtt álmodni Kanggal, neki
pedig az elnöki szék a vágya:

Kép
boszorkany

Re: The Chaser / Az üldöző (2012) (8/16)

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. október 23. 23:36

Rita írta:Szia Éva! Megcsináltam, a maci már látszódik! Köszi, nagyon édes! A mérete alapján,
akár avatar is lehetne. Különben azért nem látszódott, mert a te honlapodról tetted be,
tudod, néha azzal szokott gond lenni. De a linkről életet tudtam lehelni bele.

Akkor még én is megsajnáltam Hyerát, amikor az após és a fia össze-vissza hazudoztak
neki az apjáról. Az após utolsó megjegyzése nagyon aljas volt:

Orulok Rita,hogy tetszik a maci es kijavitottad a hibamat. ;)
Bocs,hogy ezt mondom,de aljas az egesz bagazs(apos es csaladja). :-t Azert Hyerat se tudom sajnalni,mert o is atgazol sok emberen a sajat celja erdekeben.Remenykedjunk,hogy olyan lesz,mint a nepmesekben,a jo elnyeri a jutalmat,a gonoszok meg bunhodjenek.(ha lenne tenyer osszedorzsolos emotikon,idetennem.) :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 24. 5:45

Szia Éva! Én is így gondolom, aljasok, alávalók mind! És ahogy egyszer már írtam,
ügyészek, politikusok, rendőrök, bírák... mindnek a népet kéne szolgálnia, a jó
oldalon kéne állnia, erre....!
Aki meg jó, az ügyészen kívül, úgy belekeveredett, belekeverték az egész sztoriba,
hogy ők maguk is bűnözővé váltak, ha nem is annyira, mint a "nagyok", lásd Cho
nyomozónő, és Hangseok.

Én is bosszúért kiáltok! Nagy büntetéseket kell kiosztania a forgatókönyvírónak a
végén. Már fordítom a 11. részt, és Jó Ügyésznek az a terve, hogy a választás
napján csap le Kangra. Már csak egy hét addig, és hat rész! Már várom!

Szép napot kívánok!

A legszomorúbb pillanatról lehetett a legszebb képet csinálni:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 24. 12:37

A legszomorúbb pillanatról lehetett a legszebb képet csinálni:

Kép[/quote][/img]
Sziasztok, már itthon vagyunk...nekem is az egyik legszebb pillanata a fimnek ez a kép és mondat, ahogy próbálja menteni a kolleginát! ezt a részt még én is megkönnyeztem.... :(( :x mégis imádnivaló volt, ahogy az utolsó pillanatig védelmezi azokat, akik oly közel álltak hozzá!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 24. 17:33

Kata58 írta:Sziasztok, már itthon vagyunk...nekem is az egyik legszebb pillanata a fimnek ez a kép és mondat, ahogy próbálja menteni a kolleginát! ezt a részt még én is megkönnyeztem.... :(( :x mégis imádnivaló volt, ahogy az utolsó pillanatig védelmezi azokat, akik oly közel álltak hozzá!!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

A két nyomozó nagyszerű barát, nem úgy, mint a Főnök!

Kép
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. október 24. 18:06

Rita írta:Zsu! Kangról és a médiáról jut eszembe, hogy az egyik "legcsodálatosabb" jelenetről
nem is beszéltem még, pedig szegény nyomozó sebeit újra mélyen felszaggatta. Ez
a hülye áldozat kártérítési törvény (most jut eszembe, hogy jobb lett volna áldozat
kárpótlási törvénynek fordítani, de már utána vagyok).
Mit érezhetett szerencsétlen ember, amikor meglátta a hírekben, hogy PK Jun, mint
"áldozat" kapja meg az ő, a felesége, és a lánya összes holmiját kárpótlásként?

Kép

És még végig is nézte:

Kép

Mi lett volna, ha még azt is megtudja, hogy Kang a lánya nyughelyénél akarta bejelenteni
az áldozat kárpótlási törvény reformját. Micsoda arcátlanság! Remélem megkapja a
jól megérdemelt büntetését a végén.

Kép

Köszi a gratulációt!

Már készen vagyok a 10. résszel, holnapra már csak az átnézés maradt, este ki szeretném
tenni. Rettentően izgalmas. Este fogok belelesni a 11.-be, mert hatalmas kétségek közt
hagynak bennünket!

Ennek a kijelentésnek még lesz aktualitása a 10. részben:

Kép
Kép

Na de kérem,még csak most vagyok gyógyuló félben!!!! x_x
Ettől még egy nálam jámborabb igazsággal megáldott is az intenzívre kerülne!!! :ympray:
Péntek fele már képernyő képes lesz a szemem,és akkor már némi gyomor erősítőt is keresek majd magam mellé,úgy tűnik kelleni fog,de közben találtam jobbat:
Kép
És még akciós is!!!Ha a törvény nem,ez tuti hatni fog,és olcsóbb mint a tüzifa!!!
Puszi!!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 24. 18:17

Kép
nahát..kifeküdtem :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 24. 18:29

Szilvia! Nahát, hogy még nem jöttél rendbe! A suliban is látom, hogy ez a baci, vírus,
vagy ki tudja mi, igencsak kitartó. Pár kolléga is régóta küszködik már. Gyógyulj meg
minél hamarabb!

Te fotóztad a kapanyelet? Isteni! Pont jó lesz, legalább nem fog eltörni rajtuk.

Apropó akció! Csak hogy a mezőgazdaságnál maradjunk. Nagyon nevettem rajta:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 24. 18:46

Kép
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 25. 5:56

Beterveztem a Rookie Agent Rouge c. 45 kínai sorozatot! 1937 környékén játszódik, amikor
a japánok már jócskán mozgolódnak Kínában, ami a második kínai-japán háborúhoz vezet
majd, de addig is jó lehetőséget is teremt egy jó kis kémsorozat megalkotásához.
A főszereplő egy nagyon bájos gazdag fiatal hölgy, akiben buzog a hazafias érzület, emellett
fantasztikus memóriával, értékszervekkel, és képzelőerővel van megáldva. Tehát az isten
is kémnek teremtette.

Ahogy olvasom, ő is szembesül majd azzal, hogy az egyik családtagja is érintett valamilyen
piszkos ügyben.

Megnéztem az első részt. Nagyon fogjuk szeretni! Imádom ezt a korszakot, és a hangulatát.

Most okos voltam, megvártam, hogy teljesen le legyen fordítva a sorozat, és csak ezután
vállaltam be a fordítását. Ez azért is jó, mert tudtam róla kritikákat olvasni. Csak legekben
beszélnek róla, a szereplőkről, a történetről, az egészről!

Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 25. 9:23

Kép
Kép
Kép
Ugye nem baj, hogy nosztalgiából betettem..már csak Tom miatt is! Nagyon megszerettem ezt a kis színésznőt, biztosan nagyot fog alkotni.
Ő a 3. számú kedvencem a kínai színésznők között! Éppen tegnap nosztalgiáztam egy kicsit a Boss an Me kapcsán... :))
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. október 25. 10:32

Rita írta:Beterveztem a Rookie Agent Rouge c. 45 kínai sorozatot! 1937 környékén játszódik, amikor
a japánok már jócskán mozgolódnak Kínában, ami a második kínai-japán háborúhoz vezet
majd, de addig is jó lehetőséget is teremt egy jó kis kémsorozat megalkotásához.
A főszereplő egy nagyon bájos gazdag fiatal hölgy, akiben buzog a hazafias érzület, emellett
fantasztikus memóriával, értékszervekkel, és képzelőerővel van megáldva. Tehát az isten
is kémnek teremtette. Megnéztem az első részt. Nagyon fogjuk szeretni! Imádom ezt a korszakot, és a hangulatát.

Rita! Nagyon jónak igérkezik, én is szertem ezt a korszakot, és örülök, hogy ismét kínai lesz! :)

Kép Kép

Egy kicsit a zenéjéből is.

nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. október 25. 16:15

Megnéztem a 10 részt Rita. Ennek a filmnek jó végének kell lennie.
Nem lestem be a következő részbe sem..... visszatartottam magam. Néha hallgatok magamra.

A következő sorozat nagyon jónak ígérkezik. Szeretem én is ezt a korszakot.
Tudjátok, annyira örülök, hogy rákaptam a filmnézésnek erre a formájára, és áldom a fordítókat, akik ezt lehetővé teszik nekem.
Nem is tudom mi lenne velem, ha a TV-re lennék utalva, pedig most megdobtak bennünket két hónapra újabb csatornákkal,hátha odaszokom.
Ma fényképeztem, rengeteg lehullott diófa levelet. Az illat a fa alatt nagyon jó.
Tegnap húztam össze, ma terítve van.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 25. 18:08

Kata, Gabi és Ildikó!
Már a második részt is megnéztem, és odáig vagyok! Szeretem az erős, tettre kész nőket,
akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, és a férfiaktól sem. Az Üldöző megkedveltette
velem az akciódús-nyomozós-politikai-hatalmiharcos műfajt, ezért keresgélésbe kezdtem.
Találtam is két hasonló koreait, de ahogy kivettem a kritikákból, és a nézettségi adatokból,
nem voltak különösebben népszerűek. Helyette ezt a kínai akciódús spionosat találtam.
Ez is jöhet, kémtörténettel sem volt még dolgom. A Silverspoon Sterling Shackels után nagyon
jól fog esni, hogy újra történelmi korszakba helyezett a sztorit fordíthatok! Előre örülök neki!
Az pedig hab a tortán, hogy kínai!!

Bár itt valóban egy rúzst reklámoz, Zhao Li Ying, azt már kitaláltam, hogy a sorozat nevében
a rouge szó nem rúzsra, hanem arcpirosítóra/púderre utal majd:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 25. 18:43

nildiko írta:Megnéztem a 10 részt Rita. Ennek a filmnek jó végének kell lennie.
Nem lestem be a következő részbe sem..... visszatartottam magam. Néha hallgatok magamra.

A következő sorozat nagyon jónak ígérkezik. Szeretem én is ezt a korszakot.
Tudjátok, annyira örülök, hogy rákaptam a filmnézésnek erre a formájára, és áldom a fordítókat,
akik ezt lehetővé teszik nekem.
Nem is tudom mi lenne velem, ha a TV-re lennék utalva, pedig most megdobtak bennünket két
hónapra újabb csatornákkal,hátha odaszokom.
Ma fényképeztem, rengeteg lehullott diófa levelet. Az illat a fa alatt nagyon jó.
Tegnap húztam össze, ma terítve van.

Én is azt mondom, Ildikó! És az is lesz, ebben biztos vagyok! Ügyes vagy, hogy
tudtál magadnak parancsolni!

Én a 11.-be még belekukucskáltam, de a 12.-be már nem volt kedvem. Elvette a
11. felirata! A 16. percig, még úgy ahogy lehetett fordítani, de onnantól csak egy
nagy káosz lett. A fordítással haladtam, de közben idegesített, hogy így nem lehet
majd elétek tenni. Azt tudtam, hogy Kriszti nem tud soronként időzíteni, őt hiába
kérem, de szerencsére Ági (szokola) igen! Tegnap óta kínlódik a 660 sorral, hogy
rendet tegyen közöttük. Nagyon hálás vagyok neki érte! Ma este visszakapom a
feliratot, pár sor van még angolul, azt lefordítom, és holnap már csak át kell néznem.
Lesz benne mit javítanom! Szeretném holnap este kitenni a feliratot!

Ildikó! Ami neked a nézés, az nekem a fordítás! Nélkülünk nincs nézés, de ha ti
nem lennétek, nekem sem lenne kedvem fordítani. Kell, hogy itt legyetek velem!
Együtt minden jobb!

Hozol fényképet a fényképsarokba is?

Szép estét!

Ezt a harmatos trombitafolyondár levelet akkor fotóztam, amikor még napot is láttam:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 25. 20:07

Jót vigyorogtam magamon, hogy megláttam a komment végén a harmatos levélképet, olyan Ritás... :)) nagyon szeretsz már a fényekkel játszani. Bár én is így vagyok vele, és olyan jó szembesülni a másikéval is! :)) .Izgalmas lesz az új sorozat is... \:D/ :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2016. október 25. 22:13

Húúú, Rita! De jónak igérkezik az új választásod is!
A zenéje is nagyon szép!
Mivel még nem nézem a sorozatot, de bekukkantok azért néha, igy csak a kapanyélre és az akciós utazásra tudok reagálni. He-he, nagyon jók!
ELképzelem, ahogy rálép valaki a kapára, a nyél meg visszaüt. Na az illető is megemlegeti a kovácsoltvas dolgokat, azt hiszem. :-)
Az akciós utazásnál azt hittem Rita, hogy valami jó kis utat ajánlasz nekünk, úgy, mint ahogy leirtad hova szeretnél legszivesebben elutazni.
- nem is tudtam, hogy léteznek ilyen utak, nagyon jó volt, hogy felhivtad rá a figyelmünket, bár nem mintha azonnal indulni tudnánk...-
Amikor leesett, vigyorogtam ezerrel rajta. :-)
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. október 26. 14:59

Kedves Rita...... megnézve a 9-10 rész nem is tudom megkoszontem e a feliratokat igy most hálás koszonetem értuk ! Mindig kivárom a második uj rész feliratát is csak akkor kezdem nézni mert egy résztul kevés ebbol a sorozatbol :)...Mikor elkezdtem ezt az általam nem kedvelt témáju sorit ugy gondotam megnézzem es kitorom a helyszuke miatt de ahogy haladok vele elore egyre nagyobb késztetést érzek ahoz hogy meghagyom , bár a tárhelyem véges de ez a nemkedvelt témáju sori most már biztositotta magának helyet a kedvencek kozott ...:)....és már csak háromszor kell kivárnom az uj forditásokat..:)...Reménykedek benne hogy a nyomozo apukának sikeruljon az osszes gaz ,gonoszt a megfelelo helyre juttatni és mindenki megbunhodik mindazért a rosszé amit a hatalmukért elkovetek !..Nem kukkoltam most elore itt nincs értelme mert felirat nélkul semmi értelme! A kovácsoltvas kapanyélen méghozzá akciosan én is kifekudtem....itt a sori nézése kozben sokan tudnánk használni ...:)...Az uj választásodnak nagyon orulok már utána kerestem nagyon jo lesz én várom nagyon bár jo hosszu de egy jo sorinál az mellékes....Anna :)...
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 26. 17:13

Sziasztok! Azt hiszem Ritánknak nem kell attól tartania, hogy nem lesz követője az új sorozatnál :D :)) . Kedves Annamama tényleg ez a sori kétrészest kíván, de alapból mégis 1-et is éppen elég megnézni...olyan tömény és olyan izgalmas. Mikor már azt gondolná az ember, hogy ezt már nem is lehet fokozni, jön egy svédcsavar. /zárójelben megjegyzem, hogy most végzek a . My.Lawyer.Mr.Jo-val is, ott sem kell a szomszédba menni a gonoszságért és az izgalmakért...hihetetlen miket tudnak alkotni/.
A vikin találtam egy nagyon aranyos romantikus filmsorit is de azt most pihentetem.... :D Customize Happiness...aranyosak.
https://www.viki.com/tv/31190c-when-a-s ... ls-in-love ez pedig egy új krimi...de mondhatnám romantikus kalandos krimi.../amikor egy csiga szerelembe esik...majd figyelem.. :)) =))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 26. 18:31

Jó szórakozást kívánok a 11. részhez!

Ebben a részben is hullámvasútban érezhetjük magunkat. Lent és fent, ez mindenkire igaz,
talán csak a jó oldalon álló négy fős felszabadító seregünkre nem. Egyelőre amibe belefognak,
abban szerencsések. Talán túlságosan is! Máris megszólalt a kisördög bennem, nem győzöm
csitítani. Kell a sikerélmény! Olyan jó látni, hogy lépésről-lépésre haladnak előre. A Seok és a
Kangok had egyék egymást!

Nagyon szépen köszönöm Áginak (szokola) a sürgős segítséget! Olyan szörnyű volt ennek a
résznek az időzítése, hogy az összes sort egyesével kellett megigazítania.

Ez az őrült Yonshik a legfontosabb akció kellős közepén gombócokatt vásárol. Ki gondolná, hogy
milyen fontos stratégiai eszköz válik majd belőlük:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. október 26. 18:34

Köszönöm Rita a 11. részt. ^:)^ Megyek mozizni!!! :))
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. október 26. 19:25

;)) Kedves Rita!
Köszönöm a 11. rész fordítását.Nagyon vártam,még ma meg is nézem.Ügv.,Nagyi :-h @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 26. 19:45

Magdimama írta:;)) Kedves Rita!
Köszönöm a 11. rész fordítását.Nagyon vártam,még ma meg is nézem.Ügv.,Nagyi :-h @};-

Kedves Nagyi! Te voltál az ötszázadik hozzászóló a The Chaser topikjában!

Nagyon szívesen a feliratot! Remélem tetszeni fog!

Kép

Jiwon végleg döntött:

Kép
Kép

Vissza: “Korea”