szilagyongyi írta:Drága Rita! Mostantól van hol laknia az "Üldözőnek".Olvaslak Titeket, és kezdem a nézését. Örülök, hogy itt lehetek. Köszönöm az eddigi részek magyarosítását.
Szép napot, békés ünnepet kívánok Mindenkinek!
B.Marika írta:Szia Rita! Egyéb elfoglaltságaim miatt, egyszerre néztem a négy részt. Továbbra is fordulatokban bővelkedik a sorozat, gondolom már így is marad. Az após és a vő állandó politikai harca egyre élesebb. Az igazáért küzdő nyomozóból már valódi bűnözőt csináltak, és még elképzelni sem tudom, mit tesznek vele. A szerelmes titkárnő, utálatos egy nőszemély, az első résztől nem szimpatikus. Valamiért úgy érzem a kisebb lány a családja ellen fordul.
Nagyon köszönöm a fordítást!![]()
![]()
![]()
Kellemes hétvégét kívánok!
Rita írta:Szia Éva! Megcsináltam, a maci már látszódik! Köszi, nagyon édes! A mérete alapján,
akár avatar is lehetne. Különben azért nem látszódott, mert a te honlapodról tetted be,
tudod, néha azzal szokott gond lenni. De a linkről életet tudtam lehelni bele.
Akkor még én is megsajnáltam Hyerát, amikor az após és a fia össze-vissza hazudoztak
neki az apjáról. Az após utolsó megjegyzése nagyon aljas volt:
Kata58 írta:Sziasztok, már itthon vagyunk...nekem is az egyik legszebb pillanata a fimnek ez a kép és mondat, ahogy próbálja menteni a kolleginát! ezt a részt még én is megkönnyeztem....![]()
mégis imádnivaló volt, ahogy az utolsó pillanatig védelmezi azokat, akik oly közel álltak hozzá!!!
![]()
![]()
Rita írta:Zsu! Kangról és a médiáról jut eszembe, hogy az egyik "legcsodálatosabb" jelenetről
nem is beszéltem még, pedig szegény nyomozó sebeit újra mélyen felszaggatta. Ez
a hülye áldozat kártérítési törvény (most jut eszembe, hogy jobb lett volna áldozat
kárpótlási törvénynek fordítani, de már utána vagyok).
Mit érezhetett szerencsétlen ember, amikor meglátta a hírekben, hogy PK Jun, mint
"áldozat" kapja meg az ő, a felesége, és a lánya összes holmiját kárpótlásként?
És még végig is nézte:
Mi lett volna, ha még azt is megtudja, hogy Kang a lánya nyughelyénél akarta bejelenteni
az áldozat kárpótlási törvény reformját. Micsoda arcátlanság! Remélem megkapja a
jól megérdemelt büntetését a végén.
Köszi a gratulációt!
Már készen vagyok a 10. résszel, holnapra már csak az átnézés maradt, este ki szeretném
tenni. Rettentően izgalmas. Este fogok belelesni a 11.-be, mert hatalmas kétségek közt
hagynak bennünket!
Ennek a kijelentésnek még lesz aktualitása a 10. részben:
Rita írta:Beterveztem a Rookie Agent Rouge c. 45 kínai sorozatot! 1937 környékén játszódik, amikor
a japánok már jócskán mozgolódnak Kínában, ami a második kínai-japán háborúhoz vezet
majd, de addig is jó lehetőséget is teremt egy jó kis kémsorozat megalkotásához.
A főszereplő egy nagyon bájos gazdag fiatal hölgy, akiben buzog a hazafias érzület, emellett
fantasztikus memóriával, értékszervekkel, és képzelőerővel van megáldva. Tehát az isten
is kémnek teremtette. Megnéztem az első részt. Nagyon fogjuk szeretni! Imádom ezt a korszakot, és a hangulatát.
nildiko írta:Megnéztem a 10 részt Rita. Ennek a filmnek jó végének kell lennie.
Nem lestem be a következő részbe sem..... visszatartottam magam. Néha hallgatok magamra.
A következő sorozat nagyon jónak ígérkezik. Szeretem én is ezt a korszakot.
Tudjátok, annyira örülök, hogy rákaptam a filmnézésnek erre a formájára, és áldom a fordítókat,
akik ezt lehetővé teszik nekem.
Nem is tudom mi lenne velem, ha a TV-re lennék utalva, pedig most megdobtak bennünket két
hónapra újabb csatornákkal,hátha odaszokom.
Ma fényképeztem, rengeteg lehullott diófa levelet. Az illat a fa alatt nagyon jó.
Tegnap húztam össze, ma terítve van.
Magdimama írta:;)) Kedves Rita!
Köszönöm a 11. rész fordítását.Nagyon vártam,még ma meg is nézem.Ügv.,Nagyi![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég