Szia Éva! Én is ilyesmire! És közben élvezem az egyre több virágzó növényt!
Tegnapi aranyfa ág:
cicus írta:Szia Rita!
Máris itt vagyok és le is töltöttem a 13. feliratot,amit nagyon
szépen köszönök Neked.Nézem is mert már alig vártam![]()
Képzeld nálunk a szomszéd cicája támadta le a terasz ajtót és
ugye tavasz vanBiztos,hogy meglátta magát,
azután szörnyű hangot adott ki és támadott.A fizikai magyarázat
meg is van és a rigónál is ez lehetett az ok,de a többi része is
igaz,csak más látásmódból![]()
Szép estét![]()
Gabóci5 írta:Köszi Rita! Véletlenül elcsíptem már le is töltöttem. Mindjárt megnézem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mikaz írta:Kedves Rita! Végre én is ideértem. Nagyon érdekesen indul a sorozat. Bár még érdemben nem tudok hozzászólni,hisz igazán csak az elején járok. A fórumot sem olvashatom, még spoileres. De itt vagyok, és hálásan köszönöm,hogy felfedezted, hogy fordítod, s hogy ilyen jó tempóban hozod a folytatást!Zsu
onna írta:Köszönöm Rita a folytatást. Épp most fejeztem be a 12. részt. Áll a bál és van lendülete a sorozatnak. Csak úgy szárnyalnak benne az életjelenségek! Képzelem mekkora sikere volt a koreai tévé adásakor, hogy csámcsoghatnak mások magánéletében és a gazdagok intim, sokak által irigyelt de a kívülállóknak láthatatlan és megközelíthetetlen szférájában.
onna írta:Nem tudom sehogy az avatar képemet feltölteni.
onna írta:Reggel azon filóztam, hogy tulajdonképpen egy értelmes és őszinte ember : a kislány. Őszintének mondható a nagypapa elnök is, aki előítéletek nélkül, csupán az alapján ítéli meg az embereket, ki milyen eredményt produkál. Bok-ja ápolónőként tökéletes volt számára, hiszen rendbe hozta, mint ahogy a céget is gatyába rázta.
onna írta:A többiek mind élősdiek.
Kezdjük a legnagyobb fiúval és annak kedves nejével. Eddig semmi jó nem származott tőlük. Utálom az olyanokat, akik mindig más mögé bújva felheccelik a másikat és utána sunyítanak. Pszichológusként éppen segítőkezet is nyújthatna, nem pedig gyilkosságokra felbujtani másokat: először a férjet, másodjára azt a szerencsétlen fiút. Éppenséggel át is költözhetne ő is a fiával a szomszéd házba és akkor nem kellene látnia az apósa új nejét. De hát ő is számító dög, aki a vagyont lesi.
onna írta:A második fiú feleségét, amikor megkérdezte az ügyvéd, hogy mit szeretett benne, hogy hozzáment, rögtön visszapasszolta a labdát, mert talán szégyellte, hogy ő is érdekből ment férjhez. Ha szerelmes lett volna, akkor rögtön rávágta volna, hogy szerelemből. Ehelyett mit mondott?
A férje pedig szintúgy semmihez nem ért, csak gátolja a gyárban a munkát, viszont legalább ő volt az egyetlen, aki dolgozni próbált.
onna írta:A nővére pedig szintén egy pénzhajhász, bár megkapta a részét hozományként, mégis követelőzik, mert a pénz elfogyott.
onna írta:Bok-ja igazat mond idáig, hogy akkor adja el a férj a gyárat, ha már úgy sincs senki, aki továbbvinné. Még mindig sajnálom, hiszen nincs segítő keze, támogatója, irányítója. A második feleség is lenézi, ezért nem segíti, pedig akkor másként alakultak volna a dolgok a gyárral is, az örökséggel is.
cicus írta:Szia Ritám!
A filmet is megnéztem tegnap és mint mindig nagyon tetszett. Bok-ja eddig
úgy tünt tudja mit csinál és érti a dolgát,de most kezd látszani,hogy irányítható,
mert amikor az új szövetségese azt mondta ők eladták a saját cégüket, nálam
megszólalt a "csengő",hogy itt valami nem tiszta és ő azonnal kapott rajta.
cicus írta:A két szövetségesétől is azért szabadul meg,mert nem gondolkodik,hanem hallgat
a férfira,aki azt mondja, hogy a múltat teljesen el kell felejteni azokkal akiket
abból az időből ismer, meg kell szakítani a kapcsolatot és nem késlekedik,hanem
meg is teszi.
cicus írta:Igaz,hogy az öreg rögtön rá iratta az összes részvényt,így elérte amit akart,de
ahogy mindenkivel bánik az előre vetíti a végzetet,mert ugye kétféle módon
védekezik itt az ember ha támadás éri,üt vagy fut,de ahogy én látom a tudatosság
az ami ebből a körből kivezet és itt megint Ah-jin a példa számomra.
cicus írta:A 3 kismalac pedig összeterelődik,ők nem nőttek fel és csak sodródnak.Nekem
nagyon tetszik,hogy mindenkinek a története folytatódik, de nem húzzák mint a
rétestésztát,nincs felesleges beszéd,még sincs hiány érzete az embernek.
Imádom ezt a sorozatotvagy már mondtam?
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 13. rész feliratának a fordítását.![]()
ismét egy nagyon jó kis pörgős, folyamatosan lekötős részt láthattunk.Az egyik kedvenc jelenetem az ügyvédhez való bejelentkezés, szerintem az ügyvéd úr még életében nem viselkedett így.
Ami még nagyon tetszett, hogy Bok-Ja ennyi idő alatt, hogy kiokosodott a gazdagok gondolkodás módjából, de nem tudom, hogy így van-e, de aki ebbe beleszületik az anyatejjel együtt tanulja meg ezt a fajta viselkedés és gondolkodás módot.Aki viszont bármi módon belekerül egy ilyen közegbe sohasem fog úgy gondolkodni.
Nagyon aggódom az Elnök úrért, az előzetes alapján már nem olyan vidám mint mostanság.Azt nem mondom, hogy nem érdemli meg mert amit tesz vele asszonykája az nem semmi, meg folyamatosan a gyerekeit szidja, és mindenért ők a hibásak, a szülők tették ilyen elcseszett emberekké őket.
A közelgő veszélyt látok, hogy lenyúlják a céget, mert hercegnői csapattól valamiért kiráz a hideg.
Szép hétvégét kívánok.Marcsi
Kata58 írta:az a hercegnői kör nekem enyhén szólva is büdös, szóval lesznek még ezen a vonalon is meglepetések.
Orvos..szorúl a hurok, pláne, hogy azt hiszi az egyik felszarvazott férj, hogy ő volt aki megverette. Attól félek ő is kap majd. nem mintha nem érdemelné meg. Még az utolsó pillanatban is csak ...azon...járna az esze. Hihetetlen.
a 3 férfi egy rakáson..szánalmas. egyetlen gyönyörű pillanat van...amikor a cipő diszítése elkészül....![]()
![]()
![]()
![]()
ququcs írta:Szia Rita, köszönöm a 13.-at is, begyűjtve.
Csodás napsütéses idő van maradjon is így, elég volt a télből!!
leo-leo írta:Köszönöm az újabb részeket!
dolores953 írta:Szia Rita
Megnéztem a 13. részt is, aminek a fordítását nagyon köszönöm.![]()
Bokja egyre rosszabb lesz, mert aki az etalon lehetne a számára,
már nincs a házban. Pedig érezhetné a vesztét, mert a tanács amit kapott a
hirtelen előkerült baráttól nagyon ijesztő.. Kíváncsi lennék kitől kapta az
écát Bokja behálózására, hogy adja el a férje cégét.
A rafinéros első asszony ismeretei nagyon hézagosak a felsőbb osztálybeliekről.
Furdal a kíváncsiság, hogyan került elő az ötlet, hogy befurakszik ebbe a családba.
Kedvencem a hatökör férj akinek szinte minden megmozdulása szörnyű ( pl.lakás átíratás )
de ahhoz volt esze, hogy szeretőt tartson.
Ah-jin barátnői pedig nagyon ráérnek a jó dolguktól, hogy csak az legyen az elfoglaltság
hogy szeretőt tartsanak.Pedig annyi minden más is szóba jöhetne: egy kis hímzés, egy kis
főzőcske, gyereknevelés vagy valami...
Köszönöm a munkádat meg egyszer.![]()
![]()
lizzismith írta:Megnéztem a 9. részt és elgondolkodtam azon, amikor térdelve könyörgött a szeretőnek. Mennyi büszkeséget kell feladnia egy nőnek egy ilyen helyzetben, vagy kell-e ilyen esetben a házasság megmentésén gondolkodni, még akkor is, ha van gyerekük.
Ennek apropóján elmesélném egy személyes, megrázó élményemet, talán nem bánjátok.
Drága férjem mozdonyvezetőként dolgozott, és az volt az ügymenet, hogy két órával az indulás előtt fűteni kellett a mozdonyt. Aznap hajnalban elment dolgozni és féléves kislányomat megszoptatván visszaaludtam. Fél hatkor csöngetett az értesítő, hogy a férjem nem jelent meg a munkában. Teljesen kikészültem, egyrészt: csak nem valami baj történt vele, másrészt megijedtem, hogy valaki másnál van? Belém nyilallt, hogy mit fogok tenni, ha tényleg van szeretője, és itt van a három gyerek, a legkisebb épp féléves. Pokoli fél óra volt, amikor csöngött a telefon, és a férjem hívott, hogy nincs vele semmi baj, nyugodjak meg, és ne gondoljak semmi rosszra, csak amikor bement a szolgálati lapjáért mindenki mélyen aludt, és ő csendben felment a mozdonyra. Az ott dolgozók nem vették észre, hogy hiányzik a szolgálati lapja, azt hitték elaludt.
A mai napig nem tudom, hogy milyen döntést hoztam volna, ha tényleg szeretője lett volna.
Na, bocsánat ezért a kis anekdotáért.
Szép napot mindenkinek.
lizzismith írta:Megnéztem a 10. részt, és azt a majom AJS-ot meg tudtam volna fojtani. Egy érzéketlen barom. Azt mondja, hogy szereti a feleségét, akkor miért bánik így vele? Ez az ember nem is tud szeretni. Egy önző dög.
Nagyon fura nekem még mindig ez a verekedős virtus a koreaiaknál. Még valahogy el tudom fogadni a férfiaktól - na ja tesztoszteron -, de a nőktől nem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég