lizzismith írta:Megnéztem a 8. részt, és a férj teljesen kiakasztott. Egy szerelmes tinédzser lány sem viselkedik így, mint ez a majom, már bocsánat, de ez kikívánkozott belőlem. Az ügyvéd egyre szimpatikusabb, és igen, ő tudja, hogy egy nővel hogyan kell bánni. Hogyan kell szép lassan megnyernie magának. Annyira finoman közeledik, hogy észre sem lehet szinte venni. Gondolom, egy idő után begyorsít, mert ha így marad, akkor megöl minket a türelmetlenség.
Bok Ja is kezd bekeményíteni. Szerintem hiba volt a barátnőjét a házba vinnie. Ez az egyik gyenge pontja lesz, úgy érzem.
Szia Lizzi! Jót nevettem a "türelmetlenségeden"! Ha majd megnézed a maradék két részt
is, akkor azt is el tudod majd képzelni, hogy nem az ügyvéd fog gyorsítani, hanem Ah-jin.
Az ügyvéd nagyon tapintatos ember. Látja, hogy Ah-jinra milyen hatással van a majomember
(Jea-suk) viselkedése. Tudja, hogy ez azért van, mert még szereti a férjét, nem közömbös
iránta. Ilyen helyzetben nem lehet nagy lépésekkel közeledni, mert a másik fél úgysem lenne
vevő rá. Inkább gentleman módjára mindig ott van, ha segíteni vagy vigasztalni kell. Ah-jin
pedig egyre inkább elfogadja támaszként, mentsvárként. Jóleső érzés nézni ahogy közelednek
egymáshoz.
Én is érzem azt, amit írtál Bok-ja barátnőjével kapcsolatban. Az a nő annyira nem odavaló,
hogy egyszer nagy bajba fogja sodorni BJ-t. Vagy elszólja majd magát, vagy olyat tesz, amivel
leleplezi a barátnőjét. Egy időzített bomba.
Ma délután / este hozom a 11. részt!Az ügyvéd, mint "erős mellkas":