f.ági írta:Szia Rita!
Hát nagyon köszönöm az új részt, de most bajban vagyok. Nézzem meg gyorsan, élvezkedjek a témán, vagy pedig folytassam a sorozatod, ahol olyan történt, amit hangosan reagáltam le itt magamban - nem szoktam - , miután belekukkantottam a rész végébe. Jövök majd ide is, mert izgatja a fantáziám. Még jó, hogy a nagy ingyenes letöltésben az új évre tekintettel mindegyik rész már a gépemen csücsül.
Szia Ági! Ha olyasmi történik a Rookie-ban, amin nagyon kiakadsz, és érzed, hogy apasztja
az energiáidat, akkor mindenféleképpen itt a helyed! Ezzel a sorozattal lehet töltődni!
Én szoktam mondani a magamét filmnézés közben. Jólesik, legalább nem robbanok fel.
Szóval te is kukucskálsz! Miközben néztük a Rookie-t, sokan vallották, be, hogy izgalmukban
tovább leskelődtek. Én nem szoktam, ezért is jutottam el ilyen gyorsan a fordítás végéhez.
Hajtott a kíváncsiság.
Nagyon szívesen a feliratot!
Milyen lehet a világ tetején élni?:

Szóval alkudozni kezdtem anyummal,hogy én had legyek a konyhában vasárnap este,övé a szobám,ahol ágyból szemlélheti amihez csak gusztusa van.Csere létrejött,pendrájv be a tv-be,majd az első képkockák után,főleg ott ahol a lovakat "kenderkötél pályázzák" át a folyón,a mamikám is leült mellém nézni.
Persze csak rövid időre,mert hogy olvasni kellett,aztán persze jött a sóhaj: De kár hogy ez nem magyarul van

...Nem tudom,hogy csak nálam nem működik,de a Tea útja kisméretű videót nem tudom letölteni,mi több,a nagy méretű összeadósat miután letöltöttem,nem tudom összeadni,pedig nálam ez eddig nem volt akadály,de most se balra,se jobbra
.Maradt még az AvistaZ lehetőség,de ott engem elriaszt az angol felirat.

Már alig várom a délutánt, hogy megnézhessem.