Szia Rita!
Ahányszor hozzáfogtam nézni, mert egyben nem tudtam végére érni, annyiszor készitettem be kaját hozzá. Nem lesz ez igy jó!

Aztán lehet tornázni...

Ez a táj valami varázslatosan, titokzatosan szép.

Először megmondom őszintén a sárkány jutott róla eszembe, meg az, hogy te jó isten, mivel van ez bekenve, nem valami bizalomgerjesztő.
Amikor kiderült mi is az a sárga rajta, már csodálkoztam mennyi idő és anyag ment rá. Az a kemence, amibe beletették! Hát ezt otthon is meg kell mutatnom, hagy ámuljanak!
Jó volt megtudni, hogy az etikett nem irja elő a spagettinél a kanál használatát. Meg, hogy eredetileg kézzel ették.
Régen egyszer a spanyol-portugál határon voltunk a fiammal görkori VB-n. Ott dicsért meg az étterem szakácsa, aki kihozta nekünk a spagettit, mert kanalat is használtam.

A másik sztori, ugyanigy versenyen, farkas éhesen este a szállodában nem volt villánk. Ne kérdezzétek miért

, és a fiammal ké zzel ettük a spagettit. A férjem azóta is emlegeti, persze a legkinosabb helyzetekben.

Azért ezt a sütit nem hagynám ki, még ha vaddisznók kergetnének álmomban, akkor sem.

Mennnyi kép volt még fincsi és guszta ételekről!

Miylen érdekes volt ez a városkép is, ahol fallal vették körül a házak egy - egy csoportját és utána ahogy bemutatták a változást az átrendezéssel. Szemléletes volt.

Erről most nem irom le mi jutott azonnal eszembe.
Ilyen tésztával még nem találkoztunk. A mi csipetkénkhez hasonlit.

Micsoda szuper szerkezet ez a tésztakészitő! Nekem is van ilyen, ami csőtésztát nyom ki. Hááát mit ne mondjak. Még nem jöttem rá hogy is lehet takaritani, de egyszeri használat után úgy döntöttem inkább megveszem az olasz tésztát a boltban, ha csőtésztát akarok enni.
Viszont az a tésztából készült édesség valahogy nem nyerte el a tetszésem.

Na itt megint éhes lettem

Ilyen kenyeret sem kóstoltam még.
Rita! Ez a rész viselt meg legjobban!

Hiába ettem előtte, most úúgy ennék valami finomat!

Élmény volt megint végignézni egy részt, köszönöm Neked és Krisztinek is a közreműködést!