Köszönöm az ajánlást, még úgy sem láttam ezeket, majd megnézem. Most amúgy is rá vagyok kattanva a kínai, tajvani doramákra.
Teljesen mások mint a koreai sorozatok.
Teljesen mások mint a koreai sorozatok.Mira89 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az ajánlást, még úgy sem láttam ezeket, majd megnézem. Most amúgy is rá vagyok kattanva a kínai, tajvani doramákra.Teljesen mások mint a koreai sorozatok.

koreafanboy írta:Most a "Bu Bu Jing Xin" című sorozatot nézem, sok jót olvastam róla és eddig nagyon teszik. Jó hétvégét és kellemes filmezést mindenkinek!

, még jegyzetelni sem tudtam, annyira átadtam magam az élvezetnek. Csüt-péntek lenyomtam 22 részt a The Queen of SOP-ből, de azt abbahagytam és kíváncsiságból elkezdtem ezt, három óra alvást leszámítva a fejem a táblagépben és a laptopban lógott. Tegnap főzni sem főztem
Teljesen a hatása alatt vok.
Na, jó tovább nem áradozok, de pár dolgot nem tudok nem kiragadni:

Ir-csi írta:Lehet elemezni a film minden egyes alkotórészét, ebből is látszik, hogy eredeti, nem műfaji, sokkal inkább stílusfilm. Számomra éppen ezért már művészi![]()

Rita írta:

Ettől még jobban tetszik az egész
Kiderül, hogy egy underground-filmbe estem bele
Ez olyan tevékenység mint másnak a keresztrejtvény-fejtés, egy húzós matekpélda stb. Ennyit a bogaraimról.

dolores953 írta: Szia Rita
Azt hiszem erre a képre lehet azt mondani hogy:
" Egy ágyban az ellenséggel "
Azt hiszem én is hozzáfogok és én is újból megnézem. Mert ez a sorozat igazi kuriózum.

A 36-dik részben azt hittem, mivel a 35-t nem volt happy end, na akkor majd gondoltam a 36. az lesz. Hát nem tudom, nekem az semmilyen vég volt.. Csak volt és kész. Ennyi
Amit meg valentin napra készítettél az aranyos volt, igazából nagyjából olyan volt, amilyet én képzeltem el.

tanni írta:Kedves Rita!
Ezt a sorozatot egyszerűen imádtam, mindig alig vártam, hogy (akkor még egy másik oldalon) megjelenjen a következő rész!
Örülök, hogy Rád és rátaláltam, mert majd, ha sikerül végre letölteni, újra nézhetem!!!
Szuper választás volt 50. alkotói munkádnak: lendületes, vidám, de mégis a könnyedsége ellenére elgondolkodtató a nők és férfiak mélyen eredő kapcsolatáról.![]()
Szép hétvégét!
Tanni

Erika45 írta:Kedves Rita! A tartalom elolvasása után, kíváncsi lettem a sorozatra. Köszönöm szépen a felirat fordítását és a sorozat megás letöltési lehetőségét.
Jó éjszakát kívánok!![]()

pl.a páva táncos résznél, egyszerüen kész voltam, folytak a könnyeim. Zhao herceg annyira aranyos,
és hát nem beszélve házaspárunkról. De azért vannak megható pillanatok is, amikor az ellenszert viszi hogycsak egyet mondjak.Mindezt a zene megkoronázza, mert az csodás. Nagyon köszönöm neked, hogy leforditottad, nagyon nagy élmény. Ja a ruhák azok számomra extravagánsak, egyszerüen haláli.
Üdvözlettel: Enikő 
enik írta:Drága Ritám! Belefogtam hát aGo Princess-be, és jómagam is úgy jártam mint te.Rengeteget nevetek,pl.a páva táncos résznél, egyszerüen kész voltam, folytak a könnyeim. Zhao herceg annyira aranyos,
és hát nem beszélve házaspárunkról. De azért vannak megható pillanatok is, amikor az ellenszert viszi hogycsak egyet mondjak.Mindezt a zene megkoronázza, mert az csodás. Nagyon köszönöm neked, hogy leforditottad, nagyon nagy élmény. Ja a ruhák azok számomra extravagánsak, egyszerüen haláli.
![]()
Üdvözlettel: Enikő

Paggy
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég