Kata58 írta:szia RITA! Szesretném itt megköszönni ezt a fantasztikus 4-es csomagot, Megmondom őszintén, annyira tetszik, hogy még most majd az elején újranézem a feliratoddal! Tetszik a komoly és a vidám helyzetek szövegek kavalkádja, a főnök se perc alatt csinált magának "fürdőruhát" na és a rúgása felér egy csődörével! Csak nevettem, mikor kiderült ő az új főnök..

..
Nem semmi az új bünügyi téma, és jelzem létezik valóban olyan drog, hogy fejfájást okoz, álmosságot mély alvást, és azalatt bármit tudnak csinálni a sértettel. Hadd ne írjam le, mit tudnék csinálni az ilyen alakokkal.Valamint könnyen halált is okoz.

.
Kíváncsi leszek a szálak felgöngyölítésére, és hogy mennyi minden fog apránként kiderülni.! De egy érdekes észrevételem van...mintha mindkettejüknek emlékezetkiesése lenne Mert a bevillanó előzetesből ezt szűrtem le, hiszen valószínűleg azért is vannak rémálmai...még egy rövid szundítás hatása alatt is!
Köszönöm az élményt is amit a fordítással szereztél a számomra!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Szia Kata! Annyira vártam már az első visszajelzést! Ilyenkor nagyon izgulok, örülök, hogy
nem kellett túl sokáig várnom! Mivel nekem nagyon tetszett, gondolom Ti is így lesztek vele,
és az írónő neve is garancia arra, hogy egy újabb klassz sorival van dolgunk.
Én is szeretem, hogy vicces jelenetekkel oldják a feszültséget. Pár rész múlva pedig Jin Xi
és Han Isten romantikus jelenetei töltik be majd ugyanezt a szerepet. Majd jön a fergeteg!
Ez a hipnózis alatt pszilocibin segítségével elkövetett erőszak még kismiska ahhoz képest
ami vár ránk, mint ahogy a "K" is csak egy tagja az ABC Szindikátusnak.
36 részen keresztül fog feltárulni a múlt. Minden rész tartogat majd meglepetéseket nagyjából
a 13.-14. résztől, de az addig történteknek is helye lesz a végelszámolásban.
Igen, az ismertetőben is írtam, hogy Han Chen és Jin Xi is öt évvel ezelőtt veszítették el az
emlékezetüket. Han Chen azóta is a menyasszonyát keresi, akiről mindenki azt állítja, hogy
soha nem létezett. Mindig egy arc nélküli lányt rajzolgat. JX is szeretné már végre meglátni
az álombéli férfi arcát.
Nagyon szívesen az élményt!Az arc nélküli menyasszony:

Szegény X doktor! Még az első csók előtt lecsapják a kezéről JX-t: