csip írta:Köszönöm szépen az új részeket! Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Nagyon szívesen! Neked is Kellemes Ünnepeket kívánok!

csip írta:Köszönöm szépen az új részeket! Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
B.Marika írta:Szia Rita! Tegnap sikerült végre megnézni az új részeket,izgalmas volt minden rész! Manna már soha nem lesz a kedvencem a viselkedése, borzalmas. Yanzhi nagyon leleményes volt.
Köszönjük a fordítást, várjuk a folytatást!![]()
![]()
Rita írta:Marika! Mindjárt befejezem a 25. rész ellenőrzését, és csak annyit tudok mondani,
hogy rettentően ki vagyok akadva! Nem akarom lelőni a poént, de Manna, és a japán
Oshima az oka! Olyan jó lenne, ha a másik két rész, ami még hiányzik a heti négyesből
egy kis enyhülést hozna a szívemre!
Nagyon szívesen!
mamoca13 írta:Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm az újabb feliratokatReklámozás meg történt a szokás szerint
![]()
Köszönöm az egész évi önzetlen munnkádat és NAGYON BOLDOG ÚJÉVET kívánok![]()
Üdvözlettel: mamoca
Gabóci5 írta:Köszönöm Rita az újabb feliratokat. Feltétlenül ma fogom megnézni, ...hogy Manna ne rontsa el a szilveszteri hangulatomat. Évek óta először most fogunk kimozdulni itthonról az évet búcsúztatni.
Mindenkinek legyen kellemes és vidám a szilvesztetere!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boldog Újévet kívánok!
Kata58 írta:Kedves Rita! végre van elem az egeremben, most értünk haza a vásárlásból...visszafelé elromlott a lift, szerencsére nélkülünk...pont a földszinten adta be az unalmast. Remélem délutánra megcsinálják..Sajnálom nagyon azokat, akik 1o.-től lefelé laknak...ott pici baba is van.![]()
Nagyon megérett már itt a liftcsere..
Köszönöm szépen az újabb csomagot.biztos hogy még ma megnézem. Ugye nem túloztam azzal, hogy nem semmi ez a 4 rész! utána tuti megyek a másik sorijára, ahol Tommal szerepel...hogy vigasztaljam magam..
kedvenceimmel...
Boldog Új Évet Mindenkinek!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket!!! BUÉK!!!![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 24-25-26-27. részek feliratainak a fordítását.![]()
Békés, Boldog új esztendőt és kicsattanó egészséget kívánok.Marcsi![]()
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm az újabb feliratokat.![]()
Megnézve ezeket a részeket úgy döntöttem, nem leszek hírszerző az istennek se...
Spoiler: mutasd
Mannáról csak annyit teljesen kifordult magából és mint ilyen nem jó hírszerző és nem jó vezető,
csak a bosszú vezérli minden tettét.![]()
Ami a legjobban tetszett az a megszervezett sakkparti volt, és amikor rájöttem Yanzhi mire készül...
Őszintén mondom, ha én vagyok ott neki állok megtanulni a sakkot. ( Vagyis a nehezebb utat választom.)
Azt tudjuk, hogy Yanzhi kettős ügynök, csak a legmagasabb rangú főnöke tudja és W.
De szerintem hiba volt nem tájékoztatni legalább egy-két fontosabb embert.
Még tudnék írni a japánokról, az ökrökről (ezen annyit nevettem: én is ezen a módon neveztem egyeseket.),
de másnak is hagyok írni valót.
Megyek is belelesek a következő részbe.
virag1 írta:Kedves Rita !
Köszi az újabb részeket, megnézem felirattal mert előre már belelesegettem.
Az igy is kiderült, hogy Mannának mondhatni elgurult a gyógyszere és a bosszú álláson kívül más nem érdekli,
ez élteti ami elég szomorú. Szoktam mondani az ok okozat miatt a törtéseket Ö hozza létre.
Találtam egy idézetet ami ide illik:
Amig mindent csak a saját álláspontunkból kiindulva szemlélünk, addig sohasem fogjuk felismerni az igazságot.(BRUNTON)
Tehát megnézem és majd..............irok.
Áldott Békés Új Évet Kivánok, neked és minden fórumozónak.
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég