Kriszti007 írta:Rita!
Ez a sori nem egyre jobb, hanem nagyon-nagyon jó! Imádom! Tegnap este kínomban már fel-alá járkáltam a lakásban, mert elfogyott a feliratom.
Nekem hozza azt a színvonalat, amit az első rész után várok.![]()
A harci jelenetek itt is lenyűgöztek, de a humor is. Mikor a Koronaherceg megjelent, mint partravetett hal, a hercegnő egyedi módon próbálta megoldani a helyzetet, hogy ne tűnjön annak, ami valójában volt. Yang Yan szöktetési módszerén is majd meghaltam a nevetéstől. Na ezért is imádom, mert ilyen kis hóbortos a lelkem!Még mindig maradok nála, de a Koronaherceg is, a Kilencedik herceg is nagyon jól alakít, sőt Peng Peng és Bébi is. Egyszóval mindenkit imádok.
Köszi az élményt! Sok-sok ilyen jó fordítanivalót kívánok még neked!
Kriszti! Tegnap este komoly elvonási tüneteid lehettek! Nem baj! Hamar eljön a hétfő.
Így könnyebb kibírni, hogy közben is jött négy rész. Ha ügyes vagyok, ezután is tudjuk
így csinálni.
Jót nevettem magamban, amikor a harci jeleneteket említetted, mert eszembe jutott,
amikor azt mondtad, hogy ha kard van az emberek kezében, neked az már neked jöhet.
Tudom, már nem nagyon figyelünk ilyesmire, de nekem, aki a fordítás során lassabban,
látja a videót, feltűnt, milyen kevesen voltak a harci jeleneteknél, és a katonai bázison
is.
A rendező elmondta, hogy kevés tagból állt a színészgárda, és a statisztáknak több
szerepük is volt. Ma észre is vettem egy ilyet. Az egyik jellegzetes arcú férfi hol futár
volt, hol nindzsaszerű ruhába öltözött bérgyilkosszerűség.
A partra vetett Korona(hal)hercegen szintén jót nevettem. Amikor magához tér, azonnal
kérdőre vonja a feleségét, hogy miért olyan hiányosan van felöltözve. És ahogy néz közbe!!

Füleske megmenti a Koronahercegnőt, a 9.-re marad az "utómunka", a pátyolgatás:

Még mindig maradok nála, de a Koronaherceg is, a Kilencedik herceg is nagyon jól alakít, sőt Peng Peng és Bébi is. Egyszóval mindenkit imádok.
Rita ismét egy nagyon szórakoztató, jó kis sorit hoztál nekünk.
Sokat nevettem, ami most nagyon kellett a Szöul után.
Már az elején tetszettek azok a kalaeidoszkóp szerű képek, de az egész színes kavalkád is. Ha nem írod, hogy kevés költségvetésű a film, ezért szegényes a kivitelezés, nem jutott volna eszembe. Jól megoldották a tér kitöltését a sok selyemvirággal, lebegő könnyű ruhákkal,csak a fiuk hátán lévő szerkezetet nem tudtam értelmezni, lehet, hogy nem is kell. Egyébként is szeretem a kínai történelmi filmek jelmezeit, sokkal pompásabbak pl. a koreainál.
Csatlakozom a koronaherceg/császár pártiak táborához.

..de most nemtudom hogy csak nekem -e de egyre jobban és tobbszor jon a kisordig és sugja jo hangosan a fulembe hogy...Bu Bu Jing Xin.....Bu Bu Jing Xin...már mikor a felséges nagymamát emliteték és a hercegek igaz ott a 4 ,8, 10,14 és a tobbi herceg szerepelnek és a kis cserfes Roxy de nekem nagyon ugy tunik uj kedvenc sorink a Lépésrol-lépésre uj feldolgozása sok sok humoral fantasztikus szereplo gárdával ,hatalmas alakitásokkal nekem nagyon-nagyon tetszik ,ha tévedek mert miért ne tévedhetnék és én értelmezem félre a két sorozat kozti osszefuggést akkor elore is bocsánat érte...sokára lesz még vasárnap reggel és bár akkor ujbol munka van de felkelek hajnalban hogy megtudjam nézzni az uj részeket még frissiben...
pontosan a kisordog miatt...Szép hétvégét kivánok esernyo és meleg pulover menteset hisz még nyár van.....
köszönöm a feliratokat és nagyon fogom várni a hétföt meg a csütörtököt