Kicsit zűrös napjaim voltak ezért csak most néztem be és látom új sorozatba kezdtél,első benyomásom pozitív, de most megint gyűjtögető leszek,csendben figyelek

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!!

babi2377 írta:Köszönöm a feliratokat.
milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöm az első feliratokat!Nagyon vàrom hogy miyen lesz ez a sztori!Kellemes ünnepeket kívánok és mindenkinek jó mozizást
kudoba írta:Kedves Rita!
Köszönöm, hogy fordítani kezdted ezt a sorozatot. Mind a When a Snail Falls in Love és a Love Me If You Dare is a kedvenc kínaí sorozataim közé tartozik biztos vagyok benne, hogy ez is izgalmas és szórakoztató sorozat lesz.
Még egyszer köszönöm.
Polaris írta:Szia Rita!
Kicsit zűrös napjaim voltak ezért csak most néztem be és látom új sorozatba kezdtél,első benyomásom pozitív, de most megint gyűjtögető leszek,csendben figyelek.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!!
Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm az új izgalmas sorozatod első négy részét.Még nem találkoztam olyan történettel, ahol mindkét főszereplő elveszíti az emlékezetét. Biztosan érdekes lesz ahogy megtalálják őket.
Lassan megszokom a új színészek arcát is, még nem láttam őket.
Máris lehet izgulni, találgatni.
Jó kis csapat gyült össze már így az elejére a topikban, ...lesznek elemzők bőven.
![]()
![]()
Csak bámulom Jin Xi nyomozónő, tűsarkú cipős terepmunkáját. Kíváncsi lennék a valóságban hogy bírná. A nyalókás jelenetekkel a rendező Kojakra emlékeztet, biztos nem véletlen.![]()
virag1 írta:Kedves Rita !
Gyorsan megnéztem a 4 részt.
Tényleg nagyon jó. Eddig nagyon tetszik, szeretem a gondolkodós, logikati sorozatokat.
Ahogy irod másutt, még egy jó pár részt kell várnunk amikor még jobban összehókuszálódnak a dolgok.
Na nem baj igy jó.....................
Megint lenyűgözött a rendezők idétlensége, rendőrnőnk tűsarkú cipőben van állandóan és mindjárt az elején a távfutás......................Ha ha ha.
Mégegyszer köszönet az új érdekes sorozat forditásáért.
![]()
![]()
![]()
![]()
novcsi6 írta:Kedves RIta!!!
Nagyon szépen köszönöm a frisst! Alig várom hogy belenézhessek az első részekbe.![]()
![]()
BOLDOG KARÁCSONYT kívánok Neked és Mindenkinek!!!!!!!!!
cicus írta:Szia Rita,elkezdtem nézni a sorozatot,de csak 2 részt tudtam,mint kiderült szerencsére,mert
kicsit csúszott a felirat és gondoltam utána nézek.Olvastam,hogy újra felraktad,így most a 3.-tól töltöm le én
is az újatAzért előljáróban megjegyzem,hogy jó lesz ez,ahogy írtad is.A nyomozónő még itt az elején nagyon
öntelt,picit túlteng nála az ego és jókat nevettem amikor megláttam,hogy még bevetésre is tűsarkú cipőben megy,
a csúcs pedig amikor üldözik a feltételezett tettest rohan árkon bokron kerítésen,szóval az nagyon vicces volt.
Eszembe jutott a hugom aki még a konyha felmosást is magassarkú szandálban csinálta,de futni azért ő sem tudott
benne.Már most az elején érdekes a történet és biztos az,hogy mind a két főszereplő amnéziás jelent valamit,talán
még ismerték is egymást,de inkább nem találgatok,szépen megvárom mi történik.Holnap folytatom a
nézést és majd jövök.Köszönöm szépen a linkeket,nagyon aranyos vagy hogy elküldted.![]()
Na lejött a 10. video is,de már ragad le a szemem és inkább tiszta fejjel akarom nézni a következő részt
Jó éjszakát szép álmokat(reméljük a miénk nem rémálom lesz
Emma11 írta:Köszönöm szépen a első négy feliratot!
Kellemes Ünnepeket!!!
Marika44 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a karácsonyi ajándékot, nagyon megörültem mikor megláttam, azonnal kibontottam és meg is néztem.
Ma pedig végeztem a karácsonyi előkészületekkel, és ismét itt ülök a képernyő elött, ugyanis duplázni fogok.
Igy szoktam sorozatokat nézni, jobban közelebb kerülnek a karakterek, és a későbbiekben is sokat segít átlátni a történetet, mert minden szónak
minden apró mozzanatnak jelentősége van. Az eddig látottak alapján is csak annyit mondhatok, hogy nagyon tetszik, biztos hogy többszörös ujranézős
lesz .
Boldog Karácsonyt kívánok Neked és kedves családodnak valamint minden ide látogató fórumozó társamnak.
Marika
dolores953 írta:Kedves Rita
Köszönöm az újabb sorozatod első lefordított négy részét.![]()
A főszereplő férfit láttam már a Love 020 c. sorozatban, a női főszereplő pedig a
Legend of Lu Zhen c. sorozatban játszott mint a császár első felesége.
De most ezt a sorozatot az első számú kedvencem QÍ Ji miatt fogom megnézni.
Ő róla van szó, a spoiler alatt Kosztümös szerepben.
Spoiler: mutasd
Kíváncsi vagyok mit fog alakítani.
f.ági írta:Szia Rita!
Végre sikerült megnéznem a négy részt.
Jó lesz ez nagyon!![]()
Tetszik az amnéziás kettős egymáshoz viszonyulása. Mi lesz itt még mire vége lesz!![]()
Rákukkoltam a szereplőkre, de a kinaiaknál azért nem olyan közlékenyen teszik közzé róluk az adatokat, mint pl. a koreai szinészeknél.
Első benyomásos kedvenc Johnny Bai Yu, tetszik a mosolya. Ahogy néztem nem sok eddigi sorozata volt, van benne történelmi is, biztos jól is áll neki a szerep.
Valahogy a dokival nem tudok dűlőre jutni, zavar benne valami, de majd kiforrja magát a dolog.
A tűsarkút én is néztem, hogy hogy lehet ebbe ily módon közlekedni, meg egyebek. Nekem a törött bokámmal ez elképzelhetetlen már.
Nagyon tetszett az ételtartó dobozka. Ha jól láttam fémből volt.
Párszor azon gondolkodtam a nyalókát illetően, hogy : na most fog leszaladni a torkán. Aztán persze megúszta.![]()
El sem merem képzelni mennyit fogyasztott el belőle a forgatás alatt, meg ráadásul cukorkák is voltak még mellé. Jó neki, ha nem hizott pár kilót. :-Spoiler: mutasd
Szép karácsonyt, meghitt pillanatokat, békés családi együttlétet kivánok Mindenkinek!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég