Köszönöm szépen az új részeket!

gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 25-26-27. részek feliratainak a fordítását.
Nem volt semmi ez a három rész.Nagyon haragudtam az ügyvédre, de nem mindenért okolható, Ő alapból egy mocsok(már elnézést a kifejezésért.)Ahogy néha sunyiba mosolyra húzódott a szája, milyen önelégült volt.Igazán Wu Tong volt akire nagyon haragudtam, mert mindenkire tekintettel volt csak a saját férjére nem. Nem lehet, hogy mindenkinek megfeleljünk és mindenki igényét kielégítsük, és persze én-mi nem számítunk, és nem venni észre, hogy csak kihasználnak.
Nem nagyon hiszek ebben a boldog család egyesítésben, mert 30. év alatt olyan sok vélt - valós probléma merült fel, hogy nehéz mindent elfelejteni.Természetesen most is csak kizárólag Zhong Muo tett azért, hogy jobban legyen az apja.
Ez a három rész most nagyon keserűre sikerült, de azért, hogy szépen elindulhassunk az édes dolgok felé.
Szép napot kívánok.Marcsi
zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm szépen a 25,26,27, részek fordítását...én nekem hol fel ment a cukrom..hol meg leesett
én haragszom WT-re
a fene nagy békéltetésben a ZM -re nem igazán van tekintettel a 30 éves fájdalmat nem lehet csak úgy ripsz-ropsz elfelejteni ...ehhez idő kell .pedig a férfi igazán szerelemmel ..és lovagiasan bánik WT-vel ..Hááát ZM anyjának meg jót tett a agyvérzés ..mert hol meg enyhült hol meg fel forrt ..van valami előre lépés eddig csak dühöngött ..XJ meg érezni ..hogy nem stimmel a kibékülés gondolata sem ..
Köszönöm ..
ajussi írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az új részeket!
Nita1987 írta:Nagyon szépen köszönöm az új részeket![]()
nb76 írta:Szia Rita, nagyon szépen köszönöm a 25-27. részeketMa a keresztfiam lefoglalt, holnap anyumnál lesz, oda is megyek, úgyhogy elnapoltam a filmezést. De annál jobb lesz majd az újabb mini-maraton.
mkatinka írta:Rita köszönöm szépen az újabb részeket!
Az előző három nagyon jó volt, majdnem egyben megnéztem őket!Most minden fordításodat viszem( Doggy Poo, Noodle Road)és Loving, de nagyon be kell osztanom ,mikor tudom megnézni őket.Nagyon zsúfolt most az életem, tavaszi munkák ideje is van, állandóan kifutok az időből.Majd talán éjszakánként egyet-egyet,mivel a hsz-at ma mind elolvastam és nagyon kiváncsi vagyok az új epizódokra!
gyomar írta:Kedves Rita és Kriszti!
Nagyon szépen köszönöm nektek a 25-26-27. részek feliratainak a fordítását.
Nem volt semmi ez a három rész.Nagyon haragudtam az ügyvédre, de nem mindenért okolható, Ő alapból egy mocsok(már elnézést a kifejezésért.)Ahogy néha sunyiba mosolyra húzódott a szája, milyen önelégült volt.Igazán Wu Tong volt akire nagyon haragudtam, mert mindenkire tekintettel volt csak a saját férjére nem. Nem lehet, hogy mindenkinek megfeleljünk és mindenki igényét kielégítsük, és persze én-mi nem számítunk, és nem venni észre, hogy csak kihasználnak.
Nem nagyon hiszek ebben a boldog család egyesítésben, mert 30. év alatt olyan sok vélt - valós probléma merült fel, hogy nehéz mindent elfelejteni.Természetesen most is csak kizárólag Zhong Muo tett azért, hogy jobban legyen az apja.
Ez a három rész most nagyon keserűre sikerült, de azért, hogy szépen elindulhassunk az édes dolgok felé.
Szép napot kívánok.Marcsi![]()
szeva írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen a 22-27. részeket! Fórumot olvasva szinte mindent leírtak az
előttem szólók. Én is nagyon haragudtam WT szüleire, főleg az apára. Szerintem csak saját magára
gondol a lánya szinte nem is érdekli. Az ügyvédet eddig se szerettem, de most aztán végképp nem bírom.
Állítólag nagyon szereti WT-t és mégis kihasználja a végtelenségig, őt sem érdekli, hogy megbántja WT-t.
Szerintem sem őszinte a békülési szándéka! WT-re is haragszom, mert nem lát az orránál tovább, így mindig
félreértik, ráadásul ő sérül meg. ZM anyja egy hárpia, nagyon utálatosan viselkedik, ő is csak saját magára
gondol, nagyon önző! Kíváncsi vagyok, hogyan alakul tovább a sorsuk! További szép hetet kívánok!
Anyecska írta:Szia Rita!
Tegnap végignéztem mind a három részt. Egyetértek az előző hozzászólókkal. Az ügyvéd úr tényleg minden hájjal megkent, ami nem lenne baj, de csak a saját érdekei szerint használja ezt a képességét, WT-t eszközként felhasználva. Igazából WT-n akadtam ki, de már látom nem vagyok egyedül. Ez a leányka olyan jóindulatúan naiv, hogy időnként már más szót kéne rá használni. Például a vacsora jelenet. Ahelyett, hogy élvezte volna a szerelmes férje társaságát, jó időzítéssel tette tönkre az egészet. Nemcsak, hogy magától nem látja be, milyen helyzetbe keveri újra és újra a sógor, de hiába is beszélnek neki. Ezt a férje biztosan nem fogja sokáig tűrni. A mama padig szörnyű, a koreai újgazdag anyósokra hajaz.
Erre gyönyörű tavasz van. Mindenkinek szép napot!
Gabóci5 írta:Marcsi minden szavaddal egyet értek.Én is Wu Tongra haragszom most a legjobban, mert naívul azt képzeli, hogy az ő tisztje a testvéreket kibékíteni, és megfeledkezik az igazi feladatáról,hogy mindenben a férje mellett álljon, és őt segítse. Nem veszi figyelembe a titkár figyelmeztetését sem. Komoly bajok lesznek a makacs kitartásából.
A józan ész tanácsát milyen nehéz elfogadnni, ez igaz Yue Qi -ra is.
ZM anyjának viselkedése kritikán aluli, elfogadhatatlan!Wu Tonggal kapcsolatban saját magából indul ki, a múltbéli sérelmeiből.
Gabóci5 írta:megfeledkezik az igazi feladatáról,hogy mindenben a férje mellett álljon, és őt segítse.
B.Marika írta:Szia Rita! Sokat mérgelődtem én is az e heti részeken! XJ-t kezdetek óta nem szívlelem, és már nem is fogom megszeretni az biztos. Annyira átlátszóan trükközik csak WT és YQ nem veszi észre. Tutira most is forgat valamit a fejében. Apuka sem semmi, azt hitte 30 év után a nyakába borul ZM. WT idegesítően naiv, szemellenzőt visel YQ-val együtt. Anyukáról már nem is írok semmit. ZM-t nagyon sajnáltam. Remélem ezután már csak jó dolgok történnek vele. Két kedvencem TT és JO most is nagyon cuki volt.
Köszönöm a feliratokat!
Szép hetet kívánok!
Kriszti007 írta:Jönnöm kellett, mert úgy látom, az ügyvéd úr védelemre szorul.![]()
Nem kell szeretni, csak kicsit az ő helyzetébe belegondolni és megérteni, hogy miért viselkedik így. Nem szép ugyan, amit tesz, de akkor sem kell mindjárt lenyakazni. Apukát bántsátok helyette!![]()
Lehet, egyedül maradok a véleményemmel, de nem bánom.
gyomar írta:Kedves Rita!
Ismét bearanyoztad az estém,Amikor olvastam Anyecskának írta válaszod, hogy felveszed Toldi Mikóssal a kapcsolatot petrence rúd ügyben nem bírtam abba hagyni a vigyorgást.
Mert láttam lelki szemem előtt ahogy a mi Ritánk megy a vállán egy rúddal.
Szép estét kívánok.Marcsi![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég