Kata58 írta:Sziasztok! Bár már késő van, mégsem akarok úgy lefeküdni, hogy nem számolok be az élményeimről! Akkora csavarok voltak ezekben a részekben, hogy csak tátottam a számat a " mi van" érzéssel a szívemben és a fejemben

.Hát igen erre is jó az éber kóma, hogy meghallgasson egy szívhez szóló vallomást...Wolframtól! annyira örültem ennek a jelenetnek a gyengédségnek! hogy igyekeztek mindent hallani az ajtó túloldalán...sikertelenül. Yanzi apját sem kell félteni...ért ő fél szóból és tekintetből is. Manna időnként majd a bőréből ugrik ki sikertelenségeitől, én meg vitustáncot járok az örömtől, hogy megint hoppon maradt, nem úgy jönnek be a bizonyítási képzetei ahogy szeretné. A tábornoktól a hányinger kerülget, nem is írok róla, mert kár a vacsoráért!
A nagy csata egymás között a klisék megszerzésére, és a gyermek életének veszélybe sodrásával kissé felhúzott érzelmekkel néztem a haddelhadot. Majdnem rajtavesztettek. Manna kivételesen rendes volt később a templomnál időnként nagyon ügyesen göngyölget... A kínai nacionalistákat és a kommunistákat is sajnáltam. Kiváncsi leszek, mire lesz magyarázat a sok halottra.! Mindenesetre Wolfram és Yanzi remekül összedolgoztak! Izgatottan várom a továbbiakat..de megmondom őszintén kicsit lesegettem és

igen szuper pillanataink lesznek ...kivételesen örültem a lövöldözésnek...csak az a baj, hogy olyan értékes emberek hullanak...de tudják mire adták fel az életüket, még így is a küldetést siker koronázza.! Anyukája is néha olyan értetlen, még veszélybe sodorja Yanzit...nem véletlen az apja a támasza ebben a háborúban is. A bankos kalandon meg jót lehetett nevetni a bevált javításokkal...xd..úgy aggódtam hogy hogy jön ki...

szuper kis akció volt ---Na meg a kémény

Szia Kata ! De jól tetted, hogy megírtad a véleményedet a látottakról! Ha kiteszek új részeket
mindig nagyon várom, hogy megírjátok, ti is olyannak látjátok-e őket, mint én.Magam miatt is, és miattatok is vártam már, hogy még romantikusabb részek is legyenek.
A heti négyesben ezt is megkaptuk, bár nem hiszem, hogy ettől jóval többet is láthatnánk.
Biztos vagyok benne, hogy ez csak egy mellékes, és nagyon vékonyka szál a sztoriban, mert
most tényleg nem a kémek szerelmi életén van a hangsúly, de ettől függetlenül nagyon jólesett
nekem is látni YZ-t és W-ot együtt.
Mint ahogy jólesett megtudni, hogy Song Miannak, és Tianmo-nak van egy kisfia. Erről sem
tudtunk meg a klisés jelenet előtt részleteket, és utána sem foglalkoztak vele tovább, mert
ez is mellékes szál.
Én is azt mondom, hogy Tianmo nem jó ügynöknek, és ezt a férjének is tudnia kéne, és nem
kéne a feleségét túlzottan belevonni a háborúba. Többször meg lehetett figyelni, hogy rá van
írva az arcára, ha nem mond igazat. Manna bezzeg úgy olvas a barátnője reakcióiból, mint
egy könyvből. Azonnal látja, ha Tianmo mást mond, mint a valóság.
Song Mian is nagyon jó emberismerő, tudván tudta, hogy mekkora kockázatot vállal, ha TM-ra,
bíz ilyen kockázatos feladatot, úgy, hogy még a kisfiukat is belevonja.
Sajnos Manna kudarcai nálam is előhozzák a gonoszabbik énemet, és mérhetetlenül tudok
örülni ha bosszankodni látom. Ha nem a japánoknak dolgozna, sem bírnám ezt a lányt. Nem
szeretem az örökké ezerrel pörgő, pattogó, fúriákat. Nem tud lazítani, kikapcsolni, mindig
nyomoz, figyel, les... soha nem mosolyog, csak a szigorúan merev arcát látni. A Különleges
Erőkben az a legszörnyűbb, hogy csupa kínai dolgozik benne, és sorra kínozzák, gyilkolásszák
a sajátjaikat Qing Mu, Watanabe, és Oshima nagy-nagy örömére. Azok röhögnek a markukba.
Hogy megdöbbent Manna, amikor a titkos parancsot olvasta, amiben az állt, hogy a civileket
is pusztítani kell, nemcsak a katonákat. Már itt is gondolkodóba esett, azért is mondta neki
Oshima, hogy:

Yanzhi anyukája semmibe sincs beavatva, azért olyan értetlen. Ő sem kémtípus, YZ és az apja
jobbnak láthatta, ha nem mondanak el neki semmit, nehogy bajba sodorja őket. Az a legjobb,
ha természetesen viselkedik, és nem folytat erőltetett beszélgetéseket a lehallgatókészülékekkel
teletűzdelt nappaliban.
Wolframot végre meg fogják gyújtani. Jó volt látni, hogy egy felsőbb kapcsolatát vesztett kém,
hogyan találkozik az új összekötővel. Mi alapján azonosítják be egymást. Itt is egy vers két sora
volt az azonosító, mint Yan (dupla vadlúd) kettős ügynök esetében.
Igen, Wolfram és YZ remekül összedolgozik. Mindkettő nagyon okos, és talán Wolfram az, aki
a legjobban ért a lány nyelvén. Mellette soha nem pökhendi. Nem úgy, mint Manna mellett.
Minden alkalmat megragad, hogy bosszantsa volt barátnőjét, kihasználva, hogy úgysem tehet
ellene semmit: