f.ági írta:Szia Rita!
A lemaradásommal most nagyon jól jártam. Négy részt néztem egyszerre. Végre volt időm és nem a fáradság győzőtt éjfél felé, amikor nekikezdtem.
A legnagyobb mondhatni pozitiv csalódás volt - jó azért nem 100 %-osan pozitiv a nő még igy sem

- YK mostoha anyja. Jókat derültem a haspókságán. Lesz még ott is kalamajka, mert Gou Gou nevelőanyja sem arról hires, hogy a száját mindig be tudja fogni. Elég egy elszólás és ott is elindul a kombinálás, mint Yo Xin esetében.
Remélem Gou Gou apja nem hagyja abba az agyalást.
A kislány tünemény, hiába tudjuk ki az igazi anyja, a szókimondásával és az ezekhez tartozó reakcióival igazi gougou gyerek

Remélem az anyjának okoz majd egy pillanatnyi lelkiismeret furdalást, ha meglátja. Többet nem is nézek ki belőle. Csodáltam az apját a lelkiereje miatt, amikor találkozott az exével, de nagyon jól állt neki.
YK humorát, szócsatáit az apjával nagyon birom. Végre van a családban egy szövetségese is, a visszatért nagynéni személyében.
De hogy megint hogy ért véget az utolsó rész! Kinéztem egy bunyót azért

Gou Gou bekeményitett valamennyire a nővérével szemben, de azért még gyakorolnia kell, mert a jó lelkét még mindig megszorongatja az a kigyó. Bizom azért a nagymamában, hogy megmarad védelmezőnek.
Köszönöm Rita a előző kettőt és a mostaniakat is.
Szia Ági! YK anyja olyan furcsa nekem. Eddig sem tudtam hová tenni, most sem.
Törtető, a fiát helyezi mindig előtérbe, de nem látom azt a nagy gonoszságot már
rajta, mint amikor a fiúk kicsik voltak. Néha olyan együgyűnek tűnik számomra.
GG mostohája már az első napokban jól megbánja, hogy előre elkérte egy évi
fizetését. Jót röhögtem rajta. Mégsem annyira együgyű YK mostohája!
Igen, elszólja magát YX anyja, meg is lesz belőle a kalamajka.
Nagyon tetszik a guoguo gyerek megfogalmazásod!

Hát igen, az ő esetében is
látszik, hogy mennyit számít a nevelés.
Yun Kai, az anyai nagynéni, GG és Le Tong nagyon erős szövetségesek lesznek, az már
biztos! Az apai nagynéni szerintem a magánélete rendezésével lesz elfoglalva.
Yun Kai és Yun Zhe nem zavarják egymás köreit. Nincs köztük konfliktus egyébként.
Ennek rendkívül örülök. Elég ide Yu Xin, nem kell több gonosz.
Nagyon szívesen!