Nagyon köszönöm az újabb részeket, ezt a hihetetlen gyorsaságot!!

Kellemes hétvégét!

nildiko írta:Kedves Rita, én veled haladok,mármint a fordítással, a fordítóval.
DE, ami még nem fordult elő eddig, ezt a sorozatot meg kell néznem egyben /maratonozva/ is.
Remélem, hogy később is így gondolom.
Annyira szép, aranyos, kedves.
Köszönöm még egyszer, szóval hét végére 3 részt szánsz nekünk. Így legyen, netán mégsem sikerülne 3, akkor annyi lesz, amennyi időt tudtál rá szánni.
Mostanság filmeket nézek, azok rövidek, és ha lesz itt felirat rögtön rácuppanok.![]()
Jó éjt.
VidékiÉva írta:Remélem beválik az előérzeted és a következő sori is ilyen jó lesz. Most viszem a maradék videót. Köszönöm szépen és jó pihenést!
Ir-csi írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az első tizenegy részt!![]()
Amiket irtam volna, azt már többen megtetették előttem![]()
![]()
![]()
Kíváncsi vok a történet folytatására, az apa indokaira és persze a "másik" férfi megjelenésére
szilagyongyi írta:Drága Ritánk! A tíz-tizenegyedik rész, aminek fordítását nagyon köszönöm, gazdagította a történetet.
A forgatókönyv nagyon jól sikerült, érdemes lesz utána néznünk az író egyéb munkáinak. Ritkán sikerül több síkon vezetni egy sztorit úgy, hogy mindegyik egyenrangú maradjon, és mindegyik szálon szívesen utazzunk előre. Ügyes, nagyon ügyes a karakterek megformálásában is. Yin Hui belépett a történetbe, és azonnal megszerettem. Nagyon rendes ember. Szeretném, ha boldog lenne.
Úgy érzem, hogy ideillik Jimmie Davis hasonló című dalának Jasmine Thompson által előadott feldolgozása.
Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!
Magdimama írta:Kedves Rita! Hétfő óta vendégeim voltak.Az imént kísértem ki Őket a kapuig.Látom,már gazdagodtunk újabb két résszel,nagyon szépen köszönöm.Töltöm és nézem,míg kicsit kifújom magam.Üdv.Nagyi!![]()
![]()
wsxwsx18 írta:Szia Rita,
Nagyon szépen köszönöm az új részeket, még aznap meglestem őket, csak este már nem volt időm megköszöni.
Még mindig a rabja vagyok a sorozatnak, nagyon várom már a folytatást. Nagyon meglepettHirtelen most már csak ennyire emlékszem a sorozatból, ami felkeltette az érdeklődésemet.Spoiler: mutasd
Jupiter88 írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm az újabb részeket, ezt a hihetetlen gyorsaságot!!![]()
"Rájuk is vetem magam"
Kellemes hétvégét!
milomartin írta:Kedves Rita!Már vittem is!Köszönöm az ujjabb részeket
Kata58 írta:Köszönettel vitem az újabb részeket! megyek ezerrel nézni a feliratoddal!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket ! Sajnos az előző részeket már az nap megnéztem ,nem bírtam ki ,mivel írtad ,hogy sok mindenre választ kapunk ! igen most már értem miért ez a nagy tartózkodás Mosheng részéről .Sajnos nem értem az apját ,jól magára hagyta az idegenbe ezt a kislányt .Nekem nagyon színpatikus Mosheng férje ,biztos hogy szereti a lányt és nem engedi át könnyen Yichennek . A fényképész srác nagyon remélem hogy nem jön össze Yichen húgával ,nem szeretem azt a nőt ,reménykedek hogy a Mosheng barátnőjével jönnek össze ,igaz hogy tűz és víz a két fiatal ( a Modellre ) gondoltam ,de ez nagyon izgalmas lenne !Szép és jó hétvégét kívánok .Várom a következő részeket .Szeretettel Erzsébet !
novcsi6 írta:Szia! Nagyon szépen köszönöm az újabb 3. részt![]()
![]()
Engem teljesen beszippantott.
![]()
![]()
Úgyhogy egy kicsit előre kukukcskáltam.....![]()
cicus írta:És már megint nem akartam hinni a szememnek,pedig
tudtam így leszKöszönöm szépen drága Rita és,
ahogy a többiek is írták rávetem magam![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég