My Sunshine + rendezői változat (online is nézhető)

Jupiter88

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (11/32)

HozzászólásSzerző: Jupiter88 » 2017. augusztus 25. 19:07

Kedves Rita!

Nagyon köszönöm az újabb részeket, ezt a hihetetlen gyorsaságot!! :-bd ^:)^ "Rájuk is vetem magam"

Kellemes hétvégét! :flower1:
milomartin

Re: My Sunshine / Napfényem (2015) (14/32)

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. augusztus 25. 19:07

Kedves Rita!Már vittem is!Köszönöm az ujjabb részeket :x
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. augusztus 25. 19:21

Kedves Rita ! Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket ! Sajnos az előző részeket már az nap megnéztem ,nem bírtam ki ,mivel írtad ,hogy sok mindenre választ kapunk ! igen most már értem miért ez a nagy tartózkodás Mosheng részéről .Sajnos nem értem az apját ,jól magára hagyta az idegenbe ezt a kislányt .Nekem nagyon színpatikus Mosheng férje ,biztos hogy szereti a lányt és nem engedi át könnyen Yichennek . A fényképész srác nagyon remélem hogy nem jön össze Yichen húgával ,nem szeretem azt a nőt ,reménykedek hogy a Mosheng barátnőjével jönnek össze ,igaz hogy tűz és víz a két fiatal ( a Modellre ) gondoltam ,de ez nagyon izgalmas lenne !Szép és jó hétvégét kívánok .Várom a következő részeket .Szeretettel Erzsébet !
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 25. 19:28

Köszönettel vitem az újabb részeket! megyek ezerrel nézni a feliratoddal! :)) :)) :)) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. augusztus 25. 21:05

Szia! Nagyon szépen köszönöm az újabb 3. részt :)
:)) :)) Engem teljesen beszippantott. :)) :))
Úgyhogy egy kicsit előre kukukcskáltam..... :ymhug: =))
cicus

HozzászólásSzerző: cicus » 2017. augusztus 25. 21:07

És már megint nem akartam hinni a szememnek,pedig
tudtam így lesz :x Köszönöm szépen drága Rita és,
ahogy a többiek is írták rávetem magam :)) :-h
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. augusztus 25. 21:16

Rita!
Köszönöm az újabb részeket, már tűkön ülök!!! :littlehearth:
:movingflower: :flower1: :movingflower: :flower1: :movingflower:
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2017. augusztus 25. 21:35

Hàt mit is mondjak !Elképesztően jó részek voltak!Már most várom a folytatást!Belkukucskáltam a következő részekbe is és már nagyon izgatott vagyok !!!!Még egyszer köszönöm ezt az elképesztöen jó sorozatot!!! :x :x A kínai sorozatokat jobban kedvelem már mimt a koreait pedig azzal kezdődött a rajongàs.Nagyon jó hétvégét kívánok neked!!!!Te az enyémet bearanyoztad
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. augusztus 25. 22:27

Itt vagyok én is...úgy döntöttem, hogy mégis most és nem holnap írom le az érzéseimet! hiszen az előbbi résznél is alig bírtam megállni, hogy ne írjak rögtön ezekről a részekről is, hiszen nem volt megállás, ezt nézni kell tovább, ha van felirat, ha nincs,...nem probléma /Persze eljön az az időszak, amikor már nagyon kell a felirat..tucatnyi megnézés után,/ mert nem lehet betelni a lelki vivódásnak ezzel a überelhetetlen érzékelésével...elképesztő milyen finoman, lágyan időnként keményen, önmagukat szinte ostorozva az emlékekkel, párhuzamban a most megélés alattival. Nem csak a színészek játéka, hanem az operatőri, fényképészeti, zenei, rendezői összhang olyan magas fokát látjuk itt, hogy az ember szájtátva, lélegzetvisszafojtva figyel minden pillanatra...egyiknél még lassú folyam, de csak azért, hogy hirtelen majdnem hurrikánná alakuljon az összhang!
A volt férj is most jön rá mit veszithet, ha nem szerzi vissza Moshenget. Kissé piszkos trükkhöz nyúl! Mosheng anyjának reakciói valami hidegleléses ...érzetet kelt, szemben az apjáéval, ahol csodás összhang volt. Annál inkább is érthetetlen a tette. A házasság megint egy furcsa húzás volt, és mondhatni a záróképek alapján tényleg az utolsó pillanatban!
A kórházi pillanatok megint csak izgalmasak voltak, az együttérzés és a riadalom majd az elhatározás..elutasítás, vágyakozás, büszkeség..,rendreutasítás, majd a szinte parancs..ki látott már ilyen lánykérést... :)) .az emberben megfagyott a vér...de Nem lehetett tovább halogatni a dolgokat..szóval nagyon várom a folytatást...köszönöm a fordítást még egyszer! szép pihentető álmokat! :ymhug: i-) :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. augusztus 25. 22:54

Kedves Rita !

Köszönet az utobbi részek fordításáért.
Jó kis mese mert érdekes érzéseket mozdít meg ahogy olvasom másokban is.
Továbbra is azt látom hogy a nem beszáljük ki mert nem érdekel. Ez általában nem igazán jól működik.
Rendben most összeházasodtak de ez .......... dac , harag, megmutatom csak azértis.
Igen mind a kettő szereti egymást akkor miért nem lehet megbeszélni, jobb a belső vivódás ???
Na majd látjuk a folytatást.

:flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
tanni

HozzászólásSzerző: tanni » 2017. augusztus 26. 1:16

Drága Rita!
Hálás köszönet az új részekért, a kedvességedért!
Best of Rita! Yupiiii! :ymparty:
Szép hétvégét kívánok!
Tanni
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 5:17

nildiko írta:Kedves Rita, én veled haladok,mármint a fordítással, a fordítóval.
DE, ami még nem fordult elő eddig, ezt a sorozatot meg kell néznem egyben /maratonozva/ is.
Remélem, hogy később is így gondolom.
Annyira szép, aranyos, kedves.
Köszönöm még egyszer, szóval hét végére 3 részt szánsz nekünk. Így legyen, netán mégsem sikerülne 3, akkor annyi lesz, amennyi időt tudtál rá szánni.
Mostanság filmeket nézek, azok rövidek, és ha lesz itt felirat rögtön rácuppanok. :-h
Jó éjt.

Kedves Ildikó! Tökéletesen megértelek, és még csak ezután fogod megnézni az újabb három
részt! Vigyázz, a sori még jobban be fog húzni!

Írtam már, hogy úgy jártam, hogy miután befejeztem a sorit, szinte azonnal kezdtem is újra.
Pedig nem akartam, de nem tudtam ellenállni neki.

Nagyon szívesen!

Ez a kérdés mindig elhangzik Lao Yuan szájából, ha Yichen nem a megszokott módon viselkedik:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 5:48

VidékiÉva írta:Remélem beválik az előérzeted és a következő sori is ilyen jó lesz. Most viszem a maradék videót. Köszönöm szépen és jó pihenést!

Nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Nagyon szeretném, hogy úgy legyen!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 6:04

Ir-csi írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az első tizenegy részt! ^:)^
Amiket irtam volna, azt már többen megtetették előttem :flower1: :littlehearth: :)
Kíváncsi vok a történet folytatására, az apa indokaira és persze a "másik" férfi megjelenésére :-?

Kedves Ir-csi! Boldoggá tesz, hogy csatlakozol hozzánk! Jó régóta ismerjük egymást, de ha jól
emlékszem, még soha nem néztünk együtt sorozatot.

A MÁSIK megjelenése persze bekavar hőseinknek, de nem úgy, ahogy számítanánk rá, nem a sablonok
szerint. Ebben a sorozatban minden olyan lágyan, finoman, puhán, durvaságtól mentesen van elintézve,
ez is.
Ez jutott eszembe a két szerelmes férfiról...
Spoiler: mutasd
Két nemes vad csatája a nőstényért.

Nagyon szívesen! Kellemes hétvégét kívánok!

Amit írtam még akkor is igaz, ha Ying Hui kezdetben nem egészen tisztességes eszközökhöz folyamodik
a csata kezdetén:

Kép
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. augusztus 26. 6:38

Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 12-14. rész feliratát és a munkádat. Szóval nem is olyan "kis aranyos" dorama?-látod így jár az, aki arról beszél, amit nem is ismer!:-)) Így első pillantásra aranyosnak tűnt. Hát majd meglátjuk.
Igen, török sorozatot is nézek, azonban elég sok gonosz sorozat van, azokat kihagyom, abbafejezem már az elején, de ez a Fatmagül ez nagyon megfogott, 80 részes és a felénél tartok, de nagyon jó sorozatnak tartom. Sok szeretettel: Ildikó :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 6:55

szilagyongyi írta:Drága Ritánk! A tíz-tizenegyedik rész, aminek fordítását nagyon köszönöm, gazdagította a történetet.
A forgatókönyv nagyon jól sikerült, érdemes lesz utána néznünk az író egyéb munkáinak. Ritkán sikerül több síkon vezetni egy sztorit úgy, hogy mindegyik egyenrangú maradjon, és mindegyik szálon szívesen utazzunk előre. Ügyes, nagyon ügyes a karakterek megformálásában is. Yin Hui belépett a történetbe, és azonnal megszerettem. Nagyon rendes ember. Szeretném, ha boldog lenne.
Úgy érzem, hogy ideillik Jimmie Davis hasonló című dalának Jasmine Thompson által előadott feldolgozása.
Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Kedves Gyöngyi! Egyetértek veled. Én is így gondolom, a visszapillantások nem alávalóbbak a
fősodornál, pedig ha valamit tudok utálni egy sorozatban, az a gyerekkori évek bemutatása.
Mindig alig vártam, hogy vége legyen, talán csak a May Queen volt ez alól kivétel.

A diákéveket is Wallace Chunggal és Tiffany Tanggal kezdték el forgatni, el is készültek 90 percnyi
anyaggal, de a produkciós társaság fiatalabb arcokat akart látni, így választották ki Leo Lu-t és
Wu Qiant, akikkel újra leforgatták az egyetemi éveket. De a rendező és az egész stáb nagyon
szerette a Wallace-Tiffany verziót is (és Tiffanyék is csalódottak voltak, hogy leváltották őket),
nem dobták ki a már kész másfél órányi anyagot, így született meg a My Sunshine 4 részes rendezői
változata. Azt is le fogom fordítani.

A dráma írója egy fiatal 35 éves nő, Gu Man, akinek az interneten megjelent regényei hihetetlen
népszerűségnek örvendenek. Eddig három sorozat készült belőlük, a Boss And Me, a Love O2O, és
a My Sunshine. Mindegyikhez van illetve lesz (My Sunshine) magyar felirat. A Sunshine-ról tudom,
mert olvastam, hogy a forgatókönyv írásában ő is részt vett.
Valóban érdemes rá odafigyelni. Ez a három sorozat igazolja, hogy el tudja varázsolni az embereket.

Nagyon szívesen! kellemes hétvégét kívánok!

Szegény Mosheng, amióta hazajött, állandóan azzal kell szembesülnie, hogy sok mindenért őt hibáztatják.
Az anyja szomszédja is lecseszi, hogy egy sort sem írt az anyjának, hogy magára hagyta évekig, pedig
pont az anyja volt az, aki azt mondta neki, hogy soha többé ne keresse őt:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 7:05

Magdimama írta:Kedves Rita! Hétfő óta vendégeim voltak.Az imént kísértem ki Őket a kapuig.Látom,már gazdagodtunk újabb két résszel,nagyon szépen köszönöm.Töltöm és nézem,míg kicsit kifújom magam.Üdv.Nagyi! :-h \:D/ :flower1:

Kedves Nagyi! Azóta már újabb három is érkezett! Az öt rész együtt már kismaraton.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon fogod szeretni őket!

Kellemes pihenést, és szép hétvégét kívánok!

Mosheng jó nagy adag kishitűségben is szenved, ha Yichenről van szó, részben ezért is
hezitál. De csak addig, amíg Yichen kollégája Xia Heng és Yimei elbeszéléseiből rá nem
jön, hogy a férfi mennyire szereti őt, és csakis őt:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 7:24

wsxwsx18 írta:Szia Rita,

Nagyon szépen köszönöm az új részeket, még aznap meglestem őket, csak este már nem volt időm megköszöni. :(
Még mindig a rabja vagyok a sorozatnak, nagyon várom már a folytatást. Nagyon meglepett
Spoiler: mutasd
amikor a szemünk elé vetették, hogy mi is történt Moshenggal 7 év alatt, vagyis egy részét. Álmomban sem gondoltam volna, hogy házas volt/van. Azt tudtam, hogy ez a férfi nagyon fontos szerepet töltött be Mosheng életébe, de nem gondoltam volna, hogy pont ilyet. :D Én azt hittem csak az ex barátja. Hát.. nagyon szépen megleptek vele,
sejtésem szerint a bonyodalmak csak most fognak igazán elkezdődni. :D Először nem is ismertem fel Moshenget hosszú hajjal, mondom magamnak, most ez egy új főszereplő lesz vagy a mi a csuda, kb a közepénél esett le, hogy Ő az. :D Örülök, hogy egy kis részt megtudhattunk Yichen és Mosheng apjának a beszélgetéséből, gondolom valami nagyon szemét dolgot tehetett yichennel vagy épp a szülei halálához lehet köze, tippelésem szerint, de majd hamarosan fény derül erre is, vagyis nagyon remélem. Mosheng és Yichen párost még mindig igazán kedvelem, jó párost alkotnak.
Yimei randijára felettébb kíváncsi leszek, mennyire sikerül majd lenyűgözni.
Hirtelen most már csak ennyire emlékszem a sorozatból, ami felkeltette az érdeklődésemet.

Kedves Brigi! Nagyon szívesen az újabb részeket!

Igen, az a fránya házasság! Nemes cél érdekében jött létre, és jól is működött, mint névházasság,
de innentől kezdve csak a baj lesz belőle. Viszont nagyon izgalmassá, érdekessé teszik vele a sorit.

Mosheng apja olyan ártatlan, mint a ma született bárányka, és ez ki is fog derülni, csak még idő
kell hozzá. Tudom, hogy nehéz elképzelni, hogy a légynek sem ártott, de ez az igazság. Sőt ő az
áldozat.

Mosheng és Yichen kettősét imádom, de még egy édes-páros lesz a soriban.

Yimei addig nem tud lenyűgözni senkit, amíg Yichen van a szívében. Az látszik, hogy nagyon véget
akar vetni a Yichenhez fűződő egyoldalú románcának, de egyelőre még nem tudja maradéktalanul
megvalósítani. Lesznek visszaesések, olyan is, amikor nem fogjuk szeretni azért, amit tesz.

Jó szórakozást kívánok az újabb részekhez is! Kellemes hétvégét!

Mosheng azután szembesül Yichen valódi érzéseivel, miután bevallotta neki, hogy férjnél volt. A
műsor a vallomás előtt lett felvéve:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 7:36

Kedves Jupiter, Edit, Erzsébet, Kata, Novcsi, Cicus, Marika,
Virág, Tanni és Ildikó(Szabó)!

Ismét nagyon szívesen a feliratokat! Biztos vagyok benne, hogy magukkal fognak
titeket is ragadni Yichen és Mosheng jelenetei! Utána lesz megint kukucskálás!

Vérzett a szívem...

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 7:47

Jupiter88 írta:Kedves Rita!

Nagyon köszönöm az újabb részeket, ezt a hihetetlen gyorsaságot!! :-bd ^:)^ "Rájuk is vetem magam"

Kellemes hétvégét! :flower1:

Kedves Jupiter! Nagyon szívesen!

Ennek a három résznek, nem volt annyira katasztrofális az angolja, így sokkal gyorsabban
tudtam haladni a fordítással, mint gondoltam. Ilyen sokat számít!

Jó szórakozást! Kellemes hétvégét kívánok!

Lassan mindenki rájön, még Mosheng is, hogy ő és Yichen nincsenek meg egymás nélkül:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 7:48

milomartin írta:Kedves Rita!Már vittem is!Köszönöm az ujjabb részeket :x

Kedves Edit! Jó szórakozást kívánok! Tudom, hogy az lesz!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 7:51

Kata58 írta:Köszönettel vitem az újabb részeket! megyek ezerrel nézni a feliratoddal! :)) :)) :)) :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Nagyon szívesen neked is, Kata! Már olvastam, amit írtál később.
Gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog! Bejött!

Ez a drága jó barát is megérdemelne egy szerető barátnőt:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 8:15

Erzsike54 írta:Kedves Rita ! Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket ! Sajnos az előző részeket már az nap megnéztem ,nem bírtam ki ,mivel írtad ,hogy sok mindenre választ kapunk ! igen most már értem miért ez a nagy tartózkodás Mosheng részéről .Sajnos nem értem az apját ,jól magára hagyta az idegenbe ezt a kislányt .Nekem nagyon színpatikus Mosheng férje ,biztos hogy szereti a lányt és nem engedi át könnyen Yichennek . A fényképész srác nagyon remélem hogy nem jön össze Yichen húgával ,nem szeretem azt a nőt ,reménykedek hogy a Mosheng barátnőjével jönnek össze ,igaz hogy tűz és víz a két fiatal ( a Modellre ) gondoltam ,de ez nagyon izgalmas lenne !Szép és jó hétvégét kívánok .Várom a következő részeket .Szeretettel Erzsébet !

Kedves Erzsike! Nagyon szívesen!

Mosheng apja védelmére mondom, hogy szegény abban a tudatban halt meg, hogy legalább
a lányáról gondoskodott, ha csak anyagilag is. Mosheng fals információkat kapott az apjáról,
ami miatt később nem akart az apja "piszkos" pénzén élni. Mondjuk a fotós sulit azért azt
mégis csak az apja pénzén fejezte be, neki nem lett volna pénze a tandíjra.

Három évig az apja miatt nem tudott hazamenni, de most már az is kiderült, hogy miután
felhívta az anyját, az megkérte, hogy többé ne menjen vissza Kínába, és ne is hívja őt. Ha
belegondolunk, az anyja lett volna az egyetlen, akihez hazamehetett volna. Ezek után már
érthető, amikor azt mondta Ying Huinak, hogy inkább marad Amerikában. Az természetes,
hogy ott magányosnak érzi magát, de ha ugyanezt érezné a hazájában, az nagyon szomorú
lenne.

Ying Hui nem fogja könnyen adni Moshenget, de túl későn kapott észbe. Így járt. Tudta, hogy
a lány mindig is Yichent szerette, és mióta Mosheng Kínában van, már azt is tudja, hogy
újra találkoztak. Érzi a vesztét, ezért minden erejét beveti a Yichen elleni küzdelembe.

Egyelőre Yuanfenget vonzza Yimei távolságtartó magatartása. A vadászösztönt hozza ki belőle.
Ahogy mondta is, bízik magában, hogy képes lesz megküzdeni a lány titkos szerelmével,
és el fogja tőle hódítani Yimei szívét.

Kellemes hétvégét kívánok!

Közben Yuanfeng szülei észreveszik, hogy a fiuk szerelmes, és aggódnak, nehogy egy modellel
állítson haza. Nagyon nevettem ezeken a jeleneten:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 8:26

novcsi6 írta:Szia! Nagyon szépen köszönöm az újabb 3. részt :)
:)) :)) Engem teljesen beszippantott. :)) :))
Úgyhogy egy kicsit előre kukukcskáltam..... :ymhug: =))

Szia! Megnevettettél! Eddig még egy sorozathoz sem írtál olyat, hogy kukucskáltál volna.
Ez a pillanat is eljött! Ez is a My Sunshine-nak köszönhető!

Üdv a Beszippantottak Egyletében!

Xia Heng megmondja Yichengnek, hogy nem sajnálja, megérdemelte, a sorsát. Miért kell
neki azt a nőt szeretnie, aki már másodszor ejti őt:

Kép Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. augusztus 26. 8:29

cicus írta:És már megint nem akartam hinni a szememnek,pedig
tudtam így lesz :x Köszönöm szépen drága Rita és,
ahogy a többiek is írták rávetem magam :)) :-h

De! Igaz! Nagyon jó szórakozás lesz!

És most megyek, megpróbálok mihamarabb összehozni újabb két feliratot,
hogy ne kelljen annyit kukucskálni. Hihi!

Kép

Vissza: “Kína”