annamama írta:..Kedves Ritám .....koszonom szépen a12,13,14 részek feliratát...nagyon szeretem ezt a kinai verziot is nagyon várom már hogy ez a kis morcos társ szerkeszto mikor veszi már észre magát és nyilik ki a szeme végre...hogy akit orokké ocsárol az akiért Kinába jott...

....az nem más mint a kis szeplos hebehurgya gyakornok már az esos autos jelenetnél ott már nagyon kozel volt hozzá erre nem megbetegszik a sokkhatás után....Erre én is elokaptam a koreai verziot de semmi változás ott sem jott rá a nyilvánvalora a fonok ,na de már nem vagyunk messze tole...Váron nagyon az ujjabb csomag feliratot.Itt nálunk visszavedlett az ido tulságosan kora tavaszira és boszen fujj a szél én meg begyujtottem valahol egy csokor bacit de már gyogyulgatok...de nem is csoda tul hamar gondoltam hogy itt a koranyár és hamar neki vetkoztem rovid nadrágra és egy száll trikora most meg nem gyozom a nagy zsebkendoket mosni..de igy van ez ha valaki április eleján azt hiszi hogy már itt a nyár....Szép hétvéget kivánok kicsit jobb idovel mint ami most van....Anna....

...
Kedves Anna! Először is jobbulást kívánok Neked! Én is hasonlóan jártam, mint Te.
Háromszor fáztam meg egymás után. Az elsőt fel sem vettem, a második az olyan
igazi megfázás volt, de a harmadik majd két hétig tartott.
Lassan kezdem megszokni, hogy minden áprilisban ez van. Pedig mindig megfogadom,
hogy vigyázok, aztán mégis elkövetem ugyanazokat a hibákat, mint Te is!
Én már azzal is beérném, ha a kis morcos, nem lenne mindig nagyon morcos. Arra még
nem jöttem rá, hogy miért távolságtartó mindenkivel. Karót nyelt, nincs humora, nem
érti a viccet, el nem mosolyodna, és ok nélkül megbánt embereket... ezt én már nem
bírom sokáig. Nagyon nem kedvelem ezt a típust. Várom nagyon az ő változását is.
Nálunk is hűvös lett. Ma napot sem láttunk. Egész nap be volt borulva, de szélcsend volt.
Nagyon szívesen a feliratokat! A következő három keddre várható! Kellemes hétvégét!