Ildikó, Kata és Norina!
Nagyon szívesen a videókat is, a feliratokat is és a feltöltést is, ami Nelli érdeme.
Ki gondolta, hogy ez a Yi Bei által készített rajz, mennyire nagy hatással lesz egy
másik lány életére:

csip írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm az 1-5.rész feliratát! Eddig még mindig tetszett a sorozat választásod!
Boldog Karácsonyt Kívánok!

mato írta:Kedves Rita!
Nagyon örülök az újabb sorozatnak, amit a Te fordításoddal nézhetek! Köszönettel viszem az első öt részt.
Marcsi

Kriszti007 írta:Kedves Rita!
Nagyon jó választás ez a sorozat!Az első rész alapján ezt kell, hogy mondjam. És még tényleg csak a legelején járunk, de érzem, hogy lendületes lesz. Nagyon tetszett a sok szín, mindig imádom ezt egy sorozatban. Köszönöm az első részeket! Ez lesz a pihentetőm a sajátjaim mellett. Bár nem hiszem, hogy sokat fogok pihenni közben, mert nem lesz unalmas.
![]()
További jó munkát hozzá! Észre sem fogod venni, és máris elrepül az a soknak tűnő 56 rész.

Orsix írta:Köszönöm az 1-5.rész feliratát!

Ancsa46 írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen a fordítást, és a film elérhetőségét.
További szép ünnepeket kívánok.

annamama írta:Kedves Rita koszonom az elso 5 rész feliratát most nézztem meg a korea Come Jang Bo Ri 40- dik részét valami fantasztikusan jo sorozat ,én bizony nagyon sajnálom hogy nem azt vélaltad be,de annyi jot olvastam a kinai feldolgozásrol hogy nagyon kiváncsi vagyok rá....de majd csak ha megnézztem az elso 5 részt akkor jovok ,vagyis ha osszerakom a videokal és passzol a felirat akkor ,ha pedig nem akkor toltom ujra a Megárol...Anna.

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen az 1-5.részek feliratait.

csabamama2 írta:Rita Kedves!
Hú, de nagy munkába kezdtél bele, köszönöm szépen az 1-5 rész feliratát és a munkádat. Szeretettel: csabamama2

Kata58 írta:Hűha milyen sokan vitték már a feliratot előttem. Köszönöm szépen az első felhozatalt, kellemes estét kívánok mindenkinek!

anine írta:Drága Rita! Olyan régen néztem már egyszerre sorozatot Veletek! Megpróbálom megint.
Remélem jól vagy és köszönöm,, hogy megint örömet okozol sokunknak egy új sorozattal!

Továbbra is fenntartom, hogy nagyon tetszik.
Kibírhatatlan, ahogy vége lett.

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Az új választásod számomra egy karácsonyi ajándék.
Nagyon szeretem ezt a sorozatot.Igaz vannak benne olyan részek,amikor kinyílt a zsebemben a bicska vagy szívesen körbekergettem volna az illetőt a háztömb körül egy vaslapáttal.De,hát ennek is kell benne lenni.A három család sok közös elemet hordoz.Guo Guo anyja vitte nálam a gonoszság pálmáját,de a mostohák sem jobbak sokkal nála.Yun Xint végig nagyon utáltam. Guo Guo ,Yun Kai ,a kislány és a nagynéni volt a kedvencem.Jó hosszú sorozat,de nagyon nézeti magát.Nehéz abbahagyni.Én 2X néztem meg.Nekem nagyon tetszett.A feliratoddal újra nézem.Valószínű az 5.-nél nem biztos,hogy meg tudok állni.Nagyon szépen köszönöm a fordítást.
További szép estét kívánok mindenkinek.
De hogy már kétszer láttad???? Akkor most
Félelmetes a több éves egyoldalú szerelme is. Az ilyenektől falra tudok mászni.

Nagyon jó így nézni a fordításoddal,imádom mint mindent ami
Az ilyen sorozatokban még soha

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég