Untouchable Lovers 2018
Re: Untouchable Lovers 2018
Szeretném megkérdezni, hogy kell a feliratokat letölteni?
Nálam letölti, de a kibontani nem engedi.
Kérem a segítségeteket. Köszi előre is.
nildiko írta:Szeretném megkérdezni, hogy kell a feliratokat letölteni?
Megnéztem, és nálam sem engedi egyik formátumot sem a kibontásra. Igaz, már a letöltés is elég fura jelenség volt..szóval itt valamit majd korrigálni kell. Előre is köszönöm!

Hibás a csomagolt fájl vagy nem találja a fájlt.
Kata és Ildikó! Az ismertető alatti legutolsó spoilerben vannak a feliratok, ugyanúgy
összecsomagolva (WinRAR), mint nálam is. Simán letöltődnek, és utána gond nélkül
ki is csomagolódnak.
Nézzétek meg, hogy jó helyről töltöttétek-e le a feliratokat!
Jó éjt!

összecsomagolva (WinRAR), mint nálam is. Simán letöltődnek, és utána gond nélkül
ki is csomagolódnak.
Nézzétek meg, hogy jó helyről töltöttétek-e le a feliratokat!
Jó éjt!

Köszönöm Ritám, már megoldottuk Nellivel. Nem értem ezt a részét a letöltésnek. Most Zip-ként megkaptam, és azt simán ki tudtam bontani. Nem voltam egyedül a problémával, másnál, mint láthatjuk Katánál sem működött. A hozzá való filmet is innét töltöttem le. Még nem nézném, csak belenéztem volna.
Ne haragudj, hogy zavartalak, de azt gondoltam, a hiba nálam van. Gondoltam, biztos segítesz.
Jó éjszakát, Kata ha kéred, vagy nézni szeretnéd a filmet, elküldhetek a 3 feliratot neked.
Ne haragudj, hogy zavartalak, de azt gondoltam, a hiba nálam van. Gondoltam, biztos segítesz.
Jó éjszakát, Kata ha kéred, vagy nézni szeretnéd a filmet, elküldhetek a 3 feliratot neked.
Olyan kíváncsivá tettetek! Ildikó, nem tudnád lefotózni, hogy hogy nézett ki
nektek a letöltött felirat? Nagyon szeretném megnézni! Hátha tapasztalatot
szerzek belőle, ha egyszer nálam is előfordulna ilyen probléma.
Előre is köszönöm!
Még egyszer jó éjszakát kívánok!

Előre is köszönöm!

Rita!
Lefotóztam. Bár lehet,hogy Nelli azóta javitotta és én már azt szedtem le.
Nálam simán kibontotta, a szokásos formátumban jött le.
Nálam simán kibontotta, a szokásos formátumban jött le.
Spoiler: mutasd
ma mindenképpen lecserélem a rar-t zipp-re, délután, addig kis türelmet, hozom negyedik részt és lecserélem a rar-t.
Negyedik rész kész, megismerhetjük közelebbről a császárt is, illetve fény derül arr ais miért véltozik meg a hercegnő közelében a császár. Nem normális az az ürge az már biztos. 

Köszönöm az újabb rész forditását.
A felirat simán kicsomagolható.

A felirat simán kicsomagolható.

Köszönöm. Lecseréltem azokat is Zipp-re. Így már remélem nem lesz vele gond.
Köszönöm szépen a 4.részt 

Kedves Nelly ...Koszonom szépen a 4 rész feliratát es az openloados letoltési lehetoséget .A doramax rol letoltott videokhoz nem passzol a felirat.Szép estét kivánok Anna.
Nelly! Köszönöm a 4. rész feliratát, megy a gyűjtménybe. 

f.ági írta:Rita!
Nálam simán kibontotta, a szokásos formátumban jött le.Spoiler: mutasd
Nálam sárga kockaként jött le, mégsem tetszett neki.

Köszönet
vittem a feliratokat, most már a 4-el együtt, és jelentem jó a felirat. Hálás köszönet.

Rita írta:Olyan kíváncsivá tettetek! Ildikó, nem tudnád lefotózni, hogy hogy nézett ki
Előre is köszönöm!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
azt írja ki a Total, hogy hibás a csomagolt fájl...de ez a régi letöltés...a javítottat vittem...
Már megijedtem hirtelen, hogy ez sem jó 

Kedves Nelli,köszönöm a 4. rész feliratát,és a hozzá tartozó filmletöltési lehetőséget.
Szívesen. Következő részben lesz a második csavar. 

Ötödik rész a táron.
Kedves Nelli!
Nagyon jókor jött az 5. rész, pont miután végeztem az előtte lévővel ma.
Köszönöm szépen!
Szuper, hogy kiegészitetted az ismertetővel az elejét. Nagyon kiváncsi leszek az ál hercegnő és Rong Zhi viszonyára.
Tényleg nagyon helyesek a srácok. A piros ruhás is
Annak kifejezetten birom a stílusát.
A púderes részen, meg a társaság megrökönyödésén jót vigyorogtam.
A császárnak pedig tényleg hiányzik az ötből minimum négy kereke az is biztos. Viszont totál meggyőzően játszik, váljék ez előnyére a karakternek.
Nagyon jókor jött az 5. rész, pont miután végeztem az előtte lévővel ma.

Köszönöm szépen!
Szuper, hogy kiegészitetted az ismertetővel az elejét. Nagyon kiváncsi leszek az ál hercegnő és Rong Zhi viszonyára.
Tényleg nagyon helyesek a srácok. A piros ruhás is

Annak kifejezetten birom a stílusát.

A púderes részen, meg a társaság megrökönyödésén jót vigyorogtam.
A császárnak pedig tényleg hiányzik az ötből minimum négy kereke az is biztos. Viszont totál meggyőzően játszik, váljék ez előnyére a karakternek.

Félelmetesen meggyőzően. Az ötödik részben eldurvul még jobban. Igen, a púderes jelenet nagyon jó. Az első részben említik a főnix madarat. Itt találtam is róla magyar leírást:
Az álhercegnő neve a történetben Zhu Que (Vermilion Bird) Wiki link: és ez a madár jelenik meg a sorozat elején is amikor kiírják a címét a sorozatnak.
Ez a történet egy regény alapján készült, aminek a címében szintén ez szerepel. Csak arra tudok gondolni, hogy ez a hercegnő majd egyszer lehet olyan lesz, mint a főnixmadár, aki hosszú álom után újra a nap felé szárnyal. A második részben viszont a csízt említik, aminek egy bizonyos sárga populációja él Kínában is. Abban reménykedtem, hogy majd a harmadik részben is lesz egy madár, de ez elmaradt, amit nagyon sajnálok. Kifejezetten szeretem ha nem csak a környezetet mutatják be, hanem az élővilágot és a tájat is. Az is nagyon jó, ha bemutatják a különféle szokásokat és nem zavarna ezzel sokkal többet foglalkoznának ezekben a sorozatokban is.
Liu Chuyu hercegnő valóban létezett egyébként de 18-19 éves korában meghalt, lehet ezt a történetet szőtte tovább az író is, hogy mi lett volna ha felcserélik és mást ültetnek a helyére... találtam is róla egy nagyon szép portrét:

Az álhercegnő neve a történetben Zhu Que (Vermilion Bird) Wiki link:
Ez a történet egy regény alapján készült, aminek a címében szintén ez szerepel. Csak arra tudok gondolni, hogy ez a hercegnő majd egyszer lehet olyan lesz, mint a főnixmadár, aki hosszú álom után újra a nap felé szárnyal. A második részben viszont a csízt említik, aminek egy bizonyos sárga populációja él Kínában is. Abban reménykedtem, hogy majd a harmadik részben is lesz egy madár, de ez elmaradt, amit nagyon sajnálok. Kifejezetten szeretem ha nem csak a környezetet mutatják be, hanem az élővilágot és a tájat is. Az is nagyon jó, ha bemutatják a különféle szokásokat és nem zavarna ezzel sokkal többet foglalkoznának ezekben a sorozatokban is.
Liu Chuyu hercegnő valóban létezett egyébként de 18-19 éves korában meghalt, lehet ezt a történetet szőtte tovább az író is, hogy mi lett volna ha felcserélik és mást ültetnek a helyére... találtam is róla egy nagyon szép portrét:

Kedves Nelly ...Nagyon szépen koszonom az 5 rész feliratát...Délután találtam egy letolto oldalt ,probára letoltottem a 10 részig a videokat es most osszeraktam az 5 részt a felirattal és passzol a felirat egyenlore 40 részig vannak fent a videok de folyamatosan toltik fel....a Doramax lévo videok még csak koszono viszonyban sincsenek sem az openloadal sem a Koreandramas videoival itt kis méretben van fent es gyorsan jon le.....ide teszem a linket én nem tudom ugy kitenni hogy ne látszodjon ha baj hogy igy teszem ki nyugodtan torold de hátha valakinek szintén jol jonne.........http://koreandramax.me/c-drama/untouchable-lovers-2018/
köszönöm, beraktam a leírásba is.

Elöljáróban a hatodik részhez...
Említenek benne egy úgynevezett Guang Ling Verse nevű zeneszámot, költeményt. Guangling az tulajdonképpen Yangzhou, Jiangsu város ősi neve. Nem tudok erről túl sokat, de gondolom kifejleszthettek egy a városra jellemző dallamot, vagy versszerkezetet. Ha esetleg valaki tud róla valamit, ne fogja vissza magát.
Youtubeon találtam is ilyen zenét:
Említenek benne egy úgynevezett Guang Ling Verse nevű zeneszámot, költeményt. Guangling az tulajdonképpen Yangzhou, Jiangsu város ősi neve. Nem tudok erről túl sokat, de gondolom kifejleszthettek egy a városra jellemző dallamot, vagy versszerkezetet. Ha esetleg valaki tud róla valamit, ne fogja vissza magát.
Youtubeon találtam is ilyen zenét: