Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 14. 5:25

nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2024. január 14. 9:06

Jó reggelt. Hideg a reggel.

Valami probléma van a gépemmel, betűnként tölt be. Na most kicsit folyamatos.
Tegnap nem voltam itthon, kicsit elmentünk Lentibe. Itt ebédeltünk együtt, a fiam vendégei voltunk. Sütit, rétest vittünk.
Most nem mentünk át Szlovéniába, talán majd ma, vagy nem is megyünk, majd meglátjuk.

Paggy, ilyen emberek mindig voltak, akiknek semmi sem jó, de egyet nem lépnének a közösség érdekében. Mehetne ez az ott nem lakó emberféle, hogy visz pár db virágpalántát, és ha maga nem is ülteti el, de talán megkér valami hozzáértőt, hogy tegye meg. Ő az az "utálatosféle".
Jó szórakozást Birivel.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 14. 12:04

Aki látta az A DREAM OF SPLENDORc.elbűvölő :-bd :) :flower1: \:D/ kínai sorozatot,az ismeri a PIPA nevű hangszert/az egyik főszereplő nő pipajátékos/.Most az ÁZSIA ÉKKÖVÉN találunk interjút egy Magyarországon élő pipajátékossal ,videó is van .Érdemes elolvasni a cikket és megnyitni a benne szereplő videót,utólag jobban érthető lesz a kínaiak pipajáték iráni rajongása.

https://azsiaekkovei.hu/hirek/571-inter ... uvesznovel
Rita:A gyors étkezés valóban betegséget okoz.Köszönöm a jótanácsot.Megfogadom!!! ^:)^ Lillyke kossága:Sokan nem hiszik el,de nem baj, nekem karakterként érdekes.Önállóak,éles eszűek a kosok ÉS, HA JÓ ÜGY MELLETT ÁLLNAK KI,elmennek a végletekig.CSAK!!!! [-x [-x [-x [-x Ne vitatkozz vele,mert mindig neki van igaza.Nem könnyű,ha te is szeretnél partner lenni az eszmefuttatásban. :((
Ildikó!Csatlakozom Ritához:Bár már régebben láttunk részleteket az ebédlős kiállításodról,örömmel megnézném :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream:
Lányok!Mennem kell.Köszönöm a képeket.Mi van KaTÁVAL?????
ITT ÜVÖLT AZ ÖREG CICÁM,HOGY ÉHES.SZÉP DÉLUTÁNT!Paggy
Az előző oldalon pótoltam a hozzászólást.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 14. 16:32

Kata!Holnap erkezik hozzad a naptar csomagkent es egy level kulon.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. január 14. 16:52

Sziasztok Lányok és Elthan!
Itt vagyok, csak egy kicsit elszaladt a ló velem minden téren!
Azt hiszem tényleg kénytelen leszek egy nagy lomtalanítást csinálni. Még annál is nagyobbat mint gondoltam.
A hisztaminről én is osztottam meg a facen egy cikket., lehet hogy ugyanaz a hölgy, majd visszanézem.

Rita, csodásak a benti képek, mikre nem képes a fény árnyék szinjátéka.
Lilyke szuper aranyos az anorákban és a napszeművegben.

Korareggeltől délig készült el a kenyerem, mert nem kelt meg, és másik alapot kellett csinálni, ahhoz tettem hozzá a meg nem kelt tésztát, így mos tényleg olyan lett mint amilyennek mindig is szerettem volna.

Remélem jó lesz majd ízre is. Ma főztem a maradékhoz levest, meg sütöttem csirkemellet is, és azt hiszem teljesen kajakómába estünk. Nem is tudtunk ma kimenni sehova.
Holnap viszont ha az ég összeér a földdel, akkor is mennem kell majd emlővizsgálatra, mert most kaptam időpontot..hogy én hogy utálom.

Na mindegy, attól még menni kell. Bár nem is értem miért nem lehet csak utrahanggal megnézni, sokkal kimélőbb.

Nehezen viselem az ezzel okozott fájdalmat.

A Spendlort én is nagyon szerettem, nálam többszőrnézős.
Bár én nem egy történettel így vagyok.
Most mennem kell, de majd jelentkezem.
ui.: Paggy, a kiborítós emberekkel nem kell foglalkozni. Legyen boldog magának. Szerencsére nem a rokonunk..így is fel lehet fogni. cickónak meg minden jót az állatorvosnál. Napokban olvastam mennyibe fájnak az állatorvosi dolgok..huh. :x :ymhug: :D :-bd :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. január 14. 16:53

Paggy írta:Kata!Holnap erkezik hozzad a naptar csomagkent es egy level kulon.

Köszönöm szépen! előre is! :D :-bd :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 14. 18:38

Mind a 3 interjut lattam.Nagyon kedvelem Pigany Juditot.
A harmadik:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 14. 18:40

Az elso:

A masodik:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 14. 18:47

B-)
A kinai selyemkiallitas kapcsan..m
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 15. 17:16

Kata!Megkaptad a csomagot? A nyomkövető azt mondja,hogy a csomag a kézbesítőnél van Győrben A levél külön ment.Nincs a postaládádban?
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 7:31

Remelem tegnap gond nelkul megerkezett Katahoz a naptar!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2024. január 16. 7:43

Sziasztok!

Paggy, a komposztáláshoz: nagy fájdalmam, hogy a zöldségből és gyümölcsből származó hulladékomat,
ami a szemetesem tartalmának a háromnegyedét teszi ki, nem tudom külön gyűjtve valahová elvinni,
és komposztálásra felajánlani. Megy az egész a nagy konténerbe. A kerttulajdonosoknak lehetett
pályázni komposztkeretre, de a lakásokban élőknek korlátozottak a lehetőségeik. Vannak lakásokban
elhelyezhető komposztáló edények, de mivel nem vagyok mindig itthon, nálam ez nem kivitelezhető.

Neked nagyon hasznos a te komposztálód, mert fel is tudod használni a végeredményét a sok növényedhez.

Barom emberek mindenütt vannak. Nézd a jó oldalát: milyen klassz, hogy csak néha bukkan fel nálatok,
nem él ott életvitelszerűen. #:-s

Várom a korei kiállításról a beszámolót! Megnéztem két rövid videót róla a múzeum honlapján. Gyönyörű
lesz. Lehet majd egy berendezett sarokban, eredeti viseletben fotózkodni is. Lehet, hogy ahhoz is lesz
majd kedvetek.

Naplementét nem látok sajnos, ezek a képek napkeltések. :D

Kívül-belül nagyon tetszik az új Néprajzi Múzeum épülete. Tetszik, hogy könyvesbolttól kezdve étteremig
sok minden lesz benne.

Pogány Juditot azonnal megnéztem, ahogy kijött. Nagyon nagyra tartom színészként és emberként is.

Ildikó, olyan érdekes olvasni, hogy csak úgy átugrotok Szlovéniába. Én ahhoz vagyok hozzászokva, hogy
csak úgy átugrunk Szlovákiába. :)) Gyerekkoromban minden írószert, iskolai dolgot, tornacipőt, táskát
tornaruhát ott vásároltunk meg. De a karácsonyfadíszeink és anyukám kristály poharai meg vázái is onnan
származtak.

Már nem szoktunk átugrálni, csak, ha Kassáról vagy Kassára repülök.

Van olyan dolog, amit érdemes volt régebben vagy akár ma is Szlovéniában megvenni?

Kata,

Spoiler: mutasd
én soha nem mentem el mammográfiára, mert hallottam a kolléganőimtől, hogy mennyire fáj nekik.
Nem is értem, hogy egy ilyen érzékeny testrészhez, hogy merészelnek ilyen durván hozzáérni? Szerintem
ezzel nagyon sokat ártanak a nőknek. Ugyanezt vallom a rákszűrésről. A szüléseim után talán egyszer
voltam, de oda se mentem többet. Nekem nem volt negatív tapasztalatom, de orvosa válogatja. A tágabb
családban volt olyan nő, aki három napig vérzett utána, és alhasi fájdalmai is voltak. Ugyanazt írhatnám,
amit fentebb: hogy merészelnek egy ilyen érzékeny területtel, ilyen durván bánni. Lehet mondani, hogy
homokba dugom a fejem, de én másképp látom: védem magam ezektől a szerintem ártalmas beavatkozásoktól.

Hozom mindjárt a fotóidat. A képek szerint nagyon pofás lett a nehezen kelő kenyér. Remélem, fincsi is volt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 7:51

Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2024. január 16. 7:54

Kata fotói:

Az a barna színű magvas dolog sütemény volt? Amíg nem láttam közelről, almás-kakaós kevert sütinek
gondoltam, de a magvak miatt elbizonytalanodtam. A túrós kevertben biztos vagyok. :)
Csodálatos napnyugtát fotóztál! De szépek a színei!

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 7:56

Kedves Rita!Elfogadom , hogy Te nem mesz rakszuresre.Engem konkretan a halaltol mentett meg a lanyom, higy az anyajegyemben levo gombostufejnyi barnulas miatt elzavart.2. Stadiumu, gyorsan attetet ado melanomam volt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 8:01

A parom. Nem szereti ha masok akarjak gyogyitani, ezert 18as cukorral cirkuszol itthon
Samuval mi lenne, ha Kata nem birna ki a rakszurest?
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 8:26

Szerintem a rakszures fontos :flower1:Hiszek a termeszetgyogyaszatban, de szuresre muszaj menni, akik felelnek masokert
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2024. január 16. 8:37

Paggy,

sose mondom, hogy az én extrém hozzáállásom az egészségügyhöz követendő példa.
Csak egy vélemény a sok közül. Leírom, aztán mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
Az én hozzáállásomhoz hozzátartozik a biztos hit, hogy egészséges vagyok, és az is maradok.
Szerintem ez a kettő egyszerre kell, hogy érvényesüljön. Mivel eddig működött, hiszek benne
nagyon erősen.

Abban is nagyon erősen hiszek, hogy a táplálkozásom, az életmódom nagyban hozzájárul az
egészségemhez. Itt is együtt kell lennie a hitnek, és a tettnek.

Nagyon erős a magamba vetett hitem, ha az egészségemről van szó. Nagyon sok olyan orvost
követek, akik ételek útján gyógyítanak, mint régen az ázsiaiak. Ők táplálják ezt a bennem
meglévő erős hitet, míg azok az orvosok, akik csak arra hajlandóak, hogy a tünetekre gyógyszert
írnak, vagy azonnal levágnak, kivágnak, metszenek, kivesznek, műtenek, és meg se próbálnak a
probléma gyökeréig leásni, rombolják ezt.
Szóval én is nagyon bízom az orvosokban - és az általuk végzett kutatásokban - csak ebből a
fajtából még nincs annyi, mint a hagyományosan gondolkodókból.

Ez nálam működik, másnál meg más.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 8:47

Persze Rita :littlehearth: :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. január 16. 11:14

Sziasztok LÁnyok és Elthan!
Na most feladtam magamnak a leckét! Muszáj kicserélni legalább a Samu matracát, bár legszívesebben az egész mindenséget kivágnám a csudába!Mindjárt, jövök, telefon :ymhug:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 11:20

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 16. 12:02

KATA!mÉG MINDIG NEM JÖTT MEG A CSOMAG?
Itt a nyomkövetés.Nincs a postaládádban értesítés???
Kép

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2024. január 16. 16:39

Éppen írtam volna, mire megláttam hogy beelőztél. Köszönöm szépen a csomagot, még egy picit rakodok, mielőtt kitenném!
Samu ágyát tettem most rendbe, mert egész nap nemtudott a megszokott helyén pihenni. Mondjuk én sem.
Az aszissztensnővel sem jutottam teljesen dülőre de mindegy, törik szakad, mindenképp a héten el kell juttatnom két papírt róla, mert a hosszabbítást nem lehet a felhőbe elküldeni egyik rendelőből a másikba!
phűűűű kimerültem.

gyorsan csinálok megint mákos gubát, legalábbis a leges legegyszerűbb módon.
Hála Istennek, hogy tegnapelőtt az összes csirkemellett kisütöttem, így csak melegíteni kellett, csak a rízst főztem frissen.

Jó lett volna ma is kimozdulni, de annyira vártam a visszahívásokat, hogy nem mertem elmozdulni! De talán lesz valami előrehaladás!
Na nekem most irány a konyha, egy picit visszaolvastam, de aztán a telefon mindent borított! :x :ymhug: :-bd :flower1:

Ritának villámválasz, a barna kenyér az szénhidrátcsökkentett liszttel készült, de elég keserű volt, csak a feltét miatt tudtuk megenni a kb 85 %át, a többi a szemétbe került. Lévén hogy a sütő nem megfelelően sütötte ki! :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 18. 7:23

Jo reggelt!Baj baj hatan a vilagban, megis muszaj megtartanunk a normalis gondolkodast.Ezert, vagjunk bele!Illetve ,csak
annyira, hogy Katan , Ritan , ritkabban Ildikon es rajtam kivul ,vegre tobben legyunk.Nincs kedvetek bekapcsolodni?
Reszemrol, mar vagy szazadszor, uj eletet kezdek.Miert?MERT latom, hogy mindenki begubodzik a sajat vilagaba.Azt hiszem, megelegeltem a folyamatos masoknak adast,ugy hogy nem keri senki, illetve alig.Viszont, ugy vagyok osszerakva, hogy azt hiszem muszaj mindenemet megosztanom.Mar vigyorgok magamon, amikor kapok valamit, hamarosan elfelezem, ha lehet es valakire ratukmalom. =)) =)) =))
Mint lattatok, itt is igy vagyok. :))Rengeteg helyen voltam es mutattam.Allandoan megosztom, amit hallgatok , nezek vagy olvasok.
Iden lazabb leszek REMELEM :))!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2024. január 18. 8:17

Olmos eso esik.Bar ez elobbi bejegyzesem a kevesebb megosztasrol szol,ma megyunk de.Birivel a Neprajzi Muzeumba.Szivesen beoltoznek hanbokba!Remelem talalok nekemvalot!Megyek kutyat setaltatni.

Vissza: “Társalgó”