Sziasztok Lánykák!
Végre itt vagyok, bár megint olyan fáradt, mindjárt ugye tiz óra, de csak irok pár mondatot.
Kata, feküdj rá a telefonra, hátha sikerül végre elérni a dokit. Én, mivel hivatalosan a legkisebb adagú vérnyomáscsökkentő felét kell szednem ugyanigy tettem. Aztána 11. csak sikerült. A doki nagy lelkesen megkérdezte: Más nem kell? Mint a közértben. Nem, bőven elég ez a ..... is, már bocsánat, mert semmit nem ér, de becsületesen beszedem. Éljünk stresszmentesen aztán minden rendben.
Paggy, nálunk mikor a párom elkezd politizálni a fiam betesz neki egy videót és mindjárt csendben van

Legalábbis bennünket nem boldogit. Ma ahogy hazaértem a munkából vártam én, hogy mit hoznak újra ki a nagy házban, de el is felejtettem. A fiam mondja, hogy na anya, bezárhatsz, nem kell dolgozni. Megint azt az érzést élem meg, amit tavaly március végén, bár talán nincs annyira világvége hangulatom. - ami nem ver le, meg szeretek is itthon, de mégis úgy éltem meg-
Nem egyszerű végighallgatni a másik értekezését a világ nagy dolgairól, de neki is jobb, ha elmondja, mintha magába folytja. Mondjuk engem is jól felidegesit a himnemű vele itthon, ott is hagyom olyankor. Ugyanezt el szokta játszani mikor kocsival megyünk valahova.
Ma pl. egy idős vendégem majdnem sirva búcsúzott, hogy ő holnap megy beadatni a vakcinát és akkor most mi lesz. Sikerült szrencsére megnyugtatni. A másik utána szintén majdnem sirva hiv, hogy időpontot kérjen, mert hogy akkor most mi lesz. Aztán ezek mellett ott van a másik fajta, aki veszi le és lebegteti a maszkját az üzletben, merthogy belement a haj. Nem irom le mit csinálnék vele.
Bolond ez a világ, de most sajnos ez van. Az emberekből most jön ki az a feszültség már, ami egy éve ott lapul a mélyben.
A párom megkapta a kinai vakcinát, mi meg regisztráltunk a fiammal. Sok, sőt mondhatom nagyon sok a beteg a klinikákon.
Fogorvosnál voltam a héten, mert a csontvesztés miatt igy is kimaradt az előző féléves beavatkozás, volt is egy ciszta, ami miatt a legjobban mozgót ki kellett venni. A fogorvosunk egy szuper orvos, mind szakmailag, mind emberileg. Végül is ő beszélt rá és győzött meg a vakcináról, mesélt a klinikai helyzetről mi van odabent.
Anyut is a kinaival oltották be.
RIta! Annyira, de annyira várom már, hogy igazi nyugdijas legyél!!!!
Aztán, hogy repülj a szépséges picurkához messzihonba! Tünemény ez a kislány!
A fekete fás képed meg fogom festeni, csak legyen egy kis idő! Lelki szemeimmel láttam a távoli párát hogy kell megcsinálnom, hogy keverem a tust a távolabbi fának....
Jó volt látni Ildikó képét is ezzel kapcsolatban!
Ildikó, a tornacipőről amit festettél azt hittem vetted és feltetted megmutatni!

Nagyon tetszett.
Most volt az első óránk a szines tájképes festészetet kezdtük. na ne gondoljatok nagy szinekre!

Ez is olyan megosztó lesz majd, mint amit előtte feltettem.
Megyek fürdés, mert fáradt vagyok. Az albérlőknél bemondta a négy éves mosógép a szolgálatot. Marad a viz a dobban. Még jó, hogy ötéves kiterjesztett garancia van rajta. Viszont amit ennek intézésével kell csinálni, az agybaj. Ma telefonáltak végre a szervizből, hogy elviszik holnap, meg is csinálják, de 22.-e előtt nem hozzák vissza.
Holnap még Ramosnak kell az éléstárát feltölteni, mert akciós a csirke felsőcomb., Szombaton dolgozom még, aki s.o.s-be akar jönni. Na ne m lesz tumultus, két ember. Ettől lassan falramászhat tényleg az ember. Kiváncsi leszek majd a kompenzálásra amit igérnek most a bezárások alatt.
Az aszfaltos járdánkat is bontják a napokban, mert nagyfeszültségű vezetéket vezetnek a föld alatt. Nem örülök neki, bár a párom azt mondta nem sugároz. Meg helyre állitják. Hát azt megnézem, mert hogy nem lesz olyan amilyen eredetileg volt, az is biztos.
Ramoskánk is jól van, ha be akar jönni, akkor semmi nem állitja meg, de ha nem akar, akkor semmi nem hozza be. Lassan éledeznek a sünök, reszkessünk, oda az éjszakai alvás.
Vigyázzon mindenki magára, jó éjt a fentlevőknek.