szilagyongyi írta:Kedves Rita! Ez jó!
Egészen őszintén az első résznél kicsit úgy éreztem, hogy áááá ez nem az én világom.De természetesen továbbnéztem, és egyre jobban elvarázsolt.
A történet is, hiszen kedvencem a koreai változat, de a látvány, az valami csoda. Az árvácska a tányéron....friss illatos színes mesekavalkád.
Alig várom az ötödik részt. És tervezem, hogy belekóstolok a Prettybe is.
Köszönöm, hogy nézhetem. <3
Nissaba írta:Kedves Rita!
Nagyon örülök, hogy elkezdted fordítani a sorozatot!
Minden egyes nap felnéztem, hogy mikor kerülnek fel a már leadott részekhez a feliratok.
Úgy is mondhatnám, hogy tűkön ülve vártam
De végre ez a pillanat is elérkezett!
Köszönöm!
vrgram írta:Szia
Köszönöm a befogadást és köszönöm a fordításokat.
vrgram
dolores953 írta:Szia Rita
Nagyon köszönöm a négy rész feliratát.Remélem tudok veletek
haladni, mert nagyon jónak ígérkezik ez a feldolgozás.![]()
A nyelvet újra szokni kell, de biztos megbirkózom vele, már a sorozat miatt is.
A You-Tube-ról töltöttem a részeket, mert a Mega használhatatlan volt.
Már az 5-6. részt is megnéztem ajaj , mi lesz még itt. Alig várom a folytatást.![]()
![]()
![]()
dolores953 írta:Szia RitaGabóci5 írta: Mondanom sem kell, hogy már megnéztem tegnap, sőt a hatodikat is. A nászéjszakán történtek és másnapi illat szertartáson végig nevettem.
Ezzel a véleménnyel maximálisan egyetértek. Annyit nevettem rajta én is. A Korona hercegnőnk micsoda
rafinált kis fruska, megalkotta a kókuszillatot a hercegnek. Itt aztán totál kész voltam...Megjelölte a herceget:
Ő az enyém és senki másé. " A Koronaherceg mint kókusz torta."
Rendesen felvonultatták a szereplő gárdát: az élhetetlen csontkovács apuka ( aj, de kéne nekem is a térdemre egy-két
kalapácsütés.) , a sok kuncsaft, aki mindjárt kezelést kért a hercegi apóstól.
A Marylin Monroe -s démon , akinek szintén a hatalom kéne, és micsoda aljas eszközöket vet be. A fiára
azért kíváncsi vagyok. Minnie még nem igazán mutatkozott be, de nem várok tőle semmi jót.![]()
Alig várom a Koronaherceg reakcióját a megjelent ellenfélre.
Az már biztos, hogy nagyon tetszik a sorozat.![]()
Köszönöm a fordítását.![]()
![]()
gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked az első négy rész feliratának a fordítását.![]()
Érdemes volt várni, nagyon tetszett amit eddig láttam.A színek, a fények a sok virág, a valóban a sok gyönyörű ruhák.Nekem egy dolgot kell szoknom, minden férfi nyakkendője virág, ez furcsa most még.De soha ne legyen nagyobb bajom. A színészek szépek (nekem a legszebb a három leányzó aki segít a hercegnőnek.) helyesek, ahogy írtátok a másik anyuka tényleg furcsa ahogy kinéz, még nem jutott eszembe hasonlat, de majd beugrik egy jó szó rá.
Rita! Nagy boldogság olvasni az örömet ami árad minden egyes szóból, amit leírsz,hogy ennyien összejöttünk.Hiszem, hogy leszünk még többen.
Köszönöm nagyon szépen köszönöm.
Marcsi![]()
Kriszti007 írta:Szia Rita!
Köszönöm az újabb részeket. Még nem kezdtem el, de tudom, hogy nem fogom tudni visszafogni magam, ha belekezdek. Bevárok még egy-két részt szerintem. Addig elfoglalom magam. Bár a mostanában felvett filmezési szokásaimat tekintve lehet, mégis elkezdem egy óvatlan pillanatban.Régen mindig maratonoztam, de most már nem. Fordításügyileg épp a Chief Kim-et nyúzom, de elég hosszú egy-egy rész felirata, így nem annyira haladós. Nem sürgetem annyira, mert elég sok programunk volt mostanában, így nem is értem rá kellőképpen. Sajnos maximalista vagyok, így nem szeretek összecsapott munkát kiadni a kezeim közül. Egy kis lazítás pont rám is fér. Majd jelentkezem, ha elkezdtem, hogy tetszik. De ahogy látom, mindenki odavan érte, amit meg is értek.
![]()
Kriszti007 írta:Köszönjük az újabb részeket, Rita!Szerintem hétvégén én is csatlakozom.
Eddig bírtam, most megöl a kíváncsiság.
![]()
![]()
![]()
Szerintem jó lesz a másik feldolgozás is, a koreai remek volt, én nagyon szerettem. Jól döntöttél!![]()
Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm az ötödiket. Mondanom sem kell, hogy már megnéztem tegnap, sőt a hatodikat is. A nászéjszakán történtek és másnapi illat szertartáson végig nevettem. A bátyónak infantilisan csak az ágy körül forogtak a gondolatai. De a masszázs szalonban valami másra is felfigyeltem, ugye ez thaioknál nem ritkaság.
Gabóci5 írta:Rita! Még reggel levettem a 6. rész feliratát, de el kellett mennem itthonról, csak most néztem meg felirattal. Köszönöm a gyors munkádat.![]()
![]()
Aranyosak, ahogy összecsiszolódnak, különösen a hercegné. A másik koronaherceg anyja nagyon unszimpatikus az "előétellel" egyetemben. Eddig örültem, hogy nincs olyan sok intrika az udvarban mint a koreaiban, de hát az csak most kezdődik. A másik herceg sem élvezi a szimpátiámat.
Türelmetlenül várom a folytatást!
sipaer írta:Köszönöm az újabb feliratot.
sipaer írta:Szia Rita! Nagyon gyors vagy. Köszönöm szépen a 7 részt. Reggel megnéztem, felírat nélkül rájöttem, hogy a volt korona hercegnét nem fogom szeretni, már a piros rúzsa is irritál, de nekem Minni sem szimpi.Nagyon szeretem a koreait, már többször megnéztem, de még mindíg nem értem, hogy miért kellett a hercegnét elküldeni végül. Ebben a verzióban a fiatal pár olyan aranyos eggyütt, hogy öröm nézni őket. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.
milomartin írta:Szia Rita!Nagyon szépen köszönöm az 5.rész feliratát!!!Meg is nézem gyorsan már most várom a folytatást![]()
![]()
Te vagy a legjobb
milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szépen köszönöm a feliratokat eszmêletlen ez a sorozat minden percét élvezem!Nagyon szépen köszönöm hogy időt szánsz rá hogy ilyen remek sorozatokat fordíts nekünk![]()
novcsi6 írta:Szia!
Nagyon szépen köszönöm a az újabb, 5. részt![]()
![]()
![]()
novcsi6 írta:Szia!
Azta de gyors vagy.![]()
![]()
Nagyon szépen köszönöm a 6. részt
Eddig imádom, tetszik, hogy mernek változtatni![]()
![]()
novcsi6 írta:Szia!!!!
Jöttem..láttam...vittem a 7.![]()
![]()
![]()
![]()
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
cicus írta:Kedves Rita!
Reggel már láttam felraktad a 6. részt és muszály volt megnéznem és aztán este már
élvezhettem az 5.feliratát is,de most látom fordítod a 6.-at is,hát ennyi öröm,komolyan
alig tudom visszatartani magam,hogy táncra perdüljek.Köszönöm szépen és tényleg
nagyon üdítő ez a sorozat és jó a humora is.Viszont a másik herceg anyukája elég ijesztő
és nem csak a szerepe miatt![]()
Köszönöm,hogy elmondtad,hogy kell képeket és gif-et feltenni.Ki is próbálom,remélem
sikerül.
nem sikerült pedig kijelöltem és Img re kattintottam
cicus írta:Jujj és már itt is van a 7.résznagyon szépen köszönöm,máris nézem!
Imááádom![]()
szilagyongyi írta:... Itt most a kép lenne, de nem tudom hogyan kell feltenni.
Kata58 írta:HUHÚÚÚ! Látom, valakit nagyon magával ragadott a sori...![]()
Köszönettel vittem a 6. rész feliratát!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kata58 írta:Ezer örömmel vittem a 7. részt is! Szuper lett ez a sorozat..máris kedvenc!![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég