Már jó rég néztem "tőled " sorozatot. Bízva benned mégis belevágok ennyi kikapcsolódást megérdemlek úgy hiszem. Köszönöm az eddigi feliratokat. Majd írok véleményt is (nem túl hosszút), ha láttam. Üdv: Picike

Gabóci5 írta:Rita!A főszerkesztőnő extravagáns kinézete itt jobban elfogadható, mint a koreaiban. Ott nem is a megjelenésével, inkább a harsány hangjával tudott kiakasztani. A csoportvezető tetszik, nagyon szimpatikusan, segítőkészen viselkedik Huizhen-nel.![]()
Yimu is szimpatikus figura, én is szeretem a Huizhen-nel való kötekedésüket. Az viszont nem tetszik, hogy a lányt ennyire infantilisra vették, holott gyerekkorában talpraesett, értelmes kislány volt. A színésznő öltözetével, mozgásával, mimikájával is ezt hangsúlyozzák, és ő jól játssza ezt a szerepet. Kíváncsi leszek a külső átalakulására is, mert a barátnő biztatására rövid idő alatt sokat fejlődött, (amit csak a főnöke vesz nehezen észre) ebből is látszik, hogy nem buta, csak az otthoni körülményei miatt sok minden kimaradt az életéből.![]()
Baoyut azért helyték ide, hogy megmentse a lapot, ezért az Amerikai munkatempóhoz szokott és sikerorientált főnök ridegen, kemény kézzel bánik a beosztottjaival, amit ők zokon vesznek. Huizhen- nél amikor elszakad a cérna, jól be is olvas neki.![]()
Peter Shengnek a Go Princess Go-ban már megszoktuk a fa arcát, itt már néha néha mosolyog, de nekem a rövid pattogós mondatokból álló beszédstílusa a többi szereplő természetes beszédéhez képest furcsa. Még valami; mióta felfedeztem a nyakán egy forradást, azon tűnődöm, hogy gégemetszése, vagy pajzsmirigy műtétje volt?
picike írta:Kedves Rita!
Már jó rég néztem "tőled " sorozatot. Bízva benned mégis belevágok ennyi kikapcsolódást megérdemlek úgy hiszem. Köszönöm az eddigi feliratokat. Majd írok véleményt is (nem túl hosszút), ha láttam. Üdv: Picike
virag1 írta:Kedves Rita !
Betörölköznek finoman fogalmazva berúgnak, sokat isznak.
![]()
Szilvia333 írta:Most még csak gyanítom hogy az a bizonyos unokaöcsike a cégnél Yimu,de öröm lesz majd nézni ahogyan az a kis törtető vörös spiné pofára esik!!![]()
![]()
Őt,már a kezdetekkor nem csíptem.Nyíltan kimondta hogy őt a meló abszolút nem érdekli,egyetlen célja hogy kifogjon egy pénzez pasast férjnek![]()
gyomar írta:Szia Rita!
Hálásan köszönöm neked a 6-7-8. részek feliratainak a fordítását.![]()
Marcsi
B.Marika írta:Szia Rita! Tetszettek a részek, különösen a 8. részen nevettem sokat! "Charlie, meg az ő angyalkája" nagyon cukik voltak!
A cukorka kínálásról eszembe jutott az unokám. Tavaly rendelt olyan rossz ízű cukrokat mint a soriban volt, és a barátaival megeszegették, közben dőltek a nevetéstől. Azt mondták iszonyú íze volt. Én nem mertem megkóstolni, pedig nagyon kínálgatta.
Köszönöm a fordítás és várom az újabb részeket!![]()
![]()
nildiko írta:Kedves Rita,köszönöm a Pretty újabb részeit.
Tegnap a mega besokallt, nem engedte a videót letölteni, majd ma talán.
picike írta:Szia Rita!
Láttam a koreai változatot. Megnéztem, mert nagyon szeretem a főszereplő szinésznőt. Nagyon tetszett. Vicces, könnyed kis sorozat volt.
Megnéztem mind a 8 részt. Érdekes módon sorinézés közben folyton azon gondolkodtam, hogy ha ilyen ütemben haladnak a cselekmények milyen fordulatot fog venni a történet, elvégre 40 részes???? Kíváncsian várom. Azon is izgulok, hogy a két barátnő a lassan kialakuló szerelmi háromszög miatt ne vesszen össze. Olyan szívet melengető nézni az ő barátságukat.
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.Nekem is volt részem a"finom"cukorka megkóstolásában.Szilveszterkor a gyerekeim ezzel viccelődtek egymással.Nekem egy moslék ízű cukor jutott.Jókat lehetett rajta nevetni,ki milyen arcot vágott hozzá.
További kellemes hétvégét kívánok.
dolores953 írta:Drága Ritám
Egy kicsit beugrottam, mert nagyok sok mondanivaló szorult belém.![]()
Spoiler: mutasd
A véleményeket azért elolvasom az új sorozatodról, A koreai változatot láttam, de nem érzek túl nagy késztetést,
hogy újra megnézzem.![]()
A fordítását köszönöm ennek a sorozatnak is, ahogyan az időm engedi majd jövök.![]()
![]()
![]()
Nagyon kíváncsi vagyok Peter Sheng alakítására.
dolores953 írta:Drága Ritám
Egy kicsit beugrottam, mert nagyok sok mondanivaló szorult belém.![]()
A véleményeket azért elolvasom az új sorozatodról, A koreai változatot láttam, de nem érzek túl nagy késztetést,
hogy újra megnézzem.![]()
A fordítását köszönöm ennek a sorozatnak is, ahogyan az időm engedi majd jövök.![]()
![]()
![]()
Nagyon kíváncsi vagyok Peter Sheng alakítására.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég