Van képem hozzá
Re: Van képem hozzá
Kata jobbulást. Szerencse, hogy Samuka nem lett beteg tőle. Mi még nem kaptuk meg a harmadikat. Március áprilisban kínait kaptunk a férjemmel. A körzeti orvos adta be, de a harmadik az nem rá tartozik már. Október elején megkaptuk simán az influenza ellenit, de tele vagyok foltokkal és fél éve nem tudják, hogy mi az. Immunológián azt mondták, várjunk vele amíg kiderül, hogy mi okozza.
Éva, volt egy gimis osztálytársam, akinek hullámos papagája volt, és náluk láttam,
hogy valóban nagyon szemetesen esznek a papagájok. A verebek is ilyenek.
Hű, nem sok egyszerre a covid és az influenza elleni oltás is?
Ildikó és Ági nagyon szépek a festmények. Mindegyiket elfogadnám én is, nekem a gyakorlós képek is tetszenek.
Ági gratulálok a nyelvvizsgához.
Dorina köszönöm a fordítást.
Paggy annyira jó lett a bekeretezett fénykép amit Kata képéből csináltál. Nagyon ügyes. Én nem szeretek kísérletezni. Nem illetve nehezen látom a változást és idegesít. Ezért is vagyok pipa a frissítések miatt. Nekem kell a megszokás.
Ági gratulálok a nyelvvizsgához.
Dorina köszönöm a fordítást.
Paggy annyira jó lett a bekeretezett fénykép amit Kata képéből csináltál. Nagyon ügyes. Én nem szeretek kísérletezni. Nem illetve nehezen látom a változást és idegesít. Ezért is vagyok pipa a frissítések miatt. Nekem kell a megszokás.
Rita írta:Éva, volt egy gimis osztálytársam, akinek hullámos papagája volt, és náluk láttam,
Nem kaptuk meg csak az influenza ellenit. A férjem már kaphatná a covidosat, de hiába nógatom egyedül nem akarja. Én a vakarózás miatt nem kaphatom egyenlőre. A szövettan talán 20-án lesz meg, Remélem mutat valamit.
Rita, itt is beadják nálunk az infl. elleni védőoltást és a Covid ellenit pár hét különbséggel.
Éva, ez a kinais dolog egy őszi tábor volt, nyelvvizsgára még nem vállalkoztam, de amint mondták nem olyan vészes az első. A szivem már ettől a mostanitól is kivolt, mert jó sok stresszel járt. Amikor a pénzügy-számvitelt csináltam akkor azt modntam nincs több vizsga. Nem birom én ezt már. Egy nap alatt készültem fel a vizsgára, mert berágattak és azt mondtam, hogy etikátlan amit csinálnak, nem fizetek nekik. Aztán csak megcsináltam.
Nagyon nehéz az ilyen allergiás dolgoknak utánajárni, kideriteni mitől is lehet. Sikerüljön és derüljön rá fény, mert borzalmas, mikor az ember csak szenved tőle és a sötétben tapogatózik.
A megszokásokkal én is úgy vagoyk, mint te. A fiam is szokta mondani, hogy kicsit haladhatnék a korral. Utána beadom én a derekam, de harcolok velük itthon, mikor valami új dolgot akarnak bevezetni nálam.
Éva, ez a kinais dolog egy őszi tábor volt, nyelvvizsgára még nem vállalkoztam, de amint mondták nem olyan vészes az első. A szivem már ettől a mostanitól is kivolt, mert jó sok stresszel járt. Amikor a pénzügy-számvitelt csináltam akkor azt modntam nincs több vizsga. Nem birom én ezt már. Egy nap alatt készültem fel a vizsgára, mert berágattak és azt mondtam, hogy etikátlan amit csinálnak, nem fizetek nekik. Aztán csak megcsináltam.
Nagyon nehéz az ilyen allergiás dolgoknak utánajárni, kideriteni mitől is lehet. Sikerüljön és derüljön rá fény, mert borzalmas, mikor az ember csak szenved tőle és a sötétben tapogatózik.
A megszokásokkal én is úgy vagoyk, mint te. A fiam is szokta mondani, hogy kicsit haladhatnék a korral. Utána beadom én a derekam, de harcolok velük itthon, mikor valami új dolgot akarnak bevezetni nálam.

Paggy, örülök, hogy jól siekrült a mai nap. 
Az olvasnivalóid kicsit később, pihiznem kell most már.

Az olvasnivalóid kicsit később, pihiznem kell most már.

Ma a tengelicek behúzódtak a szél elől az ablakpárkányra.
Nyár elején azt mondták, hogy napérzékenység. Egész nyáron farmer, zokni, szandál, hosszúújjú fehér ingben jártam. Ha kimentem akkor 50+faktoros naptejjel kentem magam. Ráment vagy 25 ezer forintom. 2 óránként ismételni, ha többet voltam kint. Mindig belement a szemembe, csípte, könnyeztem egy csomó pattanásom lett tőle. Azt mondja nagyon komolyan kell venni, mert fekélyek is lehetnek belőle. Szigorúan be is tartottam mindent, konyhában is délután lehúztuk a redőnyt. Szeptemberben azt mondja akkor talán mégsem napérzékenység.((( A guta ütött meg. Azt mondja ha újra hólyagos leszek akkor tud csak elküldeni biopsziára. Na hólyagok azóta sincsenek csak csomók, foltok. Visszaálltam szappannal majd mosódióval való mosásra, citromsaval öblítek. Az egyik azt mondja, hogy álljak le a gyógyszertári fürdetővel csak babaszappant használjak fürdésre. A másik azt mondja, hogy az sem jó csak mindenmentes tusfürdő. Akkor utalt be a körzeti a bőrklinikára és az immunológiára. Laborom kis eltéréssel jó volt. Bőrklinikán csak január végére lett volna időpont. Azt tanácsolták menjek be munkanapon reggel 7-re és majd sorra kerülök. Na 5 órás várakozás után bekerültem. Kontakt bőrgyulladás és prurigo. 3 féle szeteroidot írt fel. Az arcomra a testemre és a végtagokra. Használjam és majd jan 2-én menjek vissza, addigra tünetmentes leszek és meg tudják csinálni az allergia tesztet. Kicsit több mint 2 héttel utána volt időpontom az immunológiára. Kicsit felháborodott a dokinő, hogy miért mentem hozzá, ha a bőrklinikán is voltam. Hát mert így jött ki az időpont és mákszemnyit sem használt a szteroid. Illetve a szememnél ami volt az elmúlt. Én arra hittem, hogy a naptejtől van. Na vérteszt és másik szteroid, másik orvosság,. 1 hét múlva nem használ a krém, illetve 4 nap után még vörösebb lettem tőle és abbahagytam, semmit nem mutat ki a vérteszt, Új szeriod és majd 1 hét múlva biopszia. Na itt csak elfelejtették mondani, hogy ne szedjek vérhígítót. De szerencsére már több mint 1 hónapja az érsebész leállította minden gyógyszerem és majd csak tavaszra kell visszamennem hozzá, ha addig nem leszek rosszul. Na levették a biopsziát és igaz hogy nem reagálok a szteroidokra, de azért kenjem vele továbbra is magam. Na azóta nem kenem magam. Illetve csak mentes testápolóval. Az elfogyott és a z illatostól meg égett a bőröm, úgyhogy le is mostam rögtön. Most kamillával mosogatom magam. Semmivel sem viszketek többet, mint a kenőcsöktől. Komolyan öngyilkossági gondolataim voltak. Az immunológus szerint amikor a kórházban vettek kétszer is biopsziát nem volt egyértelmű a gluténérzékenység. Annyira nevetségesnek és szánalmasnak érzem magam. 6 éve tartom a diétát és lehet, hogy nem is kellene.(((
A stiglincek nálunk az udvarban voltak nyáron. Amikor magzott a fű azt csipegették. Azok mindig csapatokban voltak.
Képzeljétek, hogy mostanában egy sirály szokott reggelente a lámpaoszlopra ülni. Én nem is figyeltem fel rá, simán galambnak néztem. Csak a fiam jöttegyszer és mondja nézzem már itt egy sirály, már régebben is látta. Hát jobban megnézve tényleg látni az úszóhártlyás lábát meg a piros csőrét. Van egy fekete foltja a csőre mellett, mint a szépségpötty a középkori nőkön. Pár órát üldögél ott aztán elrepül. Simán leszáll, ha galambok ülnek ott akkor is. Majd ha átmásolom a gépre a telefonról, felteszem.
Búcsúzom, kapcsolom. Jó éjszakát mindenkinek.
Ó, Éva, hát nem semmi kálvária!!
Én is napérzékeny vagyok, kb, 3 éve úgy viszketett a bőröm majd megkergültem.
Májra ittam teát, meg vettem háziszappant, abból is a holt tengerit, meg parajdi sósat. Ezekkel mosogattam magam és sokkal jobban voltam.
Aztán észrevettem, hogy ha a viz nem az igazi itthon, mert valamit szerencsétlenkednek vele Szegeden, akkor jobban viszketek.
Mosni csak babáknak való mosószerrel tudok magam miatt, szerencsére attól nem viszketek, de csak az Ariel-eset birom.
Remélem megoldódik a gondod minél hamarabb, mert észveszejtő tud lenni ez a viszketés.
Én is napérzékeny vagyok, kb, 3 éve úgy viszketett a bőröm majd megkergültem.
Májra ittam teát, meg vettem háziszappant, abból is a holt tengerit, meg parajdi sósat. Ezekkel mosogattam magam és sokkal jobban voltam.
Aztán észrevettem, hogy ha a viz nem az igazi itthon, mert valamit szerencsétlenkednek vele Szegeden, akkor jobban viszketek.
Mosni csak babáknak való mosószerrel tudok magam miatt, szerencsére attól nem viszketek, de csak az Ariel-eset birom.
Remélem megoldódik a gondod minél hamarabb, mert észveszejtő tud lenni ez a viszketés.
Éva, Ági, csak egy kicsit soknak tartottam, hogy egy éven belül ennyi oltást adjanak, még az évi
egyet is sokallom. De ez csak az én véleményem, nem akarok beleszólni vagy ítélkezni. Mondjuk
én még influenza ellenivel se oltattam be magam soha, de nem is éreztem szükségét, mert még
influenzás se voltam. Lehet, hogy másképp gondolkodnék, ha egyszer is elkaptam volna.
Én a számítógépes újdonságokra való áttérést utálom a legjobban. A windowsos frissítések, a minél
nagyobb verzió számokra való átállás a halálom. Tiltakozom, pedig tudom, hogy meg kell adnom
magam, aztán meg mindig rá kell jönnöm, hogy sokkal könnyebben átálltam, mint amire számítottam.
Egy dolog maradt még, amihez ragaszkodom, a Firefox. A kisebbik fiam évek óta kapacitál, hogy a
Chrome-ot használjam, de még nem adtam meg magam.
Ági! Mennyi tengelic! Én egynél többet még nem láttam egyszerre. Hozzám vagy csak egy járt, vagy
egyesével jártak.
Éva, a te betegségeiddel kapcsolatos kálváriádat is rossz olvasni! Nem tudok hozzászólni, de veled is
együtt érzek. Ami a gluténmentes étkezést illeti, ne sajnáld, hogy csinálod. A glutén nagyon sok embernél
durva dolgokat művel, és rá se jönnek, hogy ott kell keresni a bajt.
Angliában a sirályok a legpofátlanabb madarak. Az emberek kezéből kilopják az ennivalót vagy az annak
vélt dolgokat. Erőszakosak és mindig benne van a paklinban, hogy lef...nak. Ja, és fülsiketítően kárálnak,
hangoskodnak.
A lányomék 25 km-re laknak az óceántól, náluk sokszor látni sirályokat. A háztetőkön ott ácsorognak a
galambok meg a szarkák mellett, a folyón meg boldogan úszkálnak a kanadai ludak és hattyúk társaságában.
De még nincsenek annyian, hogy elviselhetetlenek lennének.
Kíváncsi lennék rá, hogy került Bp.-re az a sirály. Lehet, hogy eltéved, vagy megszökött egy állatkertből.
egyet is sokallom. De ez csak az én véleményem, nem akarok beleszólni vagy ítélkezni. Mondjuk
én még influenza ellenivel se oltattam be magam soha, de nem is éreztem szükségét, mert még
influenzás se voltam. Lehet, hogy másképp gondolkodnék, ha egyszer is elkaptam volna.
Én a számítógépes újdonságokra való áttérést utálom a legjobban. A windowsos frissítések, a minél
nagyobb verzió számokra való átállás a halálom. Tiltakozom, pedig tudom, hogy meg kell adnom
magam, aztán meg mindig rá kell jönnöm, hogy sokkal könnyebben átálltam, mint amire számítottam.
Egy dolog maradt még, amihez ragaszkodom, a Firefox. A kisebbik fiam évek óta kapacitál, hogy a
Chrome-ot használjam, de még nem adtam meg magam.

Ági! Mennyi tengelic! Én egynél többet még nem láttam egyszerre. Hozzám vagy csak egy járt, vagy
egyesével jártak.
Éva, a te betegségeiddel kapcsolatos kálváriádat is rossz olvasni! Nem tudok hozzászólni, de veled is
együtt érzek. Ami a gluténmentes étkezést illeti, ne sajnáld, hogy csinálod. A glutén nagyon sok embernél
durva dolgokat művel, és rá se jönnek, hogy ott kell keresni a bajt.
Angliában a sirályok a legpofátlanabb madarak. Az emberek kezéből kilopják az ennivalót vagy az annak
vélt dolgokat. Erőszakosak és mindig benne van a paklinban, hogy lef...nak. Ja, és fülsiketítően kárálnak,
hangoskodnak.
A lányomék 25 km-re laknak az óceántól, náluk sokszor látni sirályokat. A háztetőkön ott ácsorognak a
galambok meg a szarkák mellett, a folyón meg boldogan úszkálnak a kanadai ludak és hattyúk társaságában.
De még nincsenek annyian, hogy elviselhetetlenek lennének.
Kíváncsi lennék rá, hogy került Bp.-re az a sirály. Lehet, hogy eltéved, vagy megszökött egy állatkertből.
sziasztok lányok! De jó Éva is megérkezett közben, hát a kálváriád megér egy misét!
Dodi változatlanul nagyon aranyos!
Rettenetes volt ez a pár nap..A karomon az oltás helye mint egy lórugás...az arcomon két helyen duzzanat.
de már picit javulóban.
Talán már nálam is csökken a hajhullás, úgy érzem hogy fele annyi mint volt.és vékonyabb is. De ez van.
Paggy, örülök hogy megvolt a láthatás az unokával, viszont érthető a rajongás mert még gyerek, és kutya is érzi.
Így legalább ha mégis muszály lesz elvinnie sétálni nem lesz gond a kapcsolattal.
A frissítéstől én is falra mászok! Ráadásul a régi beállítás jött át ide a nagyszobába, s megint nem boldogulok semmivel. Sem a betübeállításokkal, sem a monitorral. semmi sem az ami volt , pedig már állítottam rajta. űja és ha meg akarok nyitni valamit nem nyitja meg a következő oldalt. mert nem engedi sehol a fősodor hogy + ablakot nyissak mindig ki kell lépjek belőle..pl. a megvan a film amit néznék bejön teljes képernyővel, de nem tudsz simán kilépni, és folytatni a kovetkező résszel, hanem teljesen be kell lépni újra az oldalra .. és a többi és a többi! Agyrém.

Dodi változatlanul nagyon aranyos!

Rettenetes volt ez a pár nap..A karomon az oltás helye mint egy lórugás...az arcomon két helyen duzzanat.
de már picit javulóban.
Talán már nálam is csökken a hajhullás, úgy érzem hogy fele annyi mint volt.és vékonyabb is. De ez van.
Paggy, örülök hogy megvolt a láthatás az unokával, viszont érthető a rajongás mert még gyerek, és kutya is érzi.
Így legalább ha mégis muszály lesz elvinnie sétálni nem lesz gond a kapcsolattal.
A frissítéstől én is falra mászok! Ráadásul a régi beállítás jött át ide a nagyszobába, s megint nem boldogulok semmivel. Sem a betübeállításokkal, sem a monitorral. semmi sem az ami volt , pedig már állítottam rajta. űja és ha meg akarok nyitni valamit nem nyitja meg a következő oldalt. mert nem engedi sehol a fősodor hogy + ablakot nyissak mindig ki kell lépjek belőle..pl. a megvan a film amit néznék bejön teljes képernyővel, de nem tudsz simán kilépni, és folytatni a kovetkező résszel, hanem teljesen be kell lépni újra az oldalra .. és a többi és a többi! Agyrém.
Sziasztok!Csak bekukkantottam.SZIA ÉVAAAAAAA!!!!!!!!!DE JÓ!!!!!!
Örülök Dodinak is.Este későn jövök csak.Üdv MINDENKINEK.Paggy

Örülök Dodinak is.Este későn jövök csak.Üdv MINDENKINEK.Paggy

Sziasztok!
Nálunk is zajlik az élet, takaritanom kell, mert jön hozzánk holnap a szir albérlő.
Majd jövök, remélem.... 
Nálunk is zajlik az élet, takaritanom kell, mert jön hozzánk holnap a szir albérlő.

Sziasztok kedves Lányok!
Mielőtt felteszem ezt a videót,"elmondanám",hogy a mi házunk egy régi ház.Csak 2 éve volt rá lehetőségünk,hogy a tetőt megcsináltassuk és szigeteltessük.Az udvaron ősrégi sufnik állnak.El kell döntsük,hogy a közös költségből/6 lakás/ ,mit csináltatunk meg.Csak a lebontása is súlyos 100 ezrekbe kerül.Most még az új tetőn is kell javításokat végeztetni,ezért dilemmázunk,hogy az 1.5 millió forintunkból vagy a lépcsőházat újítjuk fel, vagy a sufnikat .Ezenkívül,Csoki egy 1,5 éves ,égen fürge kiskutya.Tehát jöjjön egy kis KARAKTERBEMUTATÁS!Ja,és még 20 napig csak pórázon lehet még a futtatóba se mehetünk,ezért a kis udvarunkon + a lépcsőházban szoktam a séta után elengedni.Akkor most a videó!!!
Mielőtt felteszem ezt a videót,"elmondanám",hogy a mi házunk egy régi ház.Csak 2 éve volt rá lehetőségünk,hogy a tetőt megcsináltassuk és szigeteltessük.Az udvaron ősrégi sufnik állnak.El kell döntsük,hogy a közös költségből/6 lakás/ ,mit csináltatunk meg.Csak a lebontása is súlyos 100 ezrekbe kerül.Most még az új tetőn is kell javításokat végeztetni,ezért dilemmázunk,hogy az 1.5 millió forintunkból vagy a lépcsőházat újítjuk fel, vagy a sufnikat .Ezenkívül,Csoki egy 1,5 éves ,égen fürge kiskutya.Tehát jöjjön egy kis KARAKTERBEMUTATÁS!Ja,és még 20 napig csak pórázon lehet még a futtatóba se mehetünk,ezért a kis udvarunkon + a lépcsőházban szoktam a séta után elengedni.Akkor most a videó!!!
Most ezután nézelődök. 
Rita:
Madáretető ügyben:Megszoktam,hogy mindenért többször kell szólnom a páromnak.Elnézem neki.Általában örülten kedves próbálok lenni,amikor másodszor szólok,hogy ne azt érezze-sürgetem,vagy követelőzöm-mégis néha megsértődik,hiszen ő belül dolgozik a témán.Isten őrizzen,hogy aki ezeket a kommenteket olvassa,azt gondolja, hülyének nézem,vagy olyan kis bugyutának a férfiakat.NEM,hanem "női nézőpontom " van.
A lányomnak szoktam mondani,úgy évente 1x,hogy MÁSKÉPP GONDOLKOZUNK mint a FÉRFIAK,de ez nem baj.Türelem kell nekik hozzánk és fordítva.
Megnéztem,sőt benéztem a magánbölcsibe.De klassz!!!Micsoda játékok,hinták,mászóka!!!nagyon színes,barátságos!!!
Szívesen járnék oda!!!Lilyke sokat változott,főleg az arcán ,az orrán látható,de ugyanolyan helyes.
A kistáska megmaradt és már kártyát is kapott hozzá!!Az egyik ismerősömnek is kint él 2 gyereke,akiknek szintén ilyenkorú gyerekei vannak.Ő is skypon keresztül kommunikál velük.Minden nap 2 órát mesét olvas,bábozik,énekel nekik.Aranyos lehet,ahogy Ti is együtt vagytok.hamar eljön az április és sutty,már utazhatsz is.

Rita:
Madáretető ügyben:Megszoktam,hogy mindenért többször kell szólnom a páromnak.Elnézem neki.Általában örülten kedves próbálok lenni,amikor másodszor szólok,hogy ne azt érezze-sürgetem,vagy követelőzöm-mégis néha megsértődik,hiszen ő belül dolgozik a témán.Isten őrizzen,hogy aki ezeket a kommenteket olvassa,azt gondolja, hülyének nézem,vagy olyan kis bugyutának a férfiakat.NEM,hanem "női nézőpontom " van.

Megnéztem,sőt benéztem a magánbölcsibe.De klassz!!!Micsoda játékok,hinták,mászóka!!!nagyon színes,barátságos!!!

Kata, de jó, hogy a jobbulás útjára tértél már! Nagy szerencse, hogy legalább Samut elkerülték
a mellékhatások. Épp ma két férfit arról beszélgettek a piacon, hogy a harmadik oltás viselte meg
őket a legjobban, és ők is kb. három napig érezték magukat nagyon sz..ul.
Ági, jó takarítást! Én holnap fogok takarítani. Ma mostam, ágyat húztam, és úgy főztem, hogy
holnapra is maradjon.
Paggy, úgy látom, nagyon hamar jó barátságba fog kerülni Kobak és Csoki. Olyan édes volt, ahogy nagy
örömében elkezdte róni a köröket azokkal a rövidke lábacskákkal. A mi Dundink is ugyanezt csinálta,
ha nagyon örült.
a mellékhatások. Épp ma két férfit arról beszélgettek a piacon, hogy a harmadik oltás viselte meg
őket a legjobban, és ők is kb. három napig érezték magukat nagyon sz..ul.
Ági, jó takarítást! Én holnap fogok takarítani. Ma mostam, ágyat húztam, és úgy főztem, hogy
holnapra is maradjon.
Paggy, úgy látom, nagyon hamar jó barátságba fog kerülni Kobak és Csoki. Olyan édes volt, ahogy nagy
örömében elkezdte róni a köröket azokkal a rövidke lábacskákkal. A mi Dundink is ugyanezt csinálta,
ha nagyon örült.
A mai, 12-es ablakot nagyon könnyen megtaláltam. Már annyira megismertem a lakótelepet,
hogy mára már nem annyira nehéz eligazodnom a térképen. Még a 10. ablak keresése közben
ráleltem a 13.-ra is, így holnap munka nélkül leszek.
A 13-as a 10. emeleten van.
Szokás szerint egyik ablak se szép.

hogy mára már nem annyira nehéz eligazodnom a térképen. Még a 10. ablak keresése közben
ráleltem a 13.-ra is, így holnap munka nélkül leszek.

Szokás szerint egyik ablak se szép.

Rita!Ez szörnyű,hogy milyen rondák ezek az ablakok!Mármint,semmi de semmi?Akkor miért vállalja el valaki???Biztos nem a szegénység miatt ilyenek az ablakok,hiszen még papírból is ki lehet vágni díszeket!
Kata:
Te szegény,ennyire meggyötört az oltás!!Hallottam róla,hogy a Pfizerrel izomfájdalom és láz is járhat.Tudsz azért főzni ?Egyébként Kata,tudom,hogy rettentő drága,de rendeltél már ételt?Lehet,hogy már beszéltünk róla ági halászléje ürügyén,de nem emlékszem mit írtál akkor.A beiglikre ,amiket sütöttél igen!!!Apropó,szereted a halászlevet??Itt, a környékünkön, a piacon is lehet rendelni,finom.Az ember 1-2 tányérért nem áll neki vacakolni vele.
Csoki és a párom igen jól megvannak.Beszél hozzá,magyaráz neki.Ma azt mesélte,amikor hazaértem a vásárlásból,hogy ő olvasott és csoki arrébblökte a fejével a könyvet---FOGLALKOZZON VELE.Sőt,amikor 5 perc után abbahagyta a simogatását,még a könyvtári könyv sarkát is meg akarta rágcsálni.NO,ezt már a párom nem hagyhatta.Elmagyarázta , a könyvtári könyv sok emberé és nem rágcsálni való!!!
Szegény Samu,biztosan megijedt,mint ahogy Rita írta,amikor ágyban látott minket.Szerintem is ,bár mi nem értjük teljesen a jelzéseket,különleges kapcsolat van anya és fia között

Te szegény,ennyire meggyötört az oltás!!Hallottam róla,hogy a Pfizerrel izomfájdalom és láz is járhat.Tudsz azért főzni ?Egyébként Kata,tudom,hogy rettentő drága,de rendeltél már ételt?Lehet,hogy már beszéltünk róla ági halászléje ürügyén,de nem emlékszem mit írtál akkor.A beiglikre ,amiket sütöttél igen!!!Apropó,szereted a halászlevet??Itt, a környékünkön, a piacon is lehet rendelni,finom.Az ember 1-2 tányérért nem áll neki vacakolni vele.
Csoki és a párom igen jól megvannak.Beszél hozzá,magyaráz neki.Ma azt mesélte,amikor hazaértem a vásárlásból,hogy ő olvasott és csoki arrébblökte a fejével a könyvet---FOGLALKOZZON VELE.Sőt,amikor 5 perc után abbahagyta a simogatását,még a könyvtári könyv sarkát is meg akarta rágcsálni.NO,ezt már a párom nem hagyhatta.Elmagyarázta , a könyvtári könyv sok emberé és nem rágcsálni való!!!

Szegény Samu,biztosan megijedt,mint ahogy Rita írta,amikor ágyban látott minket.Szerintem is ,bár mi nem értjük teljesen a jelzéseket,különleges kapcsolat van anya és fia között

Szia Évi!!!Nagy-nagy örömmel olvastam a csodás,Dodi madárról,hogy "rendetlenül eszik".Olyan aranyos.Nemcsak gyerekben szeretem a karaktereseket.A tacskók is ilyenek.Szóval szuper madár ez a Dodi!!!Ahogy nézed a képét,már látod rajta.Élmény lehet vele élni!!!!!Esetleg röpködni szokott a lakásban?---Micsoda tortúrán mentél keresztül az allergia miatt.,borzasztó a viszketés.Vigyázz MAGADRA!!Ne egyél semmi rosszat--DE HOGY LEHET FINOMSÁGOK NÉLKÜL ÉLNI!!!???

Spoiler: mutasd
Sirályok a Dunán is feltűnnek.Nem kéne itt lenniük???
Ági!Köszönöm szépen a tengelicekről készített képed.Olyan jól sikerült,mint ha kézimunkanyomtatvány lenne!!Meg is lehetne próbálni kivarrni!!
A tanáruras videót most,kutyaséta után nézem meg.Kíváncsi vagyok rá.Végre egy
valódi művész!!!
Lányok!Látszik,hogy nem élek egyedül,mert nem kell komolyan vacakolnom a szgép frissítésekkel.Csak átkiabálok a szomszéd szobába:
-Mit kell csináljak,mert a gép kiírja,hogy frissítsek?
--Hát frissíts!-kiált vissza a párom.Én meg csak úgy ,minden felelősség nélkül rákattintok és kész.Nem is tudom mi zajlik közben.Nekünk Windows 7-ünk van még.
Hát Lányok,mennem kell kutyát sétáltatnom.Szép estét!Üdv.Paggy

Ági!Köszönöm szépen a tengelicekről készített képed.Olyan jól sikerült,mint ha kézimunkanyomtatvány lenne!!Meg is lehetne próbálni kivarrni!!

A tanáruras videót most,kutyaséta után nézem meg.Kíváncsi vagyok rá.Végre egy

Lányok!Látszik,hogy nem élek egyedül,mert nem kell komolyan vacakolnom a szgép frissítésekkel.Csak átkiabálok a szomszéd szobába:
-Mit kell csináljak,mert a gép kiírja,hogy frissítsek?
--Hát frissíts!-kiált vissza a párom.Én meg csak úgy ,minden felelősség nélkül rákattintok és kész.Nem is tudom mi zajlik közben.Nekünk Windows 7-ünk van még.
Hát Lányok,mennem kell kutyát sétáltatnom.Szép estét!Üdv.Paggy

Sziasztok Lányok!
Rita! Nekem is nagyon tetszik a bölcsöde, külön öröm, hogy ennyire közel van a lakáshoz. Nagyon aranyos Lilyke a új pakolós táskával. Annyira tetszenek a kis ruhácskái. Mi az első pár évben alig vettünk ruhát, mert rengeteget kaptunk az unokanővérem lányától. Picinek a kedvenc színe a sárga és a rózsaszín volt a fiamnak.
A duna nincs messze tőlünk légvonalban. Gyalog szoktunk kijárni a MArgit szigetre. Nagyjából félúton lakunk a Margit sziget és a Városliget között. Sokszor szoktunk látni repülő sirályokat, gólyákat, tőkésrécéket. De ez főleg nyáron van. Sirályok is csapatostul szoktak röpülni. Ez viszont egyedül van reggelente.
Paggy aranyos és máris szófogadó Csoki. Mennyire hallgat már a nevére is. Szerintem Kobak is egy macskaszépség. Olyan leopárdos foltjai vannak.
Hát Dodiról mindig látom amikor rosszaságon töri a fejét. Szerintem van humorérzéke.
Az anyukámnak nem maradtak meg a gyerekei vagy elvetélt vagy csak igen rövid ideig éltek. Ezért fogadtak örökbe, egész pici csecsemő voltam még. Keresztanyám szoptatott. A lánya fél évvel idősebb nálam. Mindig mondta, hogy azért maradt pici, mert elittam előle a tejet.
Valóban nincs 160cm sem. Az anyu nem beszélt róla sohasem. Hiába fagattam, talán 14 éves korom körül tudtam meg.
Rita! Nekem is nagyon tetszik a bölcsöde, külön öröm, hogy ennyire közel van a lakáshoz. Nagyon aranyos Lilyke a új pakolós táskával. Annyira tetszenek a kis ruhácskái. Mi az első pár évben alig vettünk ruhát, mert rengeteget kaptunk az unokanővérem lányától. Picinek a kedvenc színe a sárga és a rózsaszín volt a fiamnak.
A duna nincs messze tőlünk légvonalban. Gyalog szoktunk kijárni a MArgit szigetre. Nagyjából félúton lakunk a Margit sziget és a Városliget között. Sokszor szoktunk látni repülő sirályokat, gólyákat, tőkésrécéket. De ez főleg nyáron van. Sirályok is csapatostul szoktak röpülni. Ez viszont egyedül van reggelente.
Paggy aranyos és máris szófogadó Csoki. Mennyire hallgat már a nevére is. Szerintem Kobak is egy macskaszépség. Olyan leopárdos foltjai vannak.
Hát Dodiról mindig látom amikor rosszaságon töri a fejét. Szerintem van humorérzéke.
Az anyukámnak nem maradtak meg a gyerekei vagy elvetélt vagy csak igen rövid ideig éltek. Ezért fogadtak örökbe, egész pici csecsemő voltam még. Keresztanyám szoptatott. A lánya fél évvel idősebb nálam. Mindig mondta, hogy azért maradt pici, mert elittam előle a tejet.