Köszönöm szépen az újabb feliratokat!
  Köszönöm szépen az újabb feliratokat!  

Köszönöm szépen a támogatást, a hozzászólásokat és az érdeklődést minden egyes epizód iránt.
  Köszönöm szépen a támogatást, a hozzászólásokat és az érdeklődést minden egyes epizód iránt.  Személy szerint nagyon élveztem ezt a sorozatot, mint néző és kezdő fordító is. Remélem a ti tetszéseteket is elnyerte. További kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!
  Személy szerint nagyon élveztem ezt a sorozatot, mint néző és kezdő fordító is. Remélem a ti tetszéseteket is elnyerte. További kellemes időtöltést kívánok mindenkinek! 

Nagy ölelés érte  üdv ququcs
  Nagy ölelés érte  üdv ququcs  

További sok sikeres munkát kívánok !
 További sok sikeres munkát kívánok ! 
   Zsuzsi
  Zsuzsi 

Szomorú apropója a sorozatnak a Szöuli polgármester halála. Még ilyen "vidámabb" köntösben burkoltan is rémisztőnek találtam  azt a mérhetetlen korrupciót,   amit a sorozatokon keresztül láthatunk. SHIWON-t szerettem  ebben a karakterben, DE a feleségét alakító színésznő nem lett a szívem csücske.
  Szomorú apropója a sorozatnak a Szöuli polgármester halála. Még ilyen "vidámabb" köntösben burkoltan is rémisztőnek találtam  azt a mérhetetlen korrupciót,   amit a sorozatokon keresztül láthatunk. SHIWON-t szerettem  ebben a karakterben, DE a feleségét alakító színésznő nem lett a szívem csücske.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég