Szép estét Mindenkinek!
Nem vesztem el, csak valahogy úgy alakult, hogy későn végeztem, meg lusta disznó is voltam, meg Pató Pál úr..., nem is sorolom.
Csak bejelentkezem, mert holnap lesz az első munkanapom. Készülök, mint aki a háborúba megy. Komolyan!
Nagy vonalakban:
Rita, gyönyörű Lilyke! Ahogy mosolyog, kis szépség!
Nagyon ki kellett a szemeim gúv asztani, hogy lássam a lenövésed! Jó lett mindkét képed!
Paggy, De aranyos vagy! Köszönöm a fréziát! EZ az a titokzatos bimbós

Örülök,hogy Lillát sikerült meglepni! Azt szeretem, hogy olyan egyedi ötleteitek vannak!

Épp ma beszéltem a tanárommal pecsét ügyileg. Van pecsétem, de nem lett az igazi. Még nem! Tanár úr szerint a következő jobb lesz.

Csak ahhoz kellene zsirkő, ami Marcsi Agórájában lett volna megrendezve Ásványbörze kiállitáson lehetett volna kapni. Na most ezt a modnatot nem irom újra
Valahogy én még nem érzem sem a meny, sem az unoka hiányát. Talán, ha lánoym lenne, de igy....
Nem vagyok egy egyszerű eset, ez van

Állatsereg jól van?
Ildikó! Köszönöm, hogy betetted a sütőpapirra festett képed! Hát ismerve a sütőpapirt... nem is látszik a nehézségi fokozata, amit az adott a képednek. Nagoyn jó lett. Tetszik a tanyasi udvaros kép, a háztetők, a régi ajtó, ház fala. Amit újra megcsináltál képet a rózsaszin virágos jobban tetszik. na és a kisrókák! Hát azok fantasztikusak!

Gyönyörűségeseka virágaid is a kertben!
Kata, most inditottak itt nálunk a Fűvészkertben egy facebook sorozatot a balkonon nevelt konyhakerti növényekről Gondoltam a paradicsomodra.
Jó lesz az, kiváncsian várom a termést!

Ma festeni akartam, mert egy Predátoros film ment, az ilyenekre tudok jól festeni, bármilyen agyamentnek is tűnik.

De fél tizkor már nem kezdtem hozzá.
Holnap meg korán kelés, korán indulás. Üzlet lefertőtlenitve, szabályok mindenkinek elmondva, hogy jöhet be és milyen feltételekkel dolgozom.
Szerencsére siekrült megrendelnem még pluszban a neten azt a fertőtlenitőt , amit itt a műtéteknél is használnak, meg nitril fekete kesztyűt is munkához. Mondjuk azt kétszeres áron, mint a gyógyszertárunkban, de ott még mindig nem volt ez az erősebb fajta.
Minden megjön jövő hét elején szerencsére.
Nálunk mindenki jól van, nemsokára Ramossal is inditjuk a sétát.