Pretty Li Hui Zhen (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Pretty Li Hui Zhen (25/40)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 6. 20:20

szvakneildi írta:Kedves Rita!
Ismét szeretném megköszönni a munkádat! ^:)^ :-bd Bár én már a koreai változatot is láttam, ennek ellenére ez a változat is nagyon tetszik. S bár a történet nagyjából egyezik, de azért mégis sok kis nüansznyi apró eltérés van benne, amitől mégis más mégis jó ez a sorozat. :-bd Éppen ezért, nagyon remélem, hogy te sem veszíted el a lelkesedésed a sorozat iránt és tovább fordítod nekünk! :ympray: Szóval kitartást és még sok örömöt kívánok neked a fordításhoz! :) Szeretettel várom a következő részek fordítását. :-bd ^:)^ :) :-h

Kedves Ildikó! Nagyon aranyos vagy, hogy lelkesítesz! Bár ma már nem választanám a
fordítandóim közé, de azért nagyon szívesen fordítom, semmi problémám nincs vele.
Pusztán csak az a tény zavar, hogy annyira hasonlatos az eredetivel. Ha nem így lenne,
többen néznék azok közül is, akik már látták a koreait.
Természetesen folytatom a fordítást! Nálam szóba sem kerülhet olyan, hogy elkezdek
valamit és nem fejezem be. Ha nagyon utálnám, akkor is végig fordítanám. Olyat
szoktam csinálni, hogy valamit betervezek és még sem fordítom le, de ha már elkezdtem,
végigcsinálom.

Viszont előre szólok, hogy most hétfőn is csak két részt tudok hozni. Ma sem voltam
itthon, és holnap sem leszek. Jövő héten meg rengeteg intézni valóm lesz. Az iskolában
év végi hajrá van, és hetedikes osztályfőnökként, még a ballagás is itt van a nyakamon.
És a thai Princess Hourról még nem is beszéltem. Remélem nem kezdi el senki előttem
fordítani!

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
HKata

HozzászólásSzerző: HKata » 2017. május 6. 20:55

Kedves Rita!

Én is láttam a koreai változatot, mégis szeretem nézni ezt is! Minden nap lesem, hogy mikor rakod fel az újabb fordításodat. Köszönöm a munkádat! :ymapplause:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 6. 21:21

na végre gyűlnek az olyan emberkék...akiknek mindkét változat tetszik... :)) nem lehet ezt sem megunni... :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 7. 7:09

HKata írta:Kedves Rita!

Én is láttam a koreai változatot, mégis szeretem nézni ezt is! Minden nap lesem, hogy mikor rakod fel az újabb fordításodat. Köszönöm a munkádat! :ymapplause:

Kedves Kata! Nagyon örülök, ha minden nap bekukkantasz, de azért megemlítem,
hogy csak hétfőn tudom feltenni az újabb két részt. A 27.-t még be sem fejeztem,
és mindjárt elmegyünk itthonról. Ha este a végére érek, akkor már reggel kiteszem
a feliratokat, ha nem, akkor délután. De van egy harmadik változat is. Ha este nem
túl későn végeznék vele, akkor már ma este kikerülhetnek. Még én sem tudom, hogy
lesz időm.
Igazatok van. Érdemes minden nap belesni.

Szép napot kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 7. 7:11

Kata58 írta:na végre gyűlnek az olyan emberkék...akiknek mindkét változat tetszik... :)) nem lehet ezt sem megunni... :))

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 7. 9:49

Rita írta:
Kata58 írta:na végre gyűlnek az olyan emberkék...akiknek mindkét változat tetszik... :)) nem lehet ezt sem megunni... :))

Kép

:D :)) :)) Kellemes Vasárnapot Mindenkinek...
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 7. 18:26

Jó szórakozást a 26.-27. részhez!

A 26. rész volt az, ahol nem tudtam megállni, és bele kellett néznem a 27.-be.
Az lett a vége, hogy végignéztem, és mivel nagyon rossz helyen van abbahagyva
a történet, bele kellett néznem a 28.-ba is, aztán meg sem álltam a 30. részig.

Ne szégyelljétek, ha ti is így jártok. Most igazán jó lett volna, ha három részt
hozhattam volna. Csak a nagyon erősek tudják megállni, hogy ne leskelődjenek.

Bai Haoyu végre döntött, az igazi Huizhent választja, de képtelen eljutni a
vallomásig, mert vagy Yi Mu, vagy egy rossz hír megakadályozzák ebben.

Kép
Kép
Kép

Bár Yi Mu tudja, hogy HZ és BH szeretik egymást, amíg nem vallják be egymásnak
ő is beszáll a HZ-ért vívott harcba.

Kép
Kép

A Főszerkesztőnő nagyot alakít a jubileumi partin:

Kép
Gabóci5

Re: Pretty Li Hui Zhen (27/40)

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 7. 18:29

Köszönöm Rita a 26-27-et. Éppen résen voltam, gyorsan le is töltöttem.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 7. 20:32

Szia Gabi! Mintha a gondolataimba látnál! Hihetetlen, hogy mindig az elsők
közt sikerül letöltened a feliratot!

Nagyon szívesen! Szórakoztató részek lesznek!

Ez a műfrufru szörnyűbb az előzőnél:

Kép

Előző:

Kép
novcsi6

HozzászólásSzerző: novcsi6 » 2017. május 7. 21:35

Kedves Rita! Nagyon szépen köszönöm az újabb részeket. :)
Bevallom töredelmes én a 15. résznél abbahagytam, mivel egy az egyben ua mint az eredeti ... semmi változtatás :(( :((
Ráadásul a szereplőkkel sem vagyok igazán megbékélve ...
Úgyhogy én személy szerint alig várom a következő fordításodat :)
Csak így tovább!!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 8. 5:51

Kedves novcsi! Semmi gond! Mindig írom, és komolyan is gondolom, hogy a kevés
szabadidejében mindenki azt nézzen, ami kedvére való. Amíg néző voltam, gondolkodás
nélkül hagytam abba sorozatokat és töröltem ki a gépemről, ha elegem lett belőle. Minek
küszködjön az ember olyannal, ami nem tetszik. Fordítóként ilyet soha nem tennék, mert
ebben a helyzetemben már nemcsak magamat szórakoztatom.

A Goongot már nagyon szeretném fordítani, de még megvárok négy részt (két hét), és
utána fogom elkezdeni. De még ettől is jobban várom a My Sunshine fordítását, amiről
tudom, hogy sokunknak nagyon fog tetszeni.

Kellemes hetet kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 8. 7:36

Szép hetet mindenkinek @};- @};- @};- Éppen az oldaladon böngésztem, mikor megláttam hogy ki van téve az aktuális két rész.. \:D/ :ymparty:
Máris vittem.! @};- :movingflower: :flower1: :littlehearth: :-h :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. május 8. 9:34

Kedves Rita! Köszönöm a 26,27. részek fordítását.Még tegnap elvittem a feliratokat és azonnal meg is néztem.Bár a vezető történet még mindég húzódik,mégis nagyon szórakoztató volt.Nagyot alakított a főszerkesztő.Nekem nagyon tettszik a játéka.Jól áll neki a fején-mondanám parasztosan-még a bili is.Most pedig szinte végszóra jelent meg,hogy a beállt űrt kitöltse.Nagyon várom a további részeket! Üdv;Nagyi :ympeace:
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2017. május 8. 16:29

Kedves Rita !

Köszönet az újabb részekért. Lassan mint a csigabiga halad a történet de közben az emberi karakterek kibontása nagyon tetszik.
Férjvadász kolléganő testbedobása nevetni való volt, jó lenne ha már a szívére hallgatna és nem amit látok és kitalálom mi történhet, megsértődöm vagy mégse játék.
Yimu továbbra is tetszik jó a játéka. Kissé fura volt, hogy vett egy táskát Li Huizennnek de már az irodában az volt nála igaz mikor leszált a buszról akkor egy másik táska volt nála. ( Jó lenna a figyelnének ilyen apróságokra is)
Qiao végre eldöntötte, hogy rendezi a sorzait de milyen az élet nem jött össze neki.
Haoyu végre tudja mit akar már látszik a cselekedeteiben.

Még mindig jó a sorozat nekem jobban tetszik mind az eredeti. Közben megkedveltem a kinai szinészeket tetszik a játékuk, sőt némelyik sokkal jobb. ( pl. Főszerkeszőtő nő )
Türelmesen várom a folytatást .( mert a saját dolgod előbbre való)
Közben töltögetem a Princess Hause Thait.
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 8. 19:27

Kata58 írta:Szép hetet mindenkinek @};- @};- @};- Éppen az oldaladon böngésztem, mikor megláttam hogy ki van téve az aktuális két rész.. \:D/ :ymparty:
Máris vittem.!

Legyen neked is szép heted!

%%- :movingflower: %%- :D %%- :movingflower: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 8. 19:34

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm a 26,27. részek fordítását.Még tegnap elvittem a feliratokat és azonnal meg is néztem.Bár a vezető történet még mindég húzódik,mégis nagyon szórakoztató volt.Nagyot alakított a főszerkesztő.Nekem nagyon tettszik a játéka.Jól áll neki a fején-mondanám parasztosan-még a bili is.Most pedig szinte végszóra jelent meg,hogy a beállt űrt kitöltse.Nagyon várom a további részeket! Üdv;Nagyi :ympeace:

Kedves Nagyi! A most következő epizódokra nem lesz panaszunk, mert célirányosan
haladunk a "nagy felismerés", és a "nagy lebukás felé". Aztán ha ez a kettő meglesz,
nem tudom, mivel fogják fenntartani az érdeklődésünket. Én is kíváncsian várom,
hogy lássam a további részeket.

A Főszerkesztőnő szerepére nem találhattak volna jobb színésznőt. Nekem is nagy
kedvencem.

Nagyon szívesen!

Kép
Kép
szvakneildi

HozzászólásSzerző: szvakneildi » 2017. május 8. 19:50

Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb két részt és én is nagyon remélem, hogy te fogod fordítani a másik sorozatot is! :ympray: Már én is nézegettem és valaki már posztolta- de meg nem mondom, hogy hol olvastam :ymblushing: - hogy te fogod talán fordítani. Remélem így lesz, én örülnék neki :-bd . További szép napot! :) :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 8. 19:57

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszönet az újabb részekért. Lassan mint a csigabiga halad a történet de közben az emberi karakterek kibontása nagyon tetszik.
Férjvadász kolléganő testbedobása nevetni való volt, jó lenne ha már a szívére hallgatna és nem amit látok és kitalálom mi történhet, megsértődöm vagy mégse játék.
Yimu továbbra is tetszik jó a játéka. Kissé fura volt, hogy vett egy táskát Li Huizennnek de már az irodában az volt nála igaz mikor leszált a buszról akkor egy másik táska volt nála. ( Jó lenna a figyelnének ilyen apróságokra is)
Qiao végre eldöntötte, hogy rendezi a sorzait de milyen az élet nem jött össze neki.
Haoyu végre tudja mit akar már látszik a cselekedeteiben.

Még mindig jó a sorozat nekem jobban tetszik mind az eredeti. Közben megkedveltem a kinai szinészeket tetszik a játékuk, sőt némelyik sokkal jobb. ( pl. Főszerkeszőtő nő )
Türelmesen várom a folytatást .( mert a saját dolgod előbbre való)
Közben töltögetem a Princess Hause Thait.
:flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Azon gondolkodtam, hogy egy negyven részes sorozatnak jót tett volna,
ha nemcsak a szerkesztőségben játszódik az egész történet. Ha már a főszereplők
olyan nehezen találnak egymásra, legalább más izgalmakat bevethettek volna.

Nagyon ellenszenves és közönséges volt a férjvadász csaj akciója. Mellbedobással
akarta Husheng figyelmét elterelni a másik férjvadász asszisztensről. Eddig Hushenget
gondoltam az irodai férfiak közt a legtapasztalatlanabbnak, de hogy Linhaonak sem
volt még barátnője, az is biztos.

Yi Mu is figyelhetett volna, hogy ne pont egy ugyanolyan színű táskát vegyen, mint
amilyen van már HZ-nek. Pedig három napig járta az üzleteket!

Kép

Hirtelen mindenki vallomást akar tenni, de nem jön össze nekik. HZ-t, BH-t, és Qiao-t
megzavarják, Yi Munak meg egy szavát sem hiszik el. Ez jó!

Én eddig is nagyon szerettem a kínai színészeket. Sajnálom, hogy nem menedzselik
úgy őket, mint a koreai társaikat. Némelyikről alig lehet valamit találni a neten.
Ez alól a főszerkesztőt játszó Ren Wei sem kivétel. Peter Shengbe viszont tölthetnének
egy kis kakaót!

Nagyon örülök, hogy jobban tetszik, mint az eredeti! Mindent nagyon szívesen!

Már megint ugyanaz a trükk. Úgy röhögtem:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 8. 20:12

szvakneildi írta:Kedves Rita!
Köszönöm szépen az újabb két részt és én is nagyon remélem, hogy te fogod fordítani a másik sorozatot is! :ympray: Már én is nézegettem és valaki már posztolta- de meg nem mondom, hogy hol olvastam :ymblushing: - hogy te fogod talán fordítani. Remélem így lesz, én örülnék neki :-bd . További szép napot! :) :-h

Kedves Ildikó! Másfél éve várjuk már a thai Goongot, erre a számomra legrosszabb időpontban
kaptuk meg. Nem panaszkodom, csak fordítani van a legkevesebb időm.
Spoiler: mutasd
Ahogy írtam, év vége van az iskolában, egyre több munkával, plusz ballagtatok, plusz sikerült vevőt
találni apukám házára, amiből mindent ki kell pakolni, és elszállítani.... és a ház kb. 80 km-re van
tőlem, plusz intézni az adás-vételt, és járni a hivatalokat.

Két hét múlva fogom tudni elkezdeni a thai Goongot. Jó az angolja, jól fogok tudni haladni vele.
Én is örülök, hogy időben tudomást szereztem a forgatásáról, és lecsaphattam rá. Lesz thai
Boys Over Flowers is! Azt is várom, pedig a koreait nem bírtam végignézni.

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. május 8. 20:35

Rita! Teljesen egyetértek, nekem is nagyon tetszik a főszerkesztőnő figurája, legalább annyira, mint amennyire irritált a koreaiban. ;) Akármilyen extravagáns is a megjelenése, nekem bejön. Közeledik a nagy felismerés beteljesülése és rendeződnek a párkapcsolatok.
A főbb vonalak megegyeznek, de egy kis pluszt hozzáadnak a történethez, így fogják kitöltenni a hátralévő részeket. :)

A főcímdal Dilly Reba előadásában.

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. május 8. 20:51

sziasztok! Nagyon tetszettek a mostani részek, érzelmileg, technikailag voltak jobb kivitelezések mint a koreai vált. a főszerkesztő nálam mindent vitt! :D
Rita, Sok sikert az előtted álló feladatokhoz...igazi embert próbáló! Remélem minden simán megy majd! Innen drukkolok neked, mert tudom i az hogy költözés...bármilyen címen és okból van..nem gyalogséta az biztos.! Vigyázz magadra, ne emelj feleslegesen semmit! :D [-x :-h :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2017. május 9. 21:44

Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.További kellemes estét kívánok.
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. május 9. 21:51

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 26-27. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Ez a két rész már egészen élettel teli volt, nagyon tetszett a jubileumi műsor, nagyon imádni való volt a főszerkesztőnő. Illetve most már igazi csapat a kollektíva, nagyon jó együtt látni, és ahogy aggódtak HuiZhen-ért.A vége pedig ahogy a két pasi versenyt futottak az idővel, hogy elérjék HZ.nagyon aranyosak voltak.
Köszönöm szépen. :movingflower: Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 10. 5:37

Gabóci5 írta:Rita! Teljesen egyetértek, nekem is nagyon tetszik a főszerkesztőnő figurája, legalább annyira, mint amennyire irritált a koreaiban. ;) Akármilyen extravagáns is a megjelenése, nekem bejön. Közeledik a nagy felismerés beteljesülése és rendeződnek a párkapcsolatok.
A főbb vonalak megegyeznek, de egy kis pluszt hozzáadnak a történethez, így fogják kitöltenni a hátralévő részeket. :)

A főcímdal Dilly Reba előadásában.

Szia Gabi! A Főszerkesztőnőben a jelleme az, ami magával ragadott leginkább. Ilyen főnöknek
is lehet lenni. A beosztottjai érzik, hogy szereti, tiszteli, becsüli őket, ezért ők is viszont szeretik.
Ha megdorgálja valamelyiket, nem üvöltözik, és nem aláz meg, még a hangját sem emeli fel,
mégis hogy szégyellte magát Han Xue is, és az a személyzetis nő is, aki kiadta neki a három férfi
kolléga adatait.

Köszi a videót!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. május 10. 5:45

Kata58 írta:sziasztok! Nagyon tetszettek a mostani részek, érzelmileg, technikailag voltak jobb kivitelezések mint a koreai vált. a főszerkesztő nálam mindent vitt! :D
Rita, Sok sikert az előtted álló feladatokhoz...igazi embert próbáló! Remélem minden simán megy majd! Innen drukkolok neked, mert tudom i az hogy költözés...bármilyen címen és okból van..nem gyalogséta az biztos.! Vigyázz magadra, ne emelj feleslegesen semmit! :D [-x :-h :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata!
Nagyon örülök, hogy ennyire tetszettek a mostani részek! A következő kettő még jobban fog!
A 28. részben végre már két komoly vallomást is láthatunk majd. Két férfi ugyanannak a nőnek.
Nem nehéz elképzelni, hogy kik, kinek.

Spoiler: mutasd
Apukám gyűjtögető típus volt, el lehet képzelni, mi van a nagy házban, a melléképületekben,
a garázsban és a padláson! Erről ennyit!

Yi Mu vicesen és komolyan is próbálkozik, de HZ azt a sótlan BH-t szereti:

Kép
Kép

Vissza: “Kína”